1
Sinivalohoito

Katso, miten sinivalohoito voi lievittää psoriasiksen oireita

Kaipaatko vaivatonta psoriasiksen hoitokeinoa?

 

Useimmat lääkärit suosittelevat lievän tai keskivaikean läiskäpsoriasiksen hoitoon kortisonivoiteita, D-vitamiinia sisältäviä voiteita tai vastaavia rasvoja ja voiteita. Keskivaikeissa ja vaikeissa tapauksissa hoitokeinoiksi suositellaan usein lisäksi ultraviolettivalohoitoa (UVA- tai UVB-säteily) ja systeemistä
eli sisäistä lääkitystä.

 

Useat psoriasispotilaat kokevat elämänlaatunsa kärsivän siitä, että he joutuvat rasvaamaan ihoaan sotkevilla voiteilla ja rasvoilla monta kertaa päivässä. Tällöin vaarana on, että rasvauskertoja vähennetään suositellusta tai psoriasiksen hoito lopetetaan kokonaan. Tutkimusten mukaan vain 25 prosenttia psoriasispotilaista on tyytyväisiä hoitoonsa.Potilaat pitävät tiheää rasvausta vaivalloisena, aikaa vievänä ja normaalia elämää rajoittavana. Lisäksi jopa 40 prosenttia potilaista on haluttomia hoitamaan psoriasistaan sisäisellä lääkityksellä.2 Potilaat pelkäävät lääkkeiden haittavaikutuksia ja sitä, ettei lääkitys tehoa lainkaan tai että hoidon noudattaminen on vaivalloista. Tämä voi johtaa siihen, ettei hoito-ohjeita noudateta3,4 eli hoito joko lopetetaan kesken tai lääkkeitä ei oteta ohjeiden mukaisesti. Tyytymättömyys hoitomuotoon voi vaikuttaa haitallisesti hoidon onnistumiseen.

Psoriasis Treatment BlueControl
BlueControl fits into your daily life

Helppo tapa hoitaa psoriasista päivittäin

 

Perinteisistä hoitomuodoista poiketen Philips BlueControlin avulla hoidat ihottumaasi juuri sinulle sopivalla hetkellä. Sinun ei enää tarvitse kuluttaa aikaasi ihoasi rasvaillen, vaan voit lieventää läiskäpsoriasiksen oireita LED-sinivalohoidolla normaalin elämän ohessa.

Philips BlueControlin ansiosta voin elää normaalia elämää!”

Philips BlueControlin voi kiinnittää kehoon, mikä helpottaa elämää huomattavasti. Voin hoitaa psoriasistani samalla, kun hoidan arkiaskareitani. Ja rasvauksen voi unohtaa!”

Laitetta on todella helppo käyttää. Se vain kiinnitetään kehoon puolen tunnin ajaksi. Ei enää pillereitä tai kemikaaleja.”

Viimeinkin on kehitetty helppo hoitomuoto, joka ei häiritse normaalia elämää.”

Olen käyttänyt laitetta lähes vuoden ajan, ja polvien ja kyynärpäiden hoitotulokset ovat olleet vaikuttavia.”

Miellyttävä ja kätevä

 

Philips BlueControl on maailman ensimmäinen kehoon kiinnitettävä valohoitolaite lievän tai keskivaikean läiskäpsoriasisihottuman hoitoon. Pienikokoinen ja kevyt laite toimii ladattavalla akulla, joten et sotkeudu johtoihin. Kiinnitä laite käsivarteen tai jalkaan säädettävällä kiinnitysnauhalla ja paina painiketta, minkä jälkeen laite kulkee mukanasi päivän askareiden aikana. Philips BlueControl sammuu automaattisesti 30 minuutin käytön jälkeen, joten et tarvitse ajastinta. Psoriasisalueiden jokapäiväinen hoito takaa parhaimmat tulokset. Philipsin BlueControl-laitteella voit käsitellä useita alueita päivittäin.

Philips BlueControl -sinivalohoito psoriasiksen hoitoon:

 

  • Innovatiivinen – ensimmäinen LED-sinivalohoito kotikäyttöön
  • Kätevä helppo käyttää päivittäin, ei enää rasvausta
  • Hellävarainen – ei aktiivisia ainesosia kemikaaleja, tai UV-säteilyä
BlueControl

Tutustu psoriaasin hoitojen valikoimaamme

1. Stern RS, Nijsten T, Feldman SR, Margolis DJ, Rolstad T. Psoriasis is common, carries a substantial burden.

2. Richards HL, Fortune DG, O’Sullivan TM, Main CJ, Gr¡ffiths CE. Patients with psoriasis and their compliance with medication. J Am Acad Dermatol. 1999; 41: 581 – 3.

3. Zaghloul SS, Goodfield MJ. Objective assessment of compliance with psoriasis treatment. Archives of Dermatology. 2004; 140: 408 – 14.

4.  Richards HL, Fortune DG, Griffiths CE. Adherence to treatment in patients with psoriasis. Journal of the European Academy of Dermatology & Venereology.
2006; 20: 370 – 9.