Upotettava kohdevalaisin

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172654716/172654716_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Upotettava kohdevalaisin

  Valaise pihasi illan tullen

  Ympäröi ulkotila korkealaatuisesta alumiinista valmistetuilla maahan upotettavilla Philips myGarden -kohdevaloilla. Energiatehokkaat valaisimet tuottavat lämmintä valkoista LED-valoa ja soveltuvat erinomaisesti pihalle ja pihatielle. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

myGarden Upotettava kohdevalaisin

Geo, rosteri, LED 172654716 Etsi samanlaisia tuotteita

Valaise pihasi illan tullen

 • Tehokas LED

  Tehokas LED

  Tämän valaisimen LED-moduuli on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu, jossa on kolme LEDiä synteettisessä alumiinikotelossa. Tämä tekniikka mahdollistaa optimaalisen valotehon ja taatusti yhtenäisen värisen valon.

 • Energiaa säästävä

  Energiaa säästävä

  Tämä Philips-valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Tehokasta valoa

  Tehokasta valoa

  Tämä ulkovalaisin tuottaa lämpimän valkoista valoa, joka valaisee koko puutarhan tai terassin.

 • IP67 – säänkestävä

  IP67 – säänkestävä

  Tämä Philipsin ulkovalaisin on suunniteltu käytettäväksi kosteissa ulkotiloissa, ja sen kosteudenkestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. IP-kestävyysluokitus ilmaistaan kahdella luvulla, joista ensimmäinen osoittaa suojauksen pölyltä ja toinen vedeltä. Tämän ulkovalaisimen luokitus on IP67, joten se kestää hetkellisen upotuksen veteen. Valaisin sopii erinomaisesti pihalle ja ajotielle ja pysyy ehjänä, vaikka ajaisit autolla sen yli.

 • Koristevalaisimet ulkokäyttöön

  Ulkovalo voi parantaa puutarhasi tai muun ulkotilasi ulkonäköä tuomalla esiin katseenvangitsevia kohtia, valaisemalla kulkuväyliä tyylikkäästi tai luomalla täydellisen tunnelman ikimuistoisiin hetkiin ystävien ja perheen parissa. Siksi Philips on luonut myGarden-sarjan, johon kuuluu kauniita ja koristeellisia ulkovalaisimia, joiden tyylikkyys ja toiminnot auttavat sinua tuomaan ulkotilasi parhaat puolet esiin omaan tyyliisi sopivasti.

 • Valitse nykyaikaiseen tyyliin

  Tämä Euroopassa suunniteltu valaisin soveltuu ainutlaatuisen muotoilun ansiosta erinomaisesti nykyaikaisen tyylin luomiseen.

 • Valitse upotetut kohdevalaisimet ulkokäyttöön

  Tuo ulkotilojesi parhaat puolet esiin tällä upotetulla kohdevalaisimella, joka soveltuu täydellisesti pihatielle tai seinän ja puiden yksityiskohtien korostamiseen.

 • Laadukas alumiini ja huippuluokan synteettiset materiaalit

  Tämä Philips-valaisin on tehty erityisesti ulkokäyttöön. Se on kestävä ja valaisee puutarhasi ilta toisensa jälkeen. Valaisin on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja huippuluokan synteettisistä materiaaleista.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita