LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  Tyylikkyyttä

  Erinomainen käyttömukavuus ja huipputyylikkyys yhdistyvät ympäristöystävällisessä 190C7-näytössä. Sisutukseen sointuvan kaksivärisen näytön puhdaspiirteisen tyylikäs muotoilu mullistaa käsityksesi näytöistä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tyylikkyyttä

 • Tuloja on kaksi, ja analogiset VGA- ja digitaaliset DVI-signaalit hyväksytään

  Tuloja on kaksi, ja analogiset VGA- ja digitaaliset DVI-signaalit hyväksytään

  Tuloja on kaksi eli laitteessa on liittimet analogisten VGA- ja digitaalisten DVI-signaalien tuloille.

 • Tyylikäs kaksivärinen muotoilu piristää sisustusta

  Kaksivärisessä muotoilussa yhdistyvät alareunan keskellä oleva kiiltävä musta osa ja hopeanvärinen etureuna, mikä saa etureunan näyttämään kapeammalta. Näiden kahden elementin välinen hienovarainen kontrasti tehostaa pirteää ulkoasua, tyylikkyyttä ja tekee näytöstä kauniin sisustuselementin.

 • Kätevät, hillityt säätöpainikkeet luovat selkeän ulkoasun

  Kätevät, huomaamattomat painikkeet sijaitsevat logon yhteydessä, joten ne ovat ulottuvillasi aina tarvittaessa mutta eivät turhaan erotu yhtenäisestä, raikkaasta ja selkeästä, yksinkertaisen tyylikkäästä ulkoasusta.

 • Erikoismuotoiltu näytön reuna luo lämpimän, yhtenäisen tyylin

  Erikoismuotoiltu näytön reuna tarkoittaa erityisesti suunniteltua viistoksi muotoiltua pintaa, joka yhdistää etu- ja takaosat kauniisti ja luo näytölle lämpimän, yhtenäisen ja pehmeän ulkoasun.

 • Uusia käyttömahdollisuuksia Windows Vista -käyttöjärjestelmässä

  Philipsin Windows Vista -käyttöjärjestelmää tukevat monitorit pääsevät oikeuksiinsa tässä uudessa värikkäässä, mielenkiintoisessa ja visuaalisesti hienostuneessa käyttöjärjestelmässä. Vista on suunniteltu tarjoamaan uskomattomia viihde-elämyksiä, parantamaan käyttäjän työn tuottavuutta ja helpottamaan tietokoneen kotikäyttöä. Tietojen selaaminen, etsiminen ja hallinta on nopeaa, tehokasta ja helppoa niin työssä kuin viihdekäytössä.

 • Nopea 5 ms:n vasteaika

  Virrankytkennän vasteaika on aika, joka nestekidesolulta kuluu aktiivisesta (musta) passiiviseksi (valkoinen) ja takaisin aktiiviseksi (musta) siirtymiseen. Aika mitataan millisekunteina. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi siirto, mikä taas tuottaa parempilaatuisen kuvan. Virrankytkennän vasteaika on näytön tärkein ominaisuus käsiteltäessä yritystoimintaan liittyviä asiakirjoja, grafiikkaa ja valokuvia.

 • Taattu turva: avaruus- ja lentotekniikkaa hyödyntävä paloturvallinen runko

  PC/ABS-yhdistelmämuovi on alan paras ja vankin paloturvallinen runkomateriaali. Tätä avaruusajan yhdistelmämateriaalia käytetään lentokone- ja autoteollisuudessa sekä palohälyttimissä. Tiukimpien paloturvallisuusstandardien mukainen.

 • Lyijyttömyys on hyväksi ympäristölle

  Lyijyttömät näyttötuotteet suunnitellaan ja tuotetaan lyijyn ja muiden ympäristölle vaarallisten aineiden käytön rajoittamista koskevan Euroopan parlamentin ja neuvoston RoHS-direktiivin mukaisesti.

 • Näyttöasetukset helposti Philipsin SmartControl-ohjelmistolla

  PC-ohjelmisto näytön suorituskyvyn ja asetusten hienosäätöön. Philipsin näyttöjä voi säätää kahdella tavalla: näytön painikkeilla voi siirtyä monitasoiseen OSD-valikkoon tai vaihtoehtoisesti näyttöasetuksia voi säätää totutulla tavalla Philipsin SmartControl-ohjelmalla.

 • Sisäinen virtalähde poistaa ulkoisten verkkolaitteiden tarpeen

  Sisäinen virtalähde on näyttölaitteen runkoon sisällytetty verkkolaite, joka korvaa hankalat ulkoiset virtalähteet.

 • Johtopidikkeellä työtila pysyy siistinä

  Näytön mukana toimitetaan pidike, jolla johdot voidaan kiinnittää yhteen, jolloin työtila pysyy siistinä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita