DVD-TV

  DVD Video

  DVD-TV

  Tehosta katseluelämystäsi

  Tässä upeassa Real Flat -taulutelevisiossa on kiinteä DVD/CD/MP3-soitin ja kaksi stereokaiutinta. Ihanteellinen valinta elokuvien katseluun, sillä se toistaa DVD-levyt stereoäänisinä. Smart-kuva-asetusten avulla voit parantaa katseluelämystä entisestään. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tehosta katseluelämystäsi

tällä integroidulla DVD-televisiolla

 • Real Flat – todentuntuista kuvanlaatua

  Litteässä kuvaputkessa on laaja katselukulma ja pieni heijastuspinta.

 • Crystal Clear parantaa kuvasyvyyttä

  Crystal Clear parantaa kuvan syvyyttä yhdistämällä kuvanparannustoimintoja, esimerkiksi Contrast Plus -kontrastinparannuksen värinparannukseen.

 • Terävä ja puhdas digitaalinen NICAM-stereoääni

  Esimerkiksi Suomessa televisiolähetyksissä voidaan käyttää digitaalista NICAM-stereoääntä. Digitaalinen NICAM-stereo on CD-tasoinen lähes häiriötön ääni, jossa signaalin heikkenemistä ei juuri tapahdu. Sitä voidaan käyttää mono-, stereo- ja Dolby Pro Logic -lähetyksissä. Tämän tuotteen integroidussa virittimessä on NICAM-signaalin dekoodausvalmius.

 • Picture CD -levyjen toisto televisiossa tietokoneen sijasta

  Picture CD -levy sisältää digitaalisia JPEG-muotoisia still-kuvia. Useimmat Philipsin DVD-videot ja -tallennuslaitteet tukevat sekä kotitekoisia että valokuvaliikkeiden tekemiä Picture CD -levyjä.

 • 10 sivun Smart-teksti-tv nopeuttaa teksti-tv:n käyttöä.

  Teksti-tv on yleinen tiedonvälitysjärjestelmä, jota useimmat kanavat lähettävät. 10 sivun Smart-teksti-tv-muistin ansiosta sivujen vaihtaminen ja tietojen hakeminen on nyt äärimmäisen vaivatonta ja helppoa.

 • AV- ja kuulokeliitännät sivussa

  Sivussa olevat AV-tulot helpottavat huomattavasti äänilaitteiden, pelien ja videokameroiden kaltaisten ulkoisten laitteiden kytkemistä. Voit nyt helposti ottaa käyttöön toisen äänijärjestelmän tai käyttää pelilaitteita.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita