1
Lankapuhelimet

Lankapuhelimet

Ajaton muotoilu ja fiksut ominaisuudet

Tutustu lankapuhelimien valikoimaan

 

Tyylikäs muotoilu. Katkeamaton yhteys.

Ihastu Philipsin design-malliston johdottomiin ja johdollisiin puhelimiin – trendikkään uskaliaita ja klassisen ajattomia kaikin tavoin. Tyylikäs puhelinnelikko, Luceo, Mira, Linea ja Scala, sulauttaa yhteen nykyaikaisen yksinkertaisuuden ja luksusesineistä ja metropolien elämäntyylistä, ja se on kunnianosoitus elämän toiveille ja odotuksille. Jokainen puhelin on suunniteltu yhdistämällä hienostunut symmetria ergonomiaan, käyttämällä laajaa valikoimaa huippuluokan materiaaleja ja kiinnittämällä tarkkaa huomiota yksityiskohtiin. Philipsin design-mallisto edustaa uusinta uutta kotipuhelimien suunnittelussa ja käytössä. Laadukkaat ja intuitiiviset puhelimet löytävät varmasti paikkansa joka kodista.

Luceo (M660/M665)

Langaton Philips Luceo -kotipuhelin edustaa uuden aikakauden muotoilua. Luceon moderni ja virtaviivainen muoto näyttää upealta kaikista suunnista katsottuna. Luceon edistyksellinen ja silmiä hivelevä muoto sekä korkealaatuiset materiaalit tekevät siitä taide-esineen, joka sopii mihin tahansa moderniin sisustukseen. Selkeästä tukiasemaan integroidusta näytöstä näet heti ajan ja soittajan tiedot. Puhelimessa on myös useita erilaisia yksityisyysasetuksia sekä monia edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten monikenttäinen puhelinmuistio. Virtaviivainen Philips Linea huokuu yksinkertaisuutta ja on kuin taideteos, joka sopii mihin tahansa moderniin sisustukseen. Nimensä mukaisesti virtaviivainen puhelin takaa myös saumattoman liitettävyyden. Muotoilun yksityiskohtiin ja helppokäyttöisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota: kalibroidulla näppäimistöllä valitset oikean numeron vaivatta, kääntyvään LCD-näytön terävää kuvaa on helppo lukea ja luokkansa parhaat ääniominaisuudet takaavat häiriöttömän viestinnän.

Mira (M550)

Philipsin Mira on palkittu puhelin, joka on voittanut tiensä moniin sydämiin. Veistosmainen ja erittäin ergonomisen muotoilun ansiosta Mira on oikeutetusti ansainnut arvostetut Reddot- ja Good Industrial Design -palkinnot. Mira on suunnannäyttäjä johdottomien puhelimien muotoilussa: sen näppäimistö on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, ja luuria on miellyttävä pidellä pitkienkin puheluiden ajan. Puhelimen johdot ovat kätevästi piilossa, ja Philipsin HQ-äänitekniikka takaa, että ääni kuuluu aina luonnollisena ja selkeänä.

Linea (M330)

Philips Linea kuuluu esign Line -malliston uusimpiin tulokkaisiin. Virtaviivainen puhelin huokuu yksinkertaisuutta ja on tervetullut sisustuselementti jokaiseen nykyaikaiseen kotiin. Puhelimen rohkea ja vaikuttava muoto kuvastaa sen nimeä ja lupausta puhtaasta, saumattomasta liitettävyydestä. Muotoilun yksityiskohtiin ja käytön helppouteen on kiinnitetty erityistä huomiota: kalibroidulla näppäimistöllä valitset oikean numeron vaivatta, teräväkontrastinen, käännetty LCD-näyttö on helppolukuinen, ja ensiluokkainen äänentoisto takaa täydellisen viestinnän.

Scala (M110)

Philipsin Scala on lankapuhelin, joka täydentää upean design-malliston. Scalassa lankapuhelimien perusominaisuudet – ennen kaikkea luotettavuus ja turvallisuus – yhdistyvät design-malliston muotokieleen eli rohkeaan yksinkertaisuuteen ja tyylikkääseen hienostuneisuuteen. Sen pelkistetty muotoilu takaa erinomaisen käyttömukavuuden ja ergonomian niin lyhyiden juttutuokioiden kuin pidempienkin keskusteluiden aikana, ja kekseliäästi nivelletyn teräväkontrastisen kääntyvän näytön kuva näkyy selkeänä joka suunnasta. Asetitpa puhelimen pöydälle tai seinälle, ajattomaksi muotoiltu Scala sopii täydellisesti nykypäivän moderniin kotiin.

Tärkeimmät ominaisuudet

Lue lisää

Tuo ihmiset lähemmäksi toisiaan

Philipsin Classic-valikoiman tuotteet ovat erittäin mukavia ja helppokäyttöisiä. Tyylikkäät ja käytännölliset puhelimet sulautuvat täydellisesti kotiisi ja auttavat sinua pysymään yhteydessä ystäviin ja sukulaisiin. Selkeällä näytöllä ja navigointipaneelilla varustetut puhelimet ovat luotettavia ja kestäviä, ja niiden käyttö on vaivatonta. Puhelimen kristallinkirkas ääni tuo rakkaasi lähemmäs sinua. Tämä puhelin vastaa kaikkien käyttäjien tarpeisiin.

Muotoilu

Yksinkertainen mutta tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu näyttää upealta joka suunnasta katsottuna ja on suunniteltu kestämään. Älykkään johdonhallintatoiminnon ansiosta piuhat pysyvät ojennuksessa. 

Ergonominen

Luurin kohokuvioitu selkämys on luistamaton ja tuntuu mukavalta käteen. Tarkasti sijoitettujen painikkeiden ansiosta numeroiden valinta on helppoa. Tukiasema on matala ja vakaa, joten puhelin asettuu siihen vaivattomasti, ja tukiasema on helppo sijoittaa useimpiin tiloihin.

Fiksut ominaisuudet

Classic-valikoiman tuotteissa on runsaasti ominaisuuksia, kuten:

 

• Itkuhälytin: Aseta DECT-luuri lapsen huoneeseen. Jos lapsi alkaa itkeä, saat hälytyksen tukiasemaan, toiseen lankapuhelimeen tai matkapuhelimeen.

 

• Äänetön tila: Voit ohjelmoida puhelimen siirtymään äänettömään tilan tiettyinä kellonaikoina ja nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta. Suodatustoiminnolla voit valita ne puhelinmuistiosi numerot, joista tulevat puhelut hälyttävät myös äänettömässä tilassa, jotta vain haluamasi ihmiset tavoittavat sinut.

 

• Kuulolaiteyhteensopiva: Tällä ominaisuudella voit yhdistää puhelimen kuulolaitteeseen. Se vahvistaa puheluääniä, mutta vähentää taustamelua ja muita häiritseviä ääniä.

 

• ECO: energiatehokas ja ympäristöystävällinen, matala säteily (ECO- tai ECO+-tiloissa), pieni virrankulutus ja ei virran hävikkiä, kun ECO+ on käytössä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tuotteet esittelyssä