LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  upea, suuri näyttö ammattimaiseen käyttöön

  Ammattilaiset hyötyvät upeasta, suuresta 190P6-näytöstä, jossa on Digital LightFrame™ -tekniikka ja Perfect Panel -takuu sekä tuottavuutta tehostavat etähallintaominaisuudet ja lyijytön muotoilu. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

upea, suuri näyttö ammattimaiseen käyttöön

 • Tuloja on kaksi, ja analogiset VGA- ja digitaaliset DVI-signaalit hyväksytään

  Tuloja on kaksi, ja analogiset VGA- ja digitaaliset DVI-signaalit hyväksytään

  Tuloja on kaksi eli laitteessa on liittimet analogisten VGA- ja digitaalisten DVI-signaalien tuloille.

 • LightFrame™ DR maksimoi katselukokemuksen

  LightFrame™ Digital Reality -tekniikka on Philipsin huippuluokan näyttöjen integroitu ohjelmisto- ja laitteistoratkaisu, joka tarjoaa käyttäjälle korkealaatuisia kuvanlaatua parantavia ominaisuuksia nopean ja helppokäyttöisen ohjelmisto- tai laitteistokäyttöliittymän avulla

 • ISO 13406-2 Class I -vastaava näyttö, ei pikselivirheitä

  Kirkkaat ja tummat pisteet ovat virheitä nestekidenäytössä. Vaikka jotkut valmistajat vielä pitävätkin nestekidenäytössä näkyviä kirkkaita ja tummia pisteitä väistämättömänä osana valmistusprosessia, Philips ei ole samaa mieltä. Philipsin näytöt ovat ISO 13406-2 Class I -standardin mukaisia, eikä niiden valmistuksessa sallita minkäänlaisia nestekidenäyttövirheitä. Maailmanlaajuisen Philips Perfect Panel™ -takuun mukaan jokainen nestekidenäyttö, jossa on yksikin kirkas tai tumma piste, korjataan tai vaihdetaan uuteen.

 • Tarkka SXGA (1 280 x 1 024) -resoluutio

  Näytön resoluutio ilmaisee kuvapisteiden (pikselien) määrän koko näytöllä. Esimerkiksi 1 280 x 1 024 pikselin näytössä voi näyttää 1 280 erillistä pistettä kullakin 1 024 rivillä (noin 1,3 miljoonaa kuvapistettä).

 • Nopea 8 ms:n virrankytkennän vasteaika: selkeä teksti- ja grafiikkanäyttö

  Virrankytkennän vasteaika on aika, joka nestekidesolulta kuluu aktiivisesta (musta) passiiviseksi (valkoinen) ja takaisin aktiiviseksi (musta) siirtymiseen. Aika mitataan millisekunteina. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi siirto, mikä taas johtaa parempaan kuvanlaatuun. Virrankytkennän vasteaika on näytön tärkein ominaisuus käsiteltäessä yritystoimintaan liittyviä asiakirjoja, grafiikkaa ja valokuvia.

 • 90 astetta kääntyvä näyttö ja älykäs johtojen hallinta

  Super Ergo -näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeus, kiertonivel, kallistuma ja kääntökulman säädöt takaavat, että näyttö on sopivassa asennossa, mikä vähentää pitkän työpäivän aiheuttamaa fyysistä rasitusta. Älykäs johtojen hallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Nopea ja helppo kiinteä USB 2.0 -liitäntäratkaisu

  USB (Universal Serial Bus) on standardoitu väyläprotokolla, jonka avulla tietokoneet ja oheislaitteet kytketään toisiinsa. USB mahdollistaa nopean yhteyden edulliseen hintaan, ja siitä onkin tullut yleisin liitäntätapa tietokoneiden ja oheislaitteiden välille. Näyttöön sisältyvä USB 2.0 -ratkaisu tarjoaa helpon ja nopean tavan lukea, tallentaa ja ladata ohjelmia ja muita tiedostoja usean tietokoneen ja yhden tai useamman USB-laitteen välillä.

 • Kirkkaus myötäilee automaattisesti huoneen valaistusta

  SmartBright on Philipsin toiminto, jossa sisäänrakennettu tunnistin säätää näytön asetukset automaattisesti. Katsomiselämys on paras mahdollinen. Virrankulutus laskee, ja näytön käyttöikä kasvaa. Kirkkaan näytön ja pimeän huoneen tai pimeän näytön ja kirkkaan huoneen silmiä väsyttävä vaikutus vähenee. Kaikki tämä ilman näytön kirkkauden manuaalista säätämistä huoneen valaistusolosuhteiden muuttuessa.

 • Näppärät kiinteät kaiuttimet

  Kiinteät kaiuttimet näytössä

 • Itsenäinen äänitoiminto tehostaa verkkokokouksia

  Äänilähtö edistyneen sisäisen laiteohjelmiston avulla myös ilman videotuloliitäntää

 • SmartManage tarjoaa resurssienhallintaominaisuuksia lähiverkossa

  SmartManage on näyttöjen tilan valvonta-, hallinta- ja tarkistusjärjestelmä, jolla voidaan myös antaa etätukea käyttäjille ongelmatilanteissa. Tämä kaikki hoituu lähiverkossa.

 • Lyijyttömyys on hyväksi ympäristölle

  Lyijyttömät näyttötuotteet suunnitellaan ja tuotetaan lyijyn ja muiden ympäristölle vaarallisten aineiden käytön rajoittamista koskevan Euroopan parlamentin ja neuvoston RoHS-direktiivin mukaisesti.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita