1
Kihartimet

Philips Kihartimet

 

Vi på Philips tycker att det ska vara enkelt att laga hälsosam mat, och att du aldrig ska behöva kompromissa på smaken bara för att vara nyttig! Med Philips innovation Airfryer kan du laga dina favoriträtter som lammracks, helstekt kyckling eller krispiga pommes frites med lite eller ingen olja, du slipper dessutom att steka hårt i stekpanna för att få den där krispiga, goda stekytan. Nu behöver du inte längre välja mellan hälsosamt och gott.
Philipsiltä löytyy kihartimia joka lähtöön. Kaikki automaattisista kihartimista pieniin ja isoihin kiharrinosiin. Valitse ja vertaile Philipsin kihartimia.

Automaattinen

Autocurler

BHB876/00
  • Keraaminen keratiini suojaa hiuksia
  • Valitse kiharoiden koko
  • Älykkäät kiharrinsuojat

Aaltokiharoille

StyleCare Sublime Ends 

BHB871/00
  • 13–25 mm:n kartiomainen kiharrinosa
  • SplitStop-teknologia
  • Keratiiniuute

Isoille kiharoille

StyleCare Sublime Ends

BHB869/00
  • Suuri 38 mm:n kiharrinosa
  • SplitStop-teknologia ja keratiiniuute
  • Isot, luonnolliset kiharat

Arvostelut

Autocurler BHB876/00 -kihartimen arvostelut

Kihartimet,  jotka

eivät vahingoita hiuksia

 

Jos käytät kuumia laitteita hiuksiin, on aina olemassa riski että hiuksesi kuluvat. Sen takia on erittäin tärkeää, että käytät keraamisesti- tai titanipinnoitettuja materiaaleja jotka ovat hellävaraisia hiuksillesi. On hyvä myös välttää liian kuuman asetuksen käyttöä ja aina käyttää lämpösuojaa ennen muotoilua. Ja lopuksi, parhaan lopputuloksen saat, kun annat kiharoiden jäähtyä käsissäsi.

Automaattinen kiharrin

stailaa hiuksesi

 

On olemassa tapa, jolla saat täydelliset ja symmetriset kiharat joka kerta. Autocurler -automaattikiharrin rullaa hiukset täydellisesti kiharrinosan ympärille ja antaa stylistintasoiset lopputulokset. Hiukset kihartuu tasaisessa lämpötilassa, saat täydellisen tuloksen joka kerta. Philips Autocurler -automaattikihartimella saat juuri sellaiset kiharat kuin haluat, nopeasti ja helposti ilman ylimääräistä vaivaa.

 

Viimeistele kiharat

kartiomaisella kihartimella

 

Kartiomaisilla kiharrinosilla voit vaihdella kiharoiden kokoa. Käärit hiukset kihartimen ympärille ja pidät itse kiinni hiusten päistä. Voit itse valita kuinka isoksi haluat kiharat, riippuen mitä osaa käytät. Saat haluamasi volyymin ja koon Philips StyleCare Sublime Ends –kihartimella, jopa paksuille ja pitkille hiuksille.

Kihartimet

suurella kiharrinosalla

 

Philipsin klassisessa StyleCare Sublime Ends -kihartimessa on erittäin suuri kiharrinosa isoja ja pehmeitä kiharoita varten. Kihartimessa on hellävarainen, keraaminen pinnoite ja useita eri lämpöasetuksia jotta saisit kauniit kiharat helposti vaurioittamatta hiuksia. Kihartimen SplitStop-teknologian avulla kitkaa on vähemmän ja lämpötila on tasaisempi.

Täydelliset Hollywood-kiharat

Kiharra hiuksesi Philips StyleCare Advanced -kihartimella isoiksi ja muhkeiksi. Katso kuinka saat täydelliset kiharat opetusvideosta.
Näin se tehdään
Philips kihartimet

Philipsin kihartimet

Philips suoristin

Philipsin suoristusraudat