1
Partakoneet

Ensiluokkainen Philips Shaver Series 9000 - parranajokone

The future of shavingTutustu Philips Shaver Series 9000 -parranajokoneen toimintoihin, muotoiluun ja lisätarvikkeisiin!

Täydellistä toimivuutta jokaiseen päivään

 • V-Track Precision -terät: Leikkaa hankalimmistakin paikoista
  jopa 30 prosenttia lähempää ihoa. Hellävarainen iholle

 

 • Contour Detect -ajopää liikkuu kahdeksaan suuntaan: Parranajokone mukautuu kasvojen muotoon ja leikkaa jopa 20 prosenttia enemmän yhdellä vedolla. Nopeaa ja helppoa!

 

 • Yksilölliset asetukset: Koneessa on kolme nopeusasetusta, joista voit valita juuri sinulle sopivan ajotavan: nopea, normaali ja herkkä

 

 • Aquatec: Mahdollistaa ajon partavaahdon kanssa tai suihkussa. Hellävarainen ratkaisu erityisesti niille, jotka ovat aiemmin käyttäneet partahöylää
Uuden Philips Shaver Series 9000 -parranajokoneen toiminnot, muotoilu ja lisätarvikkeet: Entistä sileämmän tuloksen takaavat V-Track-terät, Contour Detect -tekniikka ja kahdeksaan suuntaan liikkuva ajopää, yksilölliset asetukset, vedenkestävä rakenne, SmartClean-puhdistuskeskus, johdoton käyttö, SmartClick-partatrimmeri tai -tarkkuustrimmeri, kuljetuskotelo, nopeasti latautuva akku
 • SmartClean Pro -puhdistuskeskus: Pitää terät puhtaina, jolloin ne pysyvät terävinä ja hyväkuntoisina entistä pidempään

 

 • Johdoton: 50 minuuttia johdotonta käyttöä tunnin latauksella. 3 minuutin pikalataus

 

 • Digitaalinäyttö: Jäljellä oleva käyttöaika näkyy näytöllä

 

 • SmartClick-partatrimmeri: Muotoilee parran, sängen, viikset ja pulisongit

 

 • Tyylikäs kuljetuskotelo suojaa parranajokonetta matkoilla

 

 • Ylellinen muotoilu ja harjatusta kromista valmistetut yksityiskohdat

Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva Philips Shaver Series 9000 -malliUudessa Philips Shaver Series 9000 -mallistossa on neljä eri tasoa ja yhteensä 11 mallia. Vedenkestävät parranajokoneet ajavat jopa 20 prosenttia enemmän yhdellä vedolla ja 30 prosenttia lähempää ihoa kuin edeltävän Philips SensoTouch 3D -malliston laitteet. Malleissa on erilaisia käytännöllisiä toimintoja, käteviä lisätarvikkeita ja herkullisia värejä, ja valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen budjettiin.

YKSI parranajokone, KAIKKI toiminnot ja lisävarusteet. Harjatusta kromista valmistetut yksityiskohdat. Toimii myös partatrimmerinä!Philips Shaver Series 9000 S9711/31 on kaikkien aikojen paras parranajokoneemme. Se on myös Series 9000 -malliston monipuolisin tuote. Se ajaa parran 30 prosenttia lähempää ihoa ja jopa 20 prosenttia enemmän yhdellä vedolla kuin edeltäjänsä Philips SensoTouch 3D, ja se sisältää kaikki toiminnot, joita tarkka parranajo, trimmaus ja sängen, parran, viiksien ja pulisonkien muotoilu edellyttää:

Yksilölliset asetukset, hellävarainen ajo partavaahdon kanssa tai suihkussa vedenkestävän Aquatec-tekniikan ansiosta, terät tehokkaasti puhdistava SmartClean Pro -puhdistuskeskus, entistä tarkemman hallinnan takaava digitaalinäyttö, SmartClick-partatrimmeri, tyylikäs kuljetuskotelo, 50 minuutin johdoton käyttöaika, 3 minuutin pikalataus ja harjatusta kromista valmistetut ylelliset yksityiskohdat.

Monipuolinen parranajokone, johon saat tarvitsemasi yksilölliset asetukset. Toimii myös partatrimmerinä!Philips Shaver Series 9000 on kaikkien aikojen paras parranajokoneemme. Malliston koneet ajavat parran 30 prosenttia lähempää ihoa ja jopa 20 prosenttia enemmän yhdellä vedolla kuin edeltäjänsä Philips SensoTouch 3D, ja se sisältää kaikki toiminnot, joita tarkka parranajo, trimmaus ja sängen, parran, viiksien ja pulisonkien muotoilu edellyttää:

Yksilölliset asetukset, hellävarainen ajo partavaahdon kanssa tai suihkussa vedenkestävän Aquatec-tekniikan ansiosta, terät tehokkaasti puhdistava SmartClean Pro -puhdistuskeskus, SmartClick-partatrimmeri, tyylikäs kuljetuskotelo, 50 minuutin johdoton käyttöaika ja 3 minuutin pikalataus. Kaksi värivaihtoehtoa.

Monipuolinen parranajokone. Toimii myös partatrimmerinäPhilips Shaver Series 9000 on kaikkien aikojen paras parranajokoneemme. Malliston koneet ajavat parran 30 prosenttia lähempää ihoa ja jopa 20 prosenttia enemmän yhdellä vedolla kuin edeltäjänsä Philips SensoTouch 3D, ja se sisältää kaikki toiminnot, joita tarkka parranajo, trimmaus ja sängen, parran, viiksien ja pulisonkien muotoilu edellyttää:

Hellävarainen ajo partavaahdon kanssa tai suihkussa vedenkestävän Aquatec-tekniikan ansiosta, terät tehokkaasti puhdistava SmartClean PLUS -puhdistuskeskus, SmartClick-partatrimmeri, tyylikäs kuljetuskotelo, 50 minuutin johdoton käyttöaika ja 3 minuutin pikalataus. Kolme värivaihtoehtoa.

Laadukas parranajokone. Toimii myös parta- tai tarkkuustrimmerinä

 

Philips Shaver Series 9000 on kaikkien aikojen paras parranajokoneemme. Malliston koneet ajavat parran 30 prosenttia lähempää ihoa ja jopa 20 prosenttia enemmän yhdellä vedolla kuin edeltäjänsä Philips SensoTouch 3D, ja se sisältää kaikki toiminnot, joita tarkka parranajo, trimmaus ja sängen, parran, viiksien ja pulisonkien muotoilu edellyttää:

Hellävarainen ajo partavaahdon kanssa tai suihkussa vedenkestävän Aquatec-tekniikan ansiosta, SmartClick-partatrimmeri tai -tarkkuustrimmeri, tyylikäs kuljetuskotelo, 50 minuutin johdoton käyttöaika ja 3 minuutin pikalataus. Viisi värivaihtoehtoa.

Saa enemmän irti parranajokoneesta

Kahden vuoden takuu ja 60 päivän tyytyväisyystakuu Philips Shaver Series 9000 ‑parranajokoneelle

Kokeile Philips Shaver Series 9000 -parranajokonetta 60 päivän ajan!

Kahden vuoden takuun lisäksi myönnämme Philips Shaver Series 9000 -parranajokoneille 60 päivän tyytyväisyystakuun. Ellet ole tyytyväinen siihen, miten Philips Shaver Series 9000 ajaa partasi, sänkesi tai viiksesi, voit palauttaa tuotteen 60 päivän kuluessa ostamisesta ja saada rahasi takaisin.

 

 

 

Tilaa Philips Shaver Series 9000 -uutiskirje ja saat sähköpostiisi hyviä tarjouksia ja vinkkejä

Haluatko hyviä tarjouksia ja vinkkejä?Tilaa Philips Grooming News -uutiskirjeemme ja saat sähköpostiisi tietoa tarjouksista, alennuksista, loppuunmyynneistä ja tuoteuutuuksista sekä Philips Shaver Series 9000 -parranajokoneen käyttämiseen ja parran ja viiksien muotoiluun liittyviä vinkkejä.

 

 

 

 

Katso tuote- ja opastusvideoita YouTubessa ja tutustu uuteen Philips Shaver Series 9000 -parranajokoneeseesi

Tutustu uuteen Philips Shaver Series 9000 -parranajokoneeseesi


Monipuoliset YouTube-videomme näyttävät, miten ajat partasi uudella Philips Shaver Series 9000 -parranajokoneella nopeasti, helposti ja tehokkaasti. Ne kannattaa katsoa – varsinkin jos olet aiemmin käyttänyt partahöylää tai erimerkkistä parranajokonetta. Videoista saat myös Philips Shaver Series 9000 -parranajokoneen hoitovinkkejä, jotka takaavat tuotteen mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Seuraa Philips Grooming Nordicsia Facebookissa ja saat tietoa kilpailuista ja tarjouksista sekä parranajoon, parran ja viiksien muotoiluun, muotiin ja muihin miehiä kiinnostaviin aiheisiin liittyviä vinkkejä

Seuraa meitä FacebookissaTulevan syksyn ja talven aikana meillä on varallesi monenlaisia yllätyksiä Philips Grooming Nordics -sivullamme Facebookissa: kilpailuja, tarjouksia, parranajoon, parran ja viiksien muotoiluun ja muotiin liittyviä vinkkejä ja muita miehiä kiinnostavia juttuja.