taulutelevisio ammattikäyttöön

  taulutelevisio ammattikäyttöön

  Taulutelevisio, järjestelmävalmiudet

  Tämä tyylikkäästi muotoiltu televisio tuo hotellihuoneen viihdekeskukseen huippuluokan suorituskykyä. Lisävarusteena on saatavissa SmartCard XPress -yksikkö, jonka avulla viihdekeskuksessa on helppo käyttää vuorovaikutteisia lisäpalveluja. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

taulutelevisio ammattikäyttöön

15", LCD 15HF8442/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Taulutelevisio, järjestelmävalmiudet

Suunniteltu erityisesti hotellihuoneen viihdekeskukseen

 • Wireless SmartLoader nopeaan kloonaukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti ja langattomasti kaikki television ohjelmointiasetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Tervetuliaisviesti näytössä

  Näytössä näkyy tervetuliaisviesti aina, kun televisio kytketään toimintaan

 • Äänenvoimakkuuden rajoitus

  Tämä toiminto säätää etukäteen äänenvoimakkuuden, jota televisio käyttää ja estää voimakkuuden säätämisen naapureita häiritsevälle tasolle.

 • Etupaneelin käyttöpainikkeiden lukitus

  Estää television toimintojen luvattoman käytön

 • Automaattinen kanavaohjelmointi

  Soveltuu erinomaisesti hotellin sisäisiin mainontatarkoituksiin tai tiedotuskanavia varten. Voi näyttää tiettyä, esiasetettua kanavaa, kun televisio kytketään toimintaan.

 • Suojattu valikko

  Asennus- ja kokoonpanoasetusten salaus erityiskoodilla tai pääkäyttäjän kaukosäätimellä

 • Kiinteä FM-radio

  Kiinteä FM-radio miellyttää vierailijoitakin ilman radiovastaanottimista koituvia lisäkuluja.

 • SmartCard Xpress -korttipaikka vuorovaikutteisille järjestelmille

  Valinnainen SmartCard Xpress -korttipaikka voidaan asentaa television takaosaan. Kolmannet osapuolet voivat lisätä sovelluskorteilla uusia toimintoja televisioon. TV voidaan liittää myös suurimpien vuorovaikutteisten järjestelmien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja multimediasovittimiin Serial Xpress -hallintaliittymän (tukee UART- ja RS232-protokollia) ja SmartPlug -hallintaliittymän kautta.

 • Serial Xpress™ -hallintaliittymä

  Serial Xpress™ -hallintaliittymä on yhteensopiva kaikkien ensiluokkaisten viihdepalvelujen kanssa. Protokollat mahdollistavat television liittämisen ulkoisiin dekoodereihin, multimediasovittimiin ja PC-pohjaisiin ratkaisuihin. UART- ja RS232-protokollien tuki.

 • Valinnainen ylimääräinen virtalähde (12 V)

  Valinnainen ylimääräinen virtalähde varmistaa, että liitäntäpaikka, kello ja herätyskello toimivat, kun televisiosta on katkaistu virta.

 • Toimii tulevaisuudessakin päivitettävällä ohjelmistolla

  Päivitettävä ohjelmisto takaa, että televisio toimii tulevaisuudessakin ja sopii yhteen uusien tekniikoiden sekä laitteiden kanssa. Investointisi on turvattu.

 • Crystal Clear III -kuvanparannustekniikka tuottaa luonnollisen kuvan

  Crystal Clear III -tekniikassa yhdistyy useita kuvanlaatua parantavia ominaisuuksia. Tekniikka hyödyntää 2D-kampasuodatusta, dynaamista kontrastisäätöä sekä sinisen ja vihreän värin terävöintiä. Tekniikan ansiosta värit näkyvät todella elävinä.

 • Laadukas LCD XGA -näyttö, resoluutio 1 024 x 768

  Tässä WXGA HD-laajakuvanäytössä on huippuluokan LCD-näyttötekniikka, jonka tarkkuus on 1024 x 768p pikseliä. Progressive Scan -toiminto tuottaa terävän ja välkkymättömän kuvan, jossa on optimaalinen kirkkaus ja loistavat värit. Elävä ja tarkka kuva takaa täydellisen katselunautinnon.

 • 2D-kampasuodatin terävöittää kuvan yksityiskohtia

  2D-kampasuodatin erittelee videosignaalin väri- ja luminenssisignaalit erillisesti käsiteltäviksi, mikä parantaa kuvan tarkkuutta ja minimoi vääristymät.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita