1
Sinivalohoito

Katso, miten
sinivalohoito voi lievittää psoriasiksen oireita

Blue light a gentle therapy option

Sinivalohoito on hellävarainen vaihtoehto psoriasiksen hoitoon

 

Sinivalohoito tarjoaa hellävaraisen hoitokeinon lievän ja keskivaikean psoriasiksen hoitoon. Hoito ei sisällä aktiivisia ainesosia tai kemikaaleja eikä myöskään UV-säteilyä. Samalla kun Philips BlueControl hoitaa psoriasisalueita käynnistämällä ihon luonnollisia prosesseja, voit rauhassa rentoutua ja nauttia laitteen tuomasta helpotuksesta.


Sinisen LED-valon myönteiset vaikutukset läiskäpsoriasiksen oireisiin on vahvistettu: 12 viikon hoidon jälkeen iho-oireet lievenivät huomattavasti potilailla, joita tutkittiin kliinisessä tutkimuksessa. Lisäksi useimmat potilaat arvioivat Philips BlueControl -laitteen helpoksi ja mukavaksi käyttää.1

 

Mitä valo on ja miten sininen valo voi vaikuttaa terveyteen?

 

Valo on ihmissilmin havaittavaa sähkömagneettista säteilyä. Säteilyllä on eri aallonpituuksia, jotka aistitaan eri värisävyinä. Lyhyemmät aallonpituudet
(n. 430–500 nm) aistitaan sinisenä, keskipitkät (n. 520–565 nm) vihreänä ja pitkät (n. 625–740 nm) punaisena.


Valo vaikuttaa ihmisen hormonitasapainoon, immuunijärjestelmään ja aineenvaihduntaan. Kaikki valo ei kuitenkaan ole samanlaista. Aallonpituudesta ja voimakkuudesta riippuen valo voi valaista huoneen, tuottaa miellyttävää lämpöä ja jopa tuhota syöpäsoluja. Philips BlueControl -laitteen tuottama sininen valo ei sisällä UV-säteilyä eikä se vahingoita ihoa.


Loistediodit (LED) ovat erittäin tehokkaita valonlähteitä. LED-valoja on käytetty kodeissa ja ajoneuvoissa jo vuosikymmenten ajan. Nyt on kuitenkin havaittu, että sinistä LED-valoa voidaan hyödyntää myös uusissa hellävaraisissa mutta tehokkaissa hoitolaitteissa.


Sininen valo käynnistää kehon luonnollisia prosesseja. Psoriasiksen hoidossa sininen valo auttaa vaimentamaan immuunijärjestelmän dendriittisolujen aktiivisuutta, mikä puolestaan lieventää ihon tulehdusreaktiota sekä ihottumaoireita. Sinivalohoito auttaa myös hillitsemään psoriasikseen liittyvää ihosolujen kiihtynyttä tuotantoa.

How blue light affects our health

Sopii päivittäisiin rutiineihin

 

Psoriasisalueiden päivittäinen sinivalohoito takaa parhaimman hoitotuloksen. Kliinisten tutkimusten perusteella suositeltava hoitoaika kutakin aluetta kohti on 30 minuuttia. Hoitoajan päätyttyä laite sammuu automaattisesti. Et siis tarvitse ajastinta. Philips BlueControl on niin hellävarainen, että sillä voidaan käsitellä useita psoriasisalueita päivittäin.


Voit käyttää Philips BlueControlia milloin ja missä tahansa. Laitteen voi kiinnittää käsivarteen, sääreen, kyynärpäähän tai polveen. Helposti säädettävä kiinnitysnauha pitää laitteen turvallisesti paikallaan. Philips BlueControlin käyttö on niin vaivatonta, että lähes kaikki laitteen käyttäjät noudattavat heille annettuja hoitosuosituksia.1

 

 

Effectiveness quotes
Laite tarjoaa hellävaraisen ja luonnonmukaisen hoitokeinon.”

Olen niin onnellinen, että kuulin tästä hoitomuodosta! Laite käynnistää ihon luonnollisia prosesseja, joten en enää joudu käyttämään kemikaaleja sisältäviä valmisteita päivittäin. Parasta on kuitenkin se, etten joudu tinkimään hoidon tuloksista.”

Laite ei vaadi sotkuisten voiteiden levitystä, se on hellävarainen käyttää eikä UV-valohoidon riskeistä tarvitse enää huolehtia. Laitteen avulla pystyn itse pitämään psoriasikseni kurissa!”

Tunsin ja näin merkittävän eron vain neljän viikon käytön jälkeen.”

Tutustu psoriaasin hoitojen valikoimaamme

1. Pfaff S et al. Prospective Randomized Long-Term Study on the Efficacy and Safety of UV-Free Blue Light for Treating Mild Psoriasis Vulgaris. Dermatology. 2015; 231: 24