Taulutelevisiot

  Taulutelevisiot

  Parasta vastinetta rahoille

  Nauti ihanteellisesta kuvanlaadusta Faroudjan DCDi-tekniikan, digitaalisen kampasuodattimen ja laajat katselukulmat tarjoavan LCD-näytön avulla. Lisäksi laitteessa on sisäinen FM-radio ja kompakti muotoilu. Parasta vastinetta rahoillesi! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Parasta vastinetta rahoille

 • Laadukas LCD XGA -näyttö, resoluutio 1 024 x 768

  Tässä WXGA HD-laajakuvanäytössä on huippuluokan LCD-näyttötekniikka, jonka tarkkuus on 1024 x 768p pikseliä. Progressive Scan -toiminto tuottaa terävän ja välkkymättömän kuvan, jossa on optimaalinen kirkkaus ja loistavat värit. Elävä ja tarkka kuva takaa täydellisen katselunautinnon.

 • Crystal Clear III -kuvanparannustekniikka tuottaa luonnollisen kuvan

  Crystal Clear III -tekniikassa yhdistyy useita kuvanlaatua parantavia ominaisuuksia. Tekniikka hyödyntää 2D-kampasuodatusta, dynaamista kontrastisäätöä sekä sinisen ja vihreän värin terävöintiä. Tekniikan ansiosta värit näkyvät todella elävinä.

 • Terävä ja puhdas digitaalinen NICAM-stereoääni

  Esimerkiksi Suomessa televisiolähetyksissä voidaan käyttää digitaalista NICAM-stereoääntä. Digitaalinen NICAM-stereo on CD-tasoinen lähes häiriötön ääni, jossa signaalin heikkenemistä ei juuri tapahdu. Sitä voidaan käyttää mono-, stereo- ja Dolby Pro Logic -lähetyksissä. Tämän tuotteen integroidussa virittimessä on NICAM-signaalin dekoodausvalmius.

 • Plug & Play – helppo asentaa

  Plug & Play tarkoittaa, että lisättävä komponentti on heti käyttövalmis. Käyttäjän ei tarvitse tehdä teknisiä analyyseja tai asennustoimintoja.

 • 10 sivun Smart-teksti-tv nopeuttaa teksti-tv:n käyttöä.

  Teksti-tv on yleinen tiedonvälitysjärjestelmä, jota useimmat kanavat lähettävät. 10 sivun Smart-teksti-tv-muistin ansiosta sivujen vaihtaminen ja tietojen hakeminen on nyt äärimmäisen vaivatonta ja helppoa.

 • Monipuolisempi kuuntelunautinto FM-radiovirittimellä

  Kuulokkeissa on pieni sisäinen FM-radio, joten käyttäjällä on aina oma musiikkilähde mukanaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita