1
TV

Philips Android TV™

Tehokas älytelevisio

Katso Android TV -esittelyvideo

Rajaton viihdevalikoima helposti

 

Enemmän elokuvia, televisio-ohjelmia ja pelejä sekä alati laajeneva sovellusvalikoima. Philips Android TV tuo käyttöösi kaiken tämän ja paljon muuta.

Sinun makusi

Philips Android TV tietää, mistä tykkäät. Jokainen suositus on täsmälleen sinun makuusi.

Sinun rytmisi

Nauti viihteestä omaan tyyliisi. Philips Smart TV:n kehittyneiden haku- ja toisto-ominaisuuksien sekä tehokkaan suorituskyvyn ansiosta televisio mukautuu sinun rytmiisi.

Sinun sovelluksesi

Google Play tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia, pelejä, suoratoistopalveluita ja muuta mukavaa.

Sinun tapasi

Philips Android TV tekee sisällön jakamisesta ja toimintojen hallinnasta entistä helpompaa. Ainulaatuinen kaukosäädin ja puhelimen synkronointi takaavat täydellisen joustavuuden.
Philips Android TV Sinun makusi

Sinun makusi 

Android tekee Smart TV:n käytöstä helppoa

 

Haluamasi sisältö on nyt helposti sormenpäittesi ulottuvilla. Selkeät ja älykkäästi suunnitellut valikot antavat suosituksia suosikkiohjelmistasi, lempimusiikistasi ja halutuimmista peleistä. Unohda selaaminen ja keskity katselemiseen.

Monipuolista sisältöä. 
 

Enemmän elokuvia, uutisia ja pelejä: kaikki käytössäsi omalla kotisohvallasi. Philips Android TV antaa käyttöösi suuren valikoiman sovelluksia, joista voit valita tilanteeseen ja mielialaasi parhaiten sopivan. Google Playn mahtavien Android TV -sovellusten lisäksi loimme myös joukon omia sovelluksia, jotka tuovat hauskuutta arkeen. Katso tuoreimmat uutiset, suoratoista kuumimmat uutuussarjat, katsele näkemättä jääneitä ohjelmia Catch-up TV -sovelluksella, tarkista säätiedot ja kuuntele lempimusiikkiasi. Lisäksi Philips Android TV ehdottaa sisältöjä mieltymystesi mukaan.

Tutustu näihin suosittuihin TV-sovelluksiin… ja moniin muihin!

YouTube

YouTube

Netflix

Netflix

Google Play

Google Play Movies & TV

Spotify

Spotify

Filmbox live

Filmbox Live

Min Bio

Min Bio

Viaplay

Viaplay

Gamefly streaming

GameFly Streaming

* Kolmannen osapuolen sovelluksien saatavuus vaihtelee maittain ja alueittain sekä tuotemallin mukaan. Philips ei vastaa sovelluksien saatavuudesta tai sisällöstä ja ne tarjotaan "sellaisenaan" ilman nimenomaista tai oletettua takuuta. Osa sovelluksista voi edellyttää maksullista tilausta. Lisätietoja antaa Philips TV -tukikeskus. Kaikki tuote- ja yritysnimet ovat omistajiensa (rekisteröityjä) tavaramerkkejä. Philips on Royal Philips N.V:n rekisteröity tavaramerkki.

Pysy ajan tasalla Netflixissä!


Philips-television Netflix-sovelluksella voit valita tuhansista TV-ohjelmista, elokuvista ja sarjoista. Pysy ajan tasalla Netflixin original-sarjoista, kuten House of Cards, Stranger Things ja Anne with an E! Katso lisätietoja Netflixin sivustolta.

Palvelu vaatii jäsenyyden toimiakseen.

Philips Android TV Sinun rytmisi

Sinun rytmisi

Philips Android TV Tehokas suorituskyky

Tehokkuutta

 

Uusimmat suorittimet herättävät television eloon. Kaikki Smart TV -mallistomme TV ovat entistä tehokkaampia huippunopeiden neljän ja kuuden ytimen suorittimien ansiosta.

Android game

Android-pelit ja Ambilight

 

Google Playn ansiosta voit nauttia televisiollasi sadoista peleistä. Lataa tai suoratoista pelejä ja pidä hauskaa tuntikausia! Ambilight-pelitila vie sinut keskelle pelien fantasiamaailmaa.

Philips Android TV Ääniohjaus

Äänihaku

 

Eikö näppäimistön käyttö huvita? Ei huolta – puhu vain kaukosäätimeen, niin hakutulokset ilmestyvät television ruudulle. Ääniohjauksen avulla voit hallita TVasi, avata sovelluksia ja paljon muuta! Voit käyttää myös puhelimesi tai tablet-laitteesi äänihakua¹ Philips TV Remote -sovelluksen² avulla.

Philips Android TV Näppäimistöllä varustettu kaukosäädin

Tekstihaku

 

Philipsin näppäimistöllä varustettu kaukosäädin on saanut uuden muotoilun. Miellyttävän ergonomisen muotonsa ja suurten painikkeidensa ansiosta kaukosäädin on mukava ja helppokäyttöinen. Taustapuolella olevan näppäimistön avulla voit kirjoittaa Smart TV:n näytölle entistä nopeammin.

¹ Kielivalikoima määräytyy Google Voice Searchin kielivalikoiman mukaan.
² Philips TV Remote -kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, operaattorin, maan, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TVRemoteapp.
Philips Android TV Sinun sovelluksesi

Sinun sovelluksesi

Viihteen koko maailma
Google Play Store

Suoratoista uusimpia elokuvia tai sarjoja Netflixistä yhdellä napautuksella, selaa tilauselokuvia yhdellä pyyhkäisyllä tai uppoudu pelien maailmaan. Kaikki sisältö on saatavilla aina kun haluat. Lisäksi Ambilight tekee katselukokemuksesta eloisamman ja mukaansatempaavamman.

Philipsin sovellusgalleria

Google Playn mahtavien sovellusten lisäksi loimme myös joukon omia sovelluksia, jotka tuovat hauskuutta arkeen. Suoratoista sisältöä tai katso TV-ohjelmia, uutisia ja opetusohjelmia verkosta. Sääsovelluksilla tarkistat sääennusteet kätevästi.
Philips Android TV Sisällön jakaminen

Sinun tapasi

Yhtä suurta perhettä

 

Google Cast tekee sisällön jakamisesta todella helppoa. Kun laitteet ovat liitettynä toisiinsa, voit esimerkiksi jakaa sisältöä puhelimestasi TV:n kuvaruudulle. Aloita elokuvan katselu tabletilta ja katso se loppuun televisiosta. Voit käyttää kaikkia laitteita juuri silloin kun haluat.

Philips TV -kaukosäädinsovellus

Philips TV Remote App

 

Tee iPhonesta, iPadista, Android-puhelimesta tai -tabletista Philips TV:n kaukosäädin. Philips TV Remote -kaukosäädinsovelluksen avulla voit hallita TVasi, katsella ohjelmatietoja ja asettaa muistutuksia laitteeseesi. Ambilight antaa lisää mahdollisuuksia television hallintaan. Lisäksi voit suoratoistaa ohjelmia televisiostasi suoraan kannettavaan laitteeseesi, joten yksikään ohjelma ei jää näkemättä!

Philips Android TV Google Cast

Google Cast

 

Google Castin avulla voit ilman lisälaitteita suoratoistaa langattomasti elokuvia, televisio-ohjelmia ja sovelluksia puhelimestasi, tablet-laitteestasi tai tietokoneestasi Philips TV:hen. Tutustu Cast Ready -sovellusten valikoimaan, johon kuuluvat jo muun muassa Netflix ja YouTube.