LCD-laajakuvanäyttö

  LCD-laajakuvanäyttö

  Tyylikästä laajakuvan tehokkuutta

  SmartImage tuottaa kaikkien aikojen parhaan LCD-laajakuvalaadun, ja 190CW8 on paitsi ensiluokkainen näyttö myös helppokäyttöisten USB- ja VGA-liitintensä ansiosta parasta vastinetta rahallesi, kun etsit hyvää LCD-näyttöä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tyylikästä laajakuvan tehokkuutta

 • SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage tehostaa näytön suorituskykyä dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta – kaikki reaaliajassa yhdestä painikkeesta.

 • SmartContrast: uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast: uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast on Philipsin tekniikka, joka analysoi tarkastelemasi sisällön, säätää värit automaattisesti ja ohjaa taustavalon voimakkuutta digitaalisen kuvan ja videon kontrastin tehostamiseksi dynaamisesti, kun peleissä on tummia värisävyjä. Kun säästötila valitaan, säätää kontrastin ja taustavalon täydellisiksi toimistosovelluksia varten ja virrankulutuksen vähentämiseksi.

 • Optimoi vasteaika katselutilanteen mukaan

  Optimoi vasteaika katselutilanteen mukaan

  SmartResponse on ainutlaatuinen Philips-tekniikka, joka säätää vasteajan katselutilanteen mukaan. Peleille ja videoille voi valita nopean vasteajan ja valokuville ja muuttumattomille kuville puolestaan paremman värikylläisyyden.

 • SmartAccessory-näytöllä otat työtilasi todella haltuusi

  SmartAccessory-näytöllä otat työtilasi todella haltuusi

  SmartAccessory on innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu, kun haluat liittää vaikkapa oheislaitteita, esimerkiksi WWW-kameran, näytön kehykseen ja pitää työpisteesi siistinä. Sen ylös, alas ja sivuille liikkuvassa monitoimikehyksessä on useita kiinnittimiä, joihin voit kiinnittää paperiarkkeja ja WWW-kameran kaltaisia oheislaitteita kätevästi näkyville ja käsiesi ulottuville.

 • USB-portti mahdollista oheislaitteiden kätevän liittämisen

  USB-portti mahdollista oheislaitteiden kätevän liittämisen

  USB-portti mahdollistaa USB-muistilaitteiden, kameroiden, kannettavien kiintolevyjen, WWW-kameroiden, PDA-laitteiden, tulostimien ja monien muiden USB-liitännällä varustettujen plug and play -multimedialaitteiden liittämisen. USB 2.0 -signaali kulkee tietokoneeseen näytössä olevan USB 2.0 -portin kautta. Huomaa, että useisiin laitteisiin, esimerkiksi kameroihin ja kiintolevyihin on kytkettävä erikseen virta, koska ne vaativat enemmän virtaa kuin näytön USB-portin kautta kulkee.

 • Suuri laajakuva: kirjoita pikaviestejä, lähetä sähköpostia ja katsele videoita

  Laajakuvanäytössä on tavallista leveämpi näyttö, joten sen avulla kuvaruudulla voi näyttää entistä enemmän tietoja.

 • PerfecTune takaa LCD-näytön huippulaadukkuuden

  PerfectTune on Philipsin oma, alan johtava testaus- ja algoritmitekniikka näyttöjen säätämistä ja hienosäätöä varten. Se on kattava prosessi, joka takaa kaikkien tehtaalta lähtevien näyttöjen erinomaisen suorituskyvyn. Näytöt noudattavat standardia, joka on neljä kertaa tiukempi kuin Microsoftin Vista-vaatimukset. Vain Philips varmistaa jokaisen uuden näytön värien tarkkuuden ja kuvanlaadun näin huolellisesti.

 • Uusia käyttömahdollisuuksia Windows Vista -käyttöjärjestelmässä

  Philipsin Windows Vista -käyttöjärjestelmää tukevat monitorit pääsevät oikeuksiinsa tässä uudessa värikkäässä, mielenkiintoisessa ja visuaalisesti hienostuneessa käyttöjärjestelmässä. Vista on suunniteltu tarjoamaan uskomattomia viihde-elämyksiä, parantamaan käyttäjän työn tuottavuutta ja helpottamaan tietokoneen kotikäyttöä. Tietojen selaaminen, etsiminen ja hallinta on nopeaa, tehokasta ja helppoa niin työssä kuin viihdekäytössä.

 • Vaivaton näytön säätäminen SmartControl II -ohjelmistolla

  SmartControl II on näyttöohjelmisto, jonka helppokäyttöisessä käyttöliittymässä määrität nopeasti tarkkuuden hienosäädön, värien kalibroinnin ja muut näyttöasetukset, kuten kirkkaus, kontrasti, vaihe ja kello, sijainti, RGB ja valkoinen piste sekä ääniasetukset - niissä malleissa, joissa on kiinteät kaiuttimet.

 • Taattu turva: avaruus- ja lentotekniikkaa hyödyntävä paloturvallinen runko

  PC/ABS-yhdistelmämuovi on alan paras ja vankin paloturvallinen runkomateriaali. Tätä avaruusajan yhdistelmämateriaalia käytetään lentokone- ja autoteollisuudessa sekä palohälyttimissä. Tiukimpien paloturvallisuusstandardien mukainen.

 • TCO'06-yhteensopivuus parantaa multimediaelämystä

  TCO'06-yhteensopivat näytöt vastaavat ruotsalaisen TCO:n multimedianäytöille luomia ergonomia-, ympäristö- ja terveysstandardeja. TCO'06, tähän mennessä tiukin standardi, kattaa multimedianäyttöjen visuaalisen ergonomian vaatimukset, mm. terveysnäkökohdat ja muut hyvien näyttöjen ominaisuudet. TCO'06-yhteensopivan näytön teknisten tietojen on vastattava TCO'06-standardeja tai ylitettävä ne visuaalisen ergonomian, päästöjen ja energiansäästön osalta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita