1
Partakoneet

Ota kaikki irti

parranajokoneestasi

Luo oma tyylisi!

Philips-partatrimmerin avulla saat toiveidesi parran

 

 

Hellävarainen partatrimmeri kiinnittyy parranajokoneeseen yhdellä napsautuksella. Sen avulla voit luoda eri tyylejä aina 0,5 mm:n kolmen päivän sängestä 5 mm:n lyhyeen partaan. Pyöristetyt kulmat ja säädettävä kampa ehkäisevät ihoärsytystä. Lisäosa on vesitiivis ja sitä voi käyttää suihkussa.

 

Korosta yksityiskohtia Philips-tarkkuustrimmerin avulla

 

 

Tarkkuustrimmeri sopii mainiosti viiksien ja pulisonkien siistimiseen. Sen avulla voit luoda haluamasi tyylin tarkasti myös hankalille alueille. Lisäosa on vesitiivis ja sitä voi käyttää suihkussa.

Philips Shaver Series 9000 -ajopää – parhaaseen parranajoon

 

Ajopää liikkuu kahdeksaan eri suuntaan ja mukautuu kasvojen muotoihin. Tämän ansiosta se leikkaa 20 prosenttia enemmän jokaisella vedolla ja takaa erinomaisen lopputuloksen. Philipsin patentoimat V-Track Precision -terät leikkaavat jokaisen partakarvan ihanteellisessa asennossa ja ajavat parran 30 prosenttia lähempää ihoa, vähemmillä vedoilla. Ajopää on vesitiivis ja sitä voi käyttää suihkussa.

Hoida ihoasi Philips-puhdistusharjalla

 

 

Kun haluat puhdistaa kasvosi, voit käyttää siihen puhdistusharjaa. Pehmeät harjakset puhdistavat ihon jopa viisi kertaa tehokkaammin kuin käsin pesu. Säännöllinen käyttö hillitsee talin eritystä ja siten ihon kiiltoa. Kasvoarja poistaa iholta epäpuhtaudet ja pitää sen terveenä. Kostuta harja haaleassa vedessä ennen käyttöä ja hiero sillä sitten ihoasi pienin pyörivin liikkein. Viimeistele puhdistus huuhtelemalla kasvot. Voit käyttää harjaa yhdessä omien puhdistustuotteidesi kanssa.