LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  Valmistaudu valloittaviin elämyksiin

  Nauti upeista viihde-elämyksistä Philips 190G6 -näytön avulla. Koururakenne ympäröi sinut äänillä, kuvilla ja elämyksillä, jotka tuovat elokuviin, musiikkiin ja peleihin ennenkokematonta elävyyttä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Valmistaudu valloittaviin elämyksiin

 • ActiveBright luo huippukirkkaat ja veitsenterävät värit

  ActiveBright luo parhaan mahdollisen HDTV-tasoisen multimediatoiston tarjoamalla huippukirkkaat ja terävät värit sekä laajakuvanäkymän.

 • Toistaa tavalliset ja High definition -signaalit

  High definition -näyttö on näyttölaite, joka toistaa high definition -signaalit laadukkaasti. Se on täysin yhteensopiva HD-lähteiden kanssa (kuten HD-digisovittimet). HD-näytön kuvanlaatu on parempi kuin progressive scan -toiminnolla ja täyttää HD-näyttöjen tiukat vaatimukset. HD-näyttö toistaa huippulaatuista analogista VGA-signaalia ja pakkaamatonta digitaalista DVI-signaalia yleisliitännän kautta ja tukee HDCP-suojausta. Se toistaa 720p:n (1280x720p @ 50 ja 60 hertsin progressiivinen) ja 1080i:n (1920x1080i @ 50 ja 60 hertsin lomitettu) signaaleja.

 • Nopea 8 ms:n virrankytkennän vasteaika: selkeä teksti- ja grafiikkanäyttö

  Virrankytkennän vasteaika on aika, joka nestekidesolulta kuluu aktiivisesta (musta) passiiviseksi (valkoinen) ja takaisin aktiiviseksi (musta) siirtymiseen. Aika mitataan millisekunteina. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi siirto, mikä taas johtaa parempaan kuvanlaatuun. Virrankytkennän vasteaika on näytön tärkein ominaisuus käsiteltäessä yritystoimintaan liittyviä asiakirjoja, grafiikkaa ja valokuvia.

 • Matalammat bassoäänet 20 watin aktiivibassokaiuttimella

  Bassokaiutin (subwoofer) luo matalat äänitaajuudet. Näytössä on erillinen bassokaiutin, joka on optimoitu toistamaan bassotaajuudet ja satelliittikaiuttimet, jotka on optimoitu keski- ja ylätaajuuksille. Lopputuloksena on järjestelmä, joka toistaa tehokkaasti kaikki äänitaajuudet matalista bassoäänistä kristallinkirkkaisiin ylätaajuuksiin lähes häiriöttä.

 • 3D Virtual Surround -ääni

  Virtual 3D Surround on edistynyt äänitekniikka, joka tuottaa simuloidun Surround-stereoääniefektin ja luo aikaisempaa syvemmän ja realistisemman äänimaailman.

 • Helppokäyttöinen Sound Agent 2 optimoi äänikokemuksen

  Sound Agent 2 on älykäs ohjelma, jonka graafinen käyttöliittymä on hauska ja helppokäyttöinen. Sound Agent 2 yksinkertaistaa PC-äänimaailmaa optimoimalla äänen automaattisesti kaikissa yleisimmissä formaateissa. Lisäksi jokainen käyttäjä voi hienosäätää asetuksia oman makunsa mukaan.

 • Digitaalisesti lähetetty tietokoneen äänisignaali

  Tietokoneen äänisignaalin lähettäminen digitaalisesti USB-kaapelilla perinteisen analogisen miniliittimen sijasta mahdollistaa Surround-ääniefektien miksauksen ilman analogisen signaalin muunnosta aiheutuvia häiriöitä.

 • Nopea ja helppokäyttöinen USB 2.0 -keskitinratkaisu

  USB (Universal Serial Bus) on standardoitu väyläprotokolla, jonka avulla tietokoneet ja oheislaitteet kytketään toisiinsa. USB mahdollistaa nopean yhteyden edulliseen hintaan, ja siitä onkin tullut yleisin liitäntätapa tietokoneiden ja oheislaitteiden välille. Philips on liittänyt näyttöön USB 2.0 -keskittimen, jonka avulla ohjelmia ja muita tiedostoja on helppo ja nopea lukea, tallentaa ja ladata usean tietokoneen ja yhden tai useamman USB-laitteen välillä.

 • Erilaisten AV-lähteiden signaalien näyttö

  Monien erilaisten AV-lähteiden signaalien näyttö

 • Pikapainikkeet auttavat optimoimaan eri musiikkityylien äänentoiston

  Esiasetetuilla pikapainikkeilla voi nopeasti muuttaa ääniasetuksia ja tehostaa Surround-ääniefektejä. Käytettävissä on eri käyttötarkoituksiin neljä vaihtoehtoa: vapaavalintainen, rock, jazz ja klassinen.

 • Runkorakenne luo upean ääni- ja kuvamaailman

  Uusi koururakenne on viihdetekniikan läpimurto, joka luo upean ääni- ja kuvamaailman ja mahdollistaa ennenkokemattoman viihde-elämyksen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita