TV

  Tehosta katseluelämystäsi

  Huippuvalinta makuu- tai lastenhuoneeseen! Tässä televisiossa on suuri kontrasti ja laadukas ääni. Muita ominaisuuksia ovat esimerkiksi Smart-kuva, Smart-ääniasetukset, uniajastin ja kätevät etuliitännät. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tehosta katseluelämystäsi

Crystal Clear -kuvanparannustekniikalla

 • Black Hibri -kuvaputkella loistavat värit

  Black HiBri -kuvaputkitekniikkaa käytetään Philipsin pienissä televisioissa, joissa se takaa hyvän värintoiston.

 • Crystal Clear parantaa kuvasyvyyttä

  Crystal Clear parantaa kuvan syvyyttä yhdistämällä kuvanparannustoimintoja, esimerkiksi Contrast Plus -kontrastinparannuksen värinparannukseen.

 • Plug & Play – helppo asentaa

  Plug & Play tarkoittaa, että lisättävä komponentti on heti käyttövalmis. Käyttäjän ei tarvitse tehdä teknisiä analyyseja tai asennustoimintoja.

 • Smart-kuvan ja -äänen ansiosta voit mukauttaa laitteet mieltymystesi mukaan

  Philipsin valmiiksi määrittämien Smart-kuva- ja ääniasetusten avulla voit valita ääni- ja kuvamaailman asetukset yhdellä kaukosäätimen painikkeella. Valittavana on useita erilaisiin tilanteisiin optimoituja ääni- ja kuva-asetuksia.

 • Teksti-tv on monipuolinen tietolähde

  Teksti-tv on useimpien eurooppalaisten kanavien lähettämä tiedonvälitysjärjestelmä, josta löytyy monipuolista tietoa. Sitä voi katsoa vain, jos televisiossa on tekstitelevisioviritin.

 • AV- ja kuulokeliitännät edessä – nopeat ja helpot liitännät

  Edessä olevat AV-tulot helpottavat äänilaitteiden, pelien ja videokameroiden kaltaisten ulkoisten laitteiden kytkemistä. Voit nyt helposti ottaa käyttöön toisen äänijärjestelmän tai käyttää pelilaitteita.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita