Upotettava kohdevalaisin

  Upotettava kohdevalaisin

  Valaise pihasi illan tullen

  Upotettavan Philips myGarden Fresco -kohdevalaisimen kaunis valo korostaa puutarhasi parhaita puolia ja valaisee pimeät alueet. Säädettävän pään ansiosta voit kohdistaa valon sinne, missä sitä tarvitset. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

myGarden Upotettava kohdevalaisin

Fresco, Valkoinen 017963116 Etsi samanlaisia tuotteita

Valaise pihasi illan tullen

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on matala kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän Philips-lampun lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

 • Mukana aina Philips-polttimo

  Mukana aina Philips-polttimo

  Saat parhaan valaistustuloksen käyttämällä valaisimen mukana toimitettuja Philips-polttimoita.

 • Energiaa säästävä

  Energiaa säästävä

  Tämä Philips-energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • IP23 – säänkestävä

  IP23 – säänkestävä

  Tämä Philipsin ulkovalaisin on suunniteltu käytettäväksi kosteissa ulkotiloissa ja sen kosteudenkestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. IP-luokitus osoittaa suojauksen kosteudelta ja pölyltä. IP-luokitus ilmaistaan kahdella luvulla, joista ensimmäinen osoittaa suojauksen pölyltä ja toinen vedeltä. Tämän ulkovalaisimen luokitus on IP23: ihanteellinen verannalle ja terassille – valaisin on roiskevesisuojattu.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita