X-tremeUltinon LED

auton sisävalopolttimo

  X-tremeUltinon LED

  auton sisävalopolttimo

  Kirkkaampi ja tyylikkäämpi

  Philipsin kirkkaat, tyylikkäät ja kestävät 30 mm:n LED-sukkulapolttimot tuottavat 4 000 kelvinin lämmintä valkoista valoa, joten ne valaisevat sisätilat tehokkaasti, mutta eivät silti rasita silmiä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

X-tremeUltinon LED auton sisävalopolttimo

LED-sukkulapolttimo [30 mm], Polttimoiden lukumäärä: 1, 12 V, 4 000 K, lämpimän valkoinen, Edistyksellinen ajovalojärjestelmä 129404000KX1 Etsi samanlaisia tuotteita

Kirkkaampi ja tyylikkäämpi

Sisusta kirkkaammilla LED-valoilla

 • Kirkkaat sisävalot auttavat sinua näkemään kaiken autosi sisällä

  Olemme kaikki joskus joutuneet etsimään kadonneita tavaroita – puhelinta, avainta tai lapsen vasemman jalan kenkää – huonosti valaistussa autossa. Philipsin LED-sisävalopolttimot tuottavat lämmintä, kirkasta ja yhtenäisesti hajautettua valoa, joten seuraavan kerran, kun käyt läpi tavaratilaa, hansikaslokeroa tai auton lattiaa, näet huomattavasti paremmin ja löydät kadonneen esineen vaivatta.

 • Päivitä tyylisi uusilla valoilla

  Sisävaloissa ei ole kyse vain toimivuudesta ja mukavuudesta, vaan myös aistikkuudesta. Kun vaihdat autosi sisävaloihin kirkkaan lämpimän tai päivänvalon kaltaisen valon, voit avata takaluukun tai sytyttää kojetaulun valot astetta tyylikkäämmin. Autosi kuvastaa persoonallisuuttasi, joten anna oman tyylisi näkyä Philipsin LED-sisävalopolttimoilla.

 • Kirkkaat valot autosi sisätiloihin

  Vaatimuksesi ja makusi eri valojen – katto- tai lukuvalon, hansikaslokeron tai tavaratilan valon – suhteen voivat vaihdella. Voit valita autosi sisätiloihin sopivan ratkaisun erilaisista Philipsin X-tremeUltinon-LED-polttimoista, jotka tarjoavat erinomaista näkyvyyttä ja tyyliä. Valittavana on miellyttävän lämpimän valkoinen (4 000 kelviniä) ja päivänvalon kaltainen (6 000 kelviniä) valo. Kirkas ja tyylikäs valo kohentaa viihtyvyyttä ajon aikana ja on avuksi, kun matkustajat haluavat lukea, etsit pudonnutta puhelinta tai selvität parasta reittiä määränpäähäsi.

 • Kestävät ja pitkäikäiset LED-valot

  Haluatko kirkkaat ja tyylikkäät autovalot, mutta et halua olla koko ajan vaihtamassa palaneita polttimoita? Tämä on perinteisten ajovalojen suurin heikkous: mitä tehokkaampi valo, sitä lyhyempi sen käyttöikä. Yhtä voimakkaat LEDit kestävät paljon pidempään, ja Philipsin X-tremeUltinon-LEDit ovat erittäin kestäviä. Niiden tekniset innovaatiot ehkäisevät kuumuuden ja tärinän aiheuttamia vaurioita ja kestävät jopa 12 vuotta. Useimmat meistä vaihtavat tai uusivat autonsa tuon ajan kuluessa, joten tyylikkäät uudet valosi voivat kestää autosi koko käyttöiän.

 • Keraaminen CeraLight-lämpö- ja tärinäsuoja

  Philipsin CeraLight-tekniikka on ainutlaatuinen patentoitu keraaminen suoja, joka eristää LED-komponentit kuumuuden ja tärinän aiheuttamilta vaurioilta. Tämä innovaatio suojaa valoa ennenaikaisilta toimintahäiriöiltä. CeraLight-tekniikalla varustettu T10-polttimo on erittäin luotettava ja tarjoaa kestävämpää valoa.

 • Philipsin huippuluokan valoratkaisut autoihin

  Philips on ollut ajoneuvoteollisuuden edelläkävijä valoissa jo yli sadan vuoden ajan. Philipsin huippuluokan tuotteet on suunniteltu ja kehitetty vastaamaan ajoneuvoteollisuuden tiukkoja laatuprosesseja (mukaan lukien ISO-standardit) ja tuotantovaatimuksia. Suuret autonvalmistajat käyttävät Philipsin polttimoita niiden korkean laadun, tehokkaan ja kirkkaan valon sekä tarkan valokeilan ansiosta. Ja koska Philipsin edistyksellinen LED-tekniikka tekee ajamisesta turvallisempaa ja miellyttävämpää.

 • Helppo asentaa lähes kaikkiin automalleihin

  Polttimot on helppo asentaa yhteensopiviin automalleihin, joten niiden vaihto sujuu tottuneelta kuljettajalta vaivattomasti.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Tärkeää: Tämä jälkiasennettava LED-valo on suunniteltu ja tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan yleisten teiden ulkopuolella, kuten ralli- ja kilparata-ajossa, minkä vuoksi se on tarkastettava asennuksen yhteydessä.
 • Laki kieltää jälkiasennettavan LED-valon asentamisen julkisilla teillä käytettäviin ajoneuvoihin. Lumileds ei ole vastuussa ja/tai korvausvelvollinen. On käyttäjän omalla vastuulla, että jälkiasennettavia LED-valoja käytetään sovellettavan lain mukaisesti.
 • Suunniteltu ralli- ja kilparadoille.Ei ole tarkoitettu yleisillä teillä käytettäviksi. LED retrofit ajovalopolttimoita, sekä signaalipolttimoita ei voi myydä seuraavissa maissa: Saksa, Espanja, Slovakia, Kypros, Iso-britannia, Alankomaat, Tshekkoslovakia, Kreikka, Latvia, Luxemburg, Malta Slovenia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita