1
Fidelio-äänentoisto

Philips Fidelio

 

Obsessed with sound

Tutustu Philips Fidelio -valikoimaan

Yksinkertaisesti ensiluokkainen

Philipsillä on yli 50 vuoden kokemus tinkimättömästä äänisuunnittelusta, ja sen tuloksena syntynyt Fidelio on saumattoman äänentoiston uusi sukupolvi.

Philips Fidelio- kodin äänentoisto

Voit suoratoistaa musiikkia älylaitteista Bluetooth- tai AirPlay-tekniikalla nopeasti ja helposti langattomiin kaiuttimiin laadusta tinkimättä. Philips Fidelio- kodin äänentoisto tuo äänen ympärillesi, jotta voit leijua huoletta musiikkiavaruudessa.

Philips Fidelio- kotiteatterin äänentoisto

Kun on kyse Fidelio-kotiteatterin äänentoistojärjestelmistä, jokainen yksityiskohta on merkittävä. Philips Fidelio on määritellyt viihdekokemuksen uudelleen yhdistämällä innovatiiviset liitäntätoiminnot, ylivertaiset ääniprofiilit ja hienostuneen muotoilun saumattomasti toisiinsa. Tuloksena syntyy moniulotteinen äänimaailma, joten voit kokea elokuvat juuri niin kuin on tarkoitettu.

Philips Fidelio -kuulokkeet

Philips Fidelio -kuulokkeet tuottavat ensiluokkaisen äänen aina ja kaikkialla. Kuulokkeemme syntyvät tinkimättömän äänisuunnittelun sekä korkeimpiin ääni- ja ergonomiastandardeihin sitoutumisen tuloksena. Parannamme ja uudistamme mallejamme jatkuvasti.

Alallaan palkittu ja tunnustettu

Tuotteidemme saamia palkintoja ja tunnustuksia

Philips Fidelio S2 -kuulokkeet

T3 Awards 2014: vuoden kuulokkeet

Philips Fidelio M2BT -Bluetooth-kuulokkeet

What Hi-Fi Awards 2014: parhaat langattomat kuulokkeet

Korvat peittävät Philips Fidelio M1MKII -kuulokkeet

What Hi-Fi Awards 2014: parhaat kannettavat korvat peittävät kuulokkeet, 100–200 £ 

Tinkimätön ääni

Philips Fidelion käyttäjät ovat täysin omistautuneita äänelle. He uppoutuvat musiikkiin ja katsovat intohimoisesti elokuvia, joten hyvä äänenlaatu on heille erittäin tärkeää. He ansaitsevat ylivertaisesen äänen. Philips Fidelion käyttäjät eivät tingi tarkkuudesta kuten emme mekään.

Ääntä sinun ehdoillasi

Ääni on intohimomme, ja tästä intohimosta ammennamme jatkuvasti uusia innovaatioita, jotka ohjaavat Philips Fidelio -sarjan akustista suunnittelua. Kuuntelijamme tietävät, mitä ääneltä haluavat, eivätkä he tyydy kompromisseihin.

Runsaat tuoteominaisuudet

Fidelio-ääni on ammattilaisten suunnittelema ja asiantuntijoiden hienosäätämä, joten se on tehty ihmisiä varten. Akustisessa suunnittelussamme tärkeimmässä osassa ovat ääniperfektionistit, "kultakorvat". He kuulevat äänen pienimmätkin vivahteet ja osaavat tunnistaa, eristää ja tuottaa äänen kaikki luonnolliset yksityiskohdat.

Ylivertaisia äänielämyksiä

Philips Fidelio toistaa Hi-Fi-äänen juuri niin kuin artisti on tarkoittanut. Kuuntelitpa musiikkia kodin rauhassa tai harrastuksissasi, ääni on ensiluokkainen ja dynaamisempi.

Media showcase

Muotoilufilosofia

Fidelion muotoilufilosofia on yksinkertainen: muoto seuraa tarkoitusta. Muotoilu vaatii harkintaa ja näkemystä. Philips Fidelio ottaa aina kuulijat, ympäristön ja mieltymykset huomioon ja takaa siten ensiluokkaisen äänenlaadun ja ehdottoman käyttömukavuuden.

Tarkka suunnittelu ja korkea laatu kohtaavat

Olipa kyse akustiikasta tai tuotesuunnittelusta, aito laatu voi syntyä vain johdonmukaisuudesta. Philips Fidelion merkittävät innovaatiot ja kuuntelijan ehdoilla toimivat tuotteet ovat tarkan suunnittelun ja erottuvan muotoilun yhteistyön hedelmiä.

Laadukkaat materiaalit

Kaikki käytetyt materiaalit on valittu huolella ja muokattu taidolla äänenlaadultaan ensiluokkaiseksi Fidelio-tuotteeksi, joka sopii saumattomasti elämäntyyliisi. 

Media showcase

Liitetyt äänilaitteet

Aidot edistysaskeleet syntyvät teknisistä haasteista ja ongelmanratkaisusta. Uskollisuus luonnolliselle äänentoistolle on edelleen kaikkien Philips Fidelion ääni-innovaatioiden perusta.

Ylivertainen langaton ääni

Tuotamme häiriöttömän ja katkottoman Hi-Fi-äänen, jossa on runsaat liitäntämahdollisuudet.

Saumatonta liitettävyyttä

Philips Fidelion dynaaminen ääni yhdistettynä saumattomaan äänentoistojärjestelmäsuunnitteluun on vastaus vapaan elämäntyylisi äänentoistovaatimuksiin. Kehitämme jatkuvasti koko tuotevalikoimaamme kodin äänentoistosta langattomiin kuulokkeisiin, jotta voisit kuunnella musiikkia hyvällä äänenlaadulla helposti missä ja koska tahansa.

Product highlights

Media showcase

Lue lisää