X-tremeUltinon LED

auton sisä- ja merkinantovalopolttimo

  X-tremeUltinon LED

  auton sisä- ja merkinantovalopolttimo

  Kirkkaampi ja tyylikkäämpi

  Paranna ajoturvallisuutta ottamalla käyttöön tehokkaat, tarkat ja tyylikkäät Philips X-tremeUltinon LED T10 -merkinanto- ja sisävalopolttimot. Nykyaikaisten polttimoiden keraaminen kanta lisää lämmönkestävyyttä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

X-tremeUltinon LED auton sisä- ja merkinantovalopolttimo

LED-T10-W5W, Polttimoiden lukumäärä: 2, 12 V, 6 000 K, päivänvalon kaltainen, CeraLight-suorituskyky 127996000KX2 Etsi samanlaisia tuotteita

Kirkkaampi ja tyylikkäämpi

Tehokas, kestävä ja selkeä LED-polttimo merkinantovaloihin

 • Ilmoita aikeistasi kirkkaammilla valoilla

  Autosi liikkeistä ilmoittaminen on turvallisuuden kannalta elintärkeää. Jotta vältyt onnettomuuksilta, toisten ihmisten on voitava tietää aikeistasi etukäteen. Kun huonot sääolosuhteet heikentävät näkyvyyttä, tarve kirkkaille ja selkeille merkinantovaloille kasvaa entisestään. Philipsin X-tremeUltinon-LED-polttimot tarjoavat kirkkaan päivänvalon kaltaista 6 000 kelvinin valoa peruutusvaloissa ja 8 000 kelvinin valoa seisontavaloissa. Voimakkaammat värit käännyttäessä ja pysähdyttäessä, välittömästi syttyvät LEDit ja yhtenäinen hyvin suunnattu valo varmistavat, että muilla kuljettajilla on riittävästi aikaa reagoida liikkeisiisi.

 • Päivitä tyylisi uusilla valoilla

  Vaikka auton ulkopuolella olevien valojen päätehtävä on auttaa sinua näkemään ja näkymään paremmin, voit silti näyttää samalla hyvältä. Jos olet uusimassa tyyliäsi mutta et halua ostaa uutta autoa, ulkopuolisten valojen vaihtaminen LEDeihin on hyvä keino piristää arkea. Vaihda autoosi voimakkaamman punaiset jarruvalot, selkeät oranssit suuntavilkut ja kirkkaan valkoiset seisonta- ja peruutusvalot. Autosi kuvastaa sinun persoonallisuuttasi, joten korosta rohkeasti omaa tyyliäsi Philipsin LED-merkinantovalopolttimoilla.

 • Keraaminen CeraLight-lämpö- ja tärinäsuoja

  Philipsin CeraLight-tekniikka on ainutlaatuinen patentoitu keraaminen suoja, joka eristää LED-komponentit kuumuuden ja tärinän aiheuttamilta vaurioilta. Tämä innovaatio suojaa valoa ennenaikaisilta toimintahäiriöiltä. CeraLight-tekniikalla varustettu T10-polttimo on erittäin luotettava ja tarjoaa kestävämpää valoa.

 • Yhtenäinen valojakauma parantaa näkyvyyttä

  Philipsin LED-tuotteet auton ulkopuolelle jakavat valoa älykkäällä tavalla, jotta merkinantovalo heijastetaan juuri oikeaan suuntaan peruutettaessa, pysähdyttäessä ja käännyttäessä. Leveä kulma ja yhtenäinen valon hajonta varmistavat, että näet enemmän maantietä ja muut kuljettajat näkevät samalla paremmin sinut.

 • Philipsin huippuluokan valoratkaisut autoihin

  Philips on ollut ajoneuvoteollisuuden edelläkävijä valoissa jo yli sadan vuoden ajan. Philipsin huippuluokan tuotteet on suunniteltu ja kehitetty vastaamaan ajoneuvoteollisuuden tiukkoja laatuprosesseja (mukaan lukien ISO-standardit) ja tuotantovaatimuksia. Suuret autonvalmistajat käyttävät Philipsin polttimoita niiden korkean laadun, tehokkaan ja kirkkaan valon sekä tarkan valokeilan ansiosta. Ja koska Philipsin edistyksellinen LED-tekniikka tekee ajamisesta turvallisempaa ja miellyttävämpää.

 • Helppo asentaa lähes kaikkiin automalleihin

  Polttimot on helppo asentaa yhteensopiviin automalleihin, joten niiden vaihto sujuu tottuneelta kuljettajalta vaivattomasti. Suosittelemme kuitenkin, että pyydät autoasentajaa asentamaan Philipsin uudet X-tremeUltinon-LED-polttimot, sillä vaikka ne ovat yhteensopivia valtaosaan automalleista, ne eivät sovi aivan kaikkiin autotyyppeihin.

 • Kestävät ja pitkäikäiset LED-valot

  Haluatko kirkkaat ja tyylikkäät autovalot, mutta et halua olla koko ajan vaihtamassa palaneita polttimoita? Tämä on perinteisten ajovalojen suurin heikkous: mitä tehokkaampi valo, sitä lyhyempi sen käyttöikä. Yhtä voimakkaat LEDit kestävät paljon pidempään, ja Philipsin X-tremeUltinon-LEDit ovat erittäin kestäviä. Niiden tekniset innovaatiot ehkäisevät kuumuuden ja tärinän aiheuttamia vaurioita ja kestävät jopa 12 vuotta. Useimmat meistä vaihtavat tai uusivat autonsa tuon ajan kuluessa, joten tyylikkäät uudet valosi voivat kestää autosi koko käyttöiän.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Laki kieltää jälkiasennettavan LED-valon asentamisen julkisilla teillä käytettäviin ajoneuvoihin. Lumileds ei ole vastuussa ja/tai korvausvelvollinen. On käyttäjän omalla vastuulla, että jälkiasennettavia LED-valoja käytetään sovellettavan lain mukaisesti.
 • Tärkeää: Tämä jälkiasennettava LED-valo on suunniteltu ja tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan yleisten teiden ulkopuolella, kuten ralli- ja kilparata-ajossa, minkä vuoksi se on tarkastettava asennuksen yhteydessä.
 • Suunniteltu ralli- ja kilparadoille.Ei ole tarkoitettu yleisillä teillä käytettäviksi. LED retrofit ajovalopolttimoita, sekä signaalipolttimoita ei voi myydä seuraavissa maissa: Saksa, Espanja, Slovakia, Kypros, Iso-britannia, Alankomaat, Tshekkoslovakia, Kreikka, Latvia, Luxemburg, Malta Slovenia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita