LCD-laajakuvanäyttö

  LCD-laajakuvanäyttö

  Tyylikäs laajakuvanäyttö tietokonepelaamiseen

  Silmiä hivelevä laajakuvanäyttö: tyylikäs muotoilu ja älykkäät ominaisuudet nostavat LCD-näytön aivan uudelle tasolle. 190CW9:n kuva tottelee kaikenlaista sisältöä, joten se on paras valinta tietokonepelaamiseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-laajakuvanäyttö

19" laajakuva, WXGA+ 190CW9FB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Tyylikäs laajakuvanäyttö tietokonepelaamiseen

 • SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, kuvia, viihdettä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötila säästää virtaa merkittävästi. Kaikki reaaliajassa yhdestä painikkeesta.

 • Jopa 2 ms:n nopea vasteaika

  Jopa 2 ms:n nopea vasteaika

  GtG-vasteaika on keskimääräinen aika, jonka pikseli tarvitsee siirtyäkseen tilasta toiseen, joka puolestaan on keskimääräinen aika, joka tarvitaan eri väritasojen välillä siirtymiseen. Mitä pienempi luku on, sitä nopeampi siirto, mikä taas tuottaa paremman kuvanlaadun. Multimediasisällössä, kuten elokuvissa, videoissa ja peleissä GtG-vasteaika on tärkeä näytön laadun mittari.

 • SmartContrast 12000:1 tarjoaa uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast 12000:1 tarjoaa uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  Haluatko LDC-taulutelevision suurimmalla kontrastilla ja uskomattomalla kuvalaadulla? Philipsin tehokas videoprosessointi yhdessä ainutlaatuisen himmennys- ja taustavalotekniikan kanssa tuottaa eloisat värit. SmartContrast lisää kontrastia, jolloin tuloksena on erinomainen mustan taso sekä tummien varjojen ja sävyjen tarkka toisto. Kuva on kirkas, terävä ja elävä.

 • TrueVision: laboratoriolaatuinen näytön suorituskyky

  TrueVision: laboratoriolaatuinen näytön suorituskyky

  TrueVision on Philipsin oma, alan johtava testaus- ja algoritmitekniikka näyttöjen säätämistä ja hienosäätöä varten. Se on kattava prosessi, joka takaa kaikkien tehtaalta lähtevien näyttöjen erinomaisen suorituskyvyn. Näytöt noudattavat standardia, joka on neljä kertaa tiukempi kuin Microsoftin Vista-vaatimukset. Vain Philips varmistaa jokaisen uuden näytön värien tarkkuuden ja kuvanlaadun näin huolellisesti.

 • Tuloja on kaksi, ja analogiset VGA- ja digitaaliset DVI-signaalit hyväksytään

  Tuloja on kaksi, ja analogiset VGA- ja digitaaliset DVI-signaalit hyväksytään

  Tuloja on kaksi eli laitteessa on liittimet analogisten VGA- ja digitaalisten DVI-signaalien tuloille.

 • Laajakuva- ja 4:3-kuvaformaattien vaihto yhdellä painalluksella

  Laajakuva- ja 4:3-kuvaformaattien vaihto yhdellä painalluksella

  Philipsin automaattinen kuvaformaatti -painikkeella vaihdat 4:3-kuvan laajakuvaksi ja takaisin sisällön kuvasuhteen mukaan. Leveitä asiakirjoja ei tarvitse vierittää. Laajakuva näkyy laajana ja 4:3-kuvasuhteen sisältö ilman häiriöitä.

 • USB-portti mahdollista oheislaitteiden kätevän liittämisen

  USB-portti mahdollista oheislaitteiden kätevän liittämisen

  USB-portti mahdollistaa USB-muistilaitteiden, kameroiden, kannettavien kiintolevyjen, WWW-kameroiden, PDA-laitteiden, tulostimien ja monien muiden USB-liitännällä varustettujen plug and play -multimedialaitteiden liittämisen. USB 2.0 -signaali kulkee tietokoneeseen näytössä olevan USB 2.0 -portin kautta. Huomaa, että useisiin laitteisiin, esimerkiksi kameroihin ja kiintolevyihin on kytkettävä erikseen virta, koska ne vaativat enemmän virtaa kuin näytön USB-portin kautta kulkee.

 • DVI-D-tulo ja HDCP-tuki

  HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) on DVI-liittimeen sisältyvä kopiosuojausjärjestelmä. Se estää kopiosuojatun sisällön luvattoman kopioinnin. HDCP:n avulla voit toistaa kopiosuojattuja elokuvia ja konserttitallenteita. Se tunnistaa piraattituotteet tarkistamalla signaalin, jolloin vain laillisia kopioita voi käyttää.

 • Vaivaton näytön säätäminen SmartControl II -ohjelmistolla

  SmartControl II on näyttöohjelmisto, jonka helppokäyttöisessä käyttöliittymässä määrität nopeasti tarkkuuden hienosäädön, värien kalibroinnin ja muut näyttöasetukset, kuten kirkkaus, kontrasti, vaihe ja kello, sijainti, RGB ja valkoinen piste sekä ääniasetukset - niissä malleissa, joissa on kiinteät kaiuttimet.

 • Kiiltävä pinta on tyylikäs sisustuksessa

  Viehättävä, elegantisti viimeistelty kiiltävä pinta täydentää sisustuksesi.

 • Yhteensopiva TCO '06 -turvallisuus- ja visuaalisergonomiastandardien kanssa

  TCO'06-yhteensopivat näytöt vastaavat ruotsalaisen TCO:n multimedianäytöille luomia ergonomia-, ympäristö- ja terveysstandardeja. TCO'06, tähän mennessä tiukin standardi, kattaa multimedianäyttöjen visuaalisen ergonomian vaatimukset, mm. terveysnäkökohdat ja muut hyvien näyttöjen ominaisuudet. TCO'06-yhteensopivan näytön teknisten tietojen on vastattava TCO'06-standardeja tai ylitettävä ne visuaalisen ergonomian, päästöjen ja energiansäästön osalta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita