Keittiön valaistus Philipsiltä

  Miksi keittiön valaistus Philipsiltä?

   

  Keittiö on kodin keskus. Siellä laitetaan yhdessä ruokaa, vaihdetaan kuulumisia aterian äärellä ja juhlitaan. Mutta keittiö tarvitsee parhaan valaistuksen, jotta se herää henkiin. Voimme näyttää keittiön valaistusideoita, jotka ovat kauniin käytännöllisiä ja toiminnallisia, mutta myös lämpimiä ja kutsuvia. Niihin sisältyy valikoima tausta-, korostus- ja työpistevalaisimia, jotka varmistavat, että keittiön suunnittelusta saa kaiken irti. Mitä valmistatkaan keittiössä, voimme auttaa luomaan oikean tunnelman.

  Philips Amaze Hue

  Riippuvalaisin

   

  Lisää Amaze Philips Hue white ambiance -riippuvalaisin Philips Hue -järjestelmään ja voit nauttia luonnollisesta valkoisesta valosta, joka auttaa sinua heräämään, virkistymään, keskittymään, lukemaan ja rentoutumaan. Nauti muotoilultaan ainutlaatuisesta kaikenlaisiin sisustuksiin sopivasta riippuvalaisimesta.

  LED-logo
  Tarkastuskuvake
  Laadukas LED-valo
  Tarkastuskuvake
  Lämpimästä valkoisesta viileän kylmään päivänvaloon
  Tarkastuskuvake
  Taattu tasainen langaton himmennys
  Philips 4023331P7 -valaisin
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

  Keittiön valaistusideoita

   

  Onko keittiössäsi jo valmiina hieno kattovalaisin? Se on hyvä alku, koska kattovalaisimet luovat peruskirkkautta, mikä sopii ylhäältä tulevalle valolle erinomaisesti. Tällainen valaistus ei kuitenkaan riitä keittiön kaikille alueille. Suosittelemme LED-valaisimia – ne tuottavat pehmeää valkoista valoa, ja ne ovat himmennettäviä ja säästävät energiaa. Keittiön koon mukaan kannattaa harkita seuraavia osia keittiön valaistuksen suunnittelussa:

  Vain parasta keittiöön – kaikki edut kertavilkauksella

  5 vuoden takuu
  Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
  Valon värilämpötila
  Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
  Philips-energiansäästölamppu
  Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
  LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
  Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

  Valaise keittiön työalue


  Amatöörikokit tietävät parhaiten: ruoanlaitossa ei ole mitään tärkeämpää kuin kirkas valo. Parasta ruoanlaittokokemusta varten on erittäin tärkeää valita tasainen ja heijastamaton keittiön valaistus. Keittiön paras valaistus on neutraalin valkoista. Jos sinulla on keittiön ja olohuoneen yhdistelmä, ruokailutilan valaistus tulisi olla säädettävissä, sillä tämä alue on usein varsin kiireinen: olipa käynnissä romanttinen kahdenkeskeinen illallinen, ateria ystävien kesken tai lasten läksyjenteko pöydän ääressä, siellä tapahtuu koko ajan jotain. Siksi keittiön valaistusta täytyy pystyä säätämään tarpeen mukaan. Ruokapöydän yllä riippuva valaisin, joka tuottaa lämpimän valkoista valoa ja jota voi himmentää, on ehdottomasti hyvä valinta, sillä valoa voi säätää yksilöllisten tarpeiden mukaan.
   
  Koristeellisen keittiön valaistuksen avulla saat tuotua entistä enemmän lämmintä ja mukavaa tunnelmaa keittiöön. LED-valaisimet tuottavat uskomattoman lämpimän valkoista valaistusta, ja niillä on myös poikkeuksellisen pitkä käyttöikä. Värikäs valo auttaa luomaan keittiöön kutsuvan tunnelman. Muuta vain väriä mielialan mukaan, niin keittiössä on aina kotoisaa.

  Keittiön valaistussuunnittelu – vinkkejä

  Keittiön valaistussuunnitteluvinkkejä Philipsiltä

  Lue lisää, miten Philips valaisee keittiön

  Tarkastuskuvake
  Toiminnalliset, kaappien alle näkymättömiin asennetut valaisimet valaisevat työpöydän ja takaavat turvallisuuden erilaisten keittiötöiden aikana.
  Tarkastuskuvake
  Piilotetut kohdevalot kaappien päällä valaisevat katon ja seinät, joten ne eivät muodosta varjoja. Riippumatta siitä, kuinka kirkkaan valon haluat, himmennettävät WarmGlow-lamput luovat aina täydellisen, viihtyisän hehkun – mitä enemmän valoa himmennetään, sitä lämpimämmäksi se muuttuu.
  Tarkastuskuvake
  Keittiön pesualtaan ylle sovitetut kohdevalaisimet antavat tälle alueelle tarvittavan funktionaalisen valaistuksen.
  Tarkastuskuvake
  Tietyt alueet, kuten saareke tai työtasot, voi korostaa katosta loistavilla valoilla – näin voit luoda kontrasteja ja antaa ilmettä keittiön valaistukselle. Yksilöllisen valaistuskokemuksen saat käyttämällä Philips Hue-valaisinta ja valitsemalla yli 16 miljoonasta eri väristä.
  Tarkastuskuvake
  Himmennettävät valaisimet voivat luoda täydellisen tunnelman ruokapöytään kaikissa tilanteissa. SceneSwitch-lamppujen avulla voit valita kolmesta eri valaisuasetuksesta – ei vaadi himmennintä eikä lisäasennuksia.

  Philips Amaze Hue

  Riippuvalaisin

  Philips 4023331P7 -valaisin
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta