1
Toimisto

Philips-toimistonäytöt  huipputuotteet

LCD-näyttö ja PowerSensor
LCD-näyttö ja PowerSensor
Smart Ergo -teline
3 sided frameless
Powersensor
4K Ultra HD -LCD-näyttö
4K Ultra HD -LCD-näyttö
4K
Multiview
IPS
Kaareva UltraWide-LCD näyttö
Kaareva UltraWide-LCD näyttö
Kaareva
Freesync
Ultrawide väri

Valitse koko, joka  sopii sinulle parhaiten

Näytön koko


34–43 tuumaa
Näytön koko


17 - 22" 

4K UHD -LCD-näyttö ja PowerSensor

UltraClear 4K UHD -resoluutio ja miljoonan värin IPS-tekniikka takaavat yhdessä laadukkaan kuvan.

SoftBlue-tekniikka

SoftBlue Technology
SoftBlue-LED-tekniikka hyödyntää älykästä teknologiaa. Se vähentää haitallisia sinisiä valoaaltoja näytön värien tai kuvan laadusta tinkimättä. SoftBlue on kansainvälisen TUV Rheinland -tarkastusyrityksen sertifioima LED-tekniikka, joka tutkitusti vähentää haitallista sinistä valoa. 

Ympäristö

EPEAT


EPEAT-ohjelma (Electronic Product Environmental Assessment Tool) perustuu IEEE 1680/2006 -standardiin, jonka mukaan elektronisten laitteiden ympäristövaikutus ja ympäristöystävällisyys voidaan arvioida. Tällä hetkellä EPEAT-ohjelma kattaa tietokoneet, kannettavat tietokoneet ja näytöt.

 

Koska tuotteiden ympäristövaikutukset ovat yhä keskeisempi seikka, sekä ostajat että valmistajat pyrkivät löytämään ympäristöstandardeja vihreiden tuotteiden määrittämiseen. EPEAT vastaa molempien osapuolten tarpeisiin. Sen vakioehtojen ansiosta ostajat voivat verrata tuotteita, ja valmistajat näkevät, miten tuotteista saadaan ympäristöystävällisiä. Tuotteet, joissa on EPEAT-logo, ovat turvallisia ympäristön kannalta ja vähentävät ympäristövaikutuksia.

 

Philips-näyttöjen pakkausten kartonki ja vaahtomuovin kierrätys on maksutonta EPEAT Gold -standardin mukaisesti. Kysy paikallisesta huoltokeskuksesta lisätietoja pakkausmateriaalien kierrätyksestä.

Kierrätys


Haluamme parantaa ihmisten elämänlaatua luomalla innovaatioita, joilla on merkitystä. Pyrimme saavuttamaan tavoitteemme käyttämällä planeettamme rajallisia resursseja kestävällä tavalla. Tämä vaatii jatkuvaa työtä tuotteidemme ympäristövaikutusten hyväksi. Käytetyt Philips-näytöt ja niiden pakkausmateriaalit kierrätetään ympäristölainsäädäntöä noudattaen. Tämän varmistaaksemme teemme yhteistyötä useiden eri organisaatioiden kanssa.