Uskomatonta tuuheutta

Vaihe 1

 

Valmistele hiukset maksimaalista tuuheutta varten pesemällä ne tuuheuttavalla shampoolla ja hoitoaineella. Lisää sitten hiuksiin muotovaahtoa tai kampausnestettä.

Vaihe 1

Vaihe 2

 

Föönaa hiukset ja nostele niitä samalla tyvestä, jolloin saat hiuksiin lisätuuheutta. Käytä föönatessa suurta pyöreää harjaa ja lisää tuuheutta harjaamalla hiuksia alimmista kerroksista aloittaen.

Vaihe 2

Vaihe 3

 

Kun hiukset ovat lähes kuivat, nostele niitä tyvestä ja pois kasvoilta litteän harjan avulla. Näin saat lisää tuuheutta. Suuntaa hiustenkuivaimen ilmavirta ylöspäin kohti hiusten tyveä.

Vaihe 3

Vaihe 4

 

Lisää tukea ja pitoa tupeeraamalla kevyesti hiusten tyveä. Silota sen jälkeen hiusten päälikerros ja siirrä hiukset pois kasvoilta luonnonharjalla.

Vaihe 4

Vaihe 5

 

Siirrä hiukset toiselle olkapäälle ja sido ne matalalle poninhännälle hiuslenkin avulla. Halutessasi voit peittää hiuslenkin koristeilla. Jaa sitten poninhäntä kahteen osioon.

Vaihe 5

Vaihe 6

 

Tee kalanruotoletti erottamalla toisesta osiosta ohut hiusosio ja siirtämällä se toiseen osioon. Jatka letitystä siirtämällä ohut osio hiuksia vuorotellen kummaltakin puolelta (vasen–oikea–vasen–oikea). Sido letti ohuella hiuslenkillä, jonka voit halutessasi peittää kauniilla nauhalla.

Vaihe 6

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.