LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  Erinomainen näyttö vaativaan ammattilaiskäyttöön

  Sopii lukuisten tuottavuutta tehostavien toimintojensa puolesta erinomaisesti talous- ja myyntialan asiantuntijoille. SmartManage-etähallinta sekä ergonominen ja lyijytön muotoilu tekevät tästä näytöstä hinta–laatu-suhteeltaan loisto-ostoksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö

48 cm (19"), SXGA 190P7EG/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Erinomainen näyttö vaativaan ammattilaiskäyttöön

 • Laaja 178 asteen katselukulma

  Jopa 178 asteen laaja katselukulma tarjoaa selkeän näytön joka kulmasta.

 • Nopea 8 ms:n GtG-vasteaika: erinomainen liikkuvien kohteiden näyttämiseen.

  GtG-vasteaika on keskimääräinen aika, jonka pikseli tarvitsee siirtyäkseen tilasta toiseen, joka puolestaan on keskimääräinen aika, joka tarvitaan eri väritasojen välillä siirtymiseen. Mitä pienempi luku on, sitä nopeampi siirto, mikä taas johtaa parempaan kuvanlaatuun. Multimediasisällössä, kuten elokuvissa, videoissa ja peleissä GtG-vasteaika on tärkeä näytön laadun mittari. Virrankytkennän vasteaika on näytön tärkein ominaisuus käsiteltäessä yritystoimintaan liittyviä asiakirjoja, grafiikkaa ja valokuvia.

 • Tarkka SXGA (1 280 x 1 024) -resoluutio

  Näytön resoluutio ilmaisee kuvapisteiden (pikselien) määrän koko näytöllä. Esimerkiksi 1 280 x 1 024 pikselin näytössä voi näyttää 1 280 erillistä pistettä kullakin 1 024 rivillä (noin 1,3 miljoonaa kuvapistettä).

 • Uusia käyttömahdollisuuksia Windows Vista -käyttöjärjestelmässä

  Philipsin Windows Vista -käyttöjärjestelmää tukevat monitorit pääsevät oikeuksiinsa tässä uudessa värikkäässä, mielenkiintoisessa ja visuaalisesti hienostuneessa käyttöjärjestelmässä. Vista on suunniteltu tarjoamaan uskomattomia viihde-elämyksiä, parantamaan käyttäjän työn tuottavuutta ja helpottamaan tietokoneen kotikäyttöä. Tietojen selaaminen, etsiminen ja hallinta on nopeaa, tehokasta ja helppoa niin työssä kuin viihdekäytössä.

 • SmartManage tarjoaa resurssienhallintaominaisuuksia lähiverkossa

  SmartManage on näyttöjen tilan valvonta-, hallinta- ja tarkistusjärjestelmä, jolla voidaan myös antaa etätukea käyttäjille ongelmatilanteissa. Tämä kaikki hoituu lähiverkossa.

 • 90 astetta kääntyvä näyttö ja älykäs johtojen hallinta

  Super Ergo -näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeus, kiertonivel, kallistuma ja kääntökulman säädöt takaavat, että näyttö on sopivassa asennossa, mikä vähentää pitkän työpäivän aiheuttamaa fyysistä rasitusta. Älykäs johtojen hallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Kallistuksen ja kiertonivelen avulla löydät sopivan katselukulman

  Näytön telineessä olevan kallistus- ja kiertonivelmekanismin avulla näyttöä voi kiertää tai kallistaa eteen- tai taaksepäin.

 • Kirkkaus myötäilee automaattisesti huoneen valaistusta

  SmartBright on Philipsin toiminto, jossa sisäänrakennettu tunnistin säätää näytön asetukset automaattisesti. Katsomiselämys on paras mahdollinen. Virrankulutus laskee, ja näytön käyttöikä kasvaa. Kirkkaan näytön ja pimeän huoneen tai pimeän näytön ja kirkkaan huoneen silmiä väsyttävä vaikutus vähenee. Kaikki tämä ilman näytön kirkkauden manuaalista säätämistä huoneen valaistusolosuhteiden muuttuessa.

 • Näyttöasetukset helposti Philipsin SmartControl-ohjelmistolla

  PC-ohjelmisto näytön suorituskyvyn ja asetusten hienosäätöön. Philipsin näyttöjä voi säätää kahdella tavalla: näytön painikkeilla voi siirtyä monitasoiseen OSD-valikkoon tai vaihtoehtoisesti näyttöasetuksia voi säätää totutulla tavalla Philipsin SmartControl-ohjelmalla.

 • Kaksi DVI-liitäntää tukee paremmin useita PC-tulolähteitä

  Mahdollisuus valita usean PC-tulolähteen välillä samassa näytössä on paljon kätevämpää kuin erillisen näytön käyttäminen jokaiselle tietokoneelle. Kaksi DVI-tuloa on erityisen hyödyllinen ammattilaiskäytössä. Pikapainikkeella voi katsella samassa näytössä eri tietokoneiden sisältöä tarvitsematta vaihtaa kaapeleita.

 • Nopea ja helppo kiinteä USB 2.0 -liitäntäratkaisu

  USB (Universal Serial Bus) on standardoitu väyläprotokolla, jonka avulla tietokoneet ja oheislaitteet kytketään toisiinsa. USB mahdollistaa nopean yhteyden edulliseen hintaan, ja siitä onkin tullut yleisin liitäntätapa tietokoneiden ja oheislaitteiden välille. Näyttöön sisältyvä USB 2.0 -ratkaisu tarjoaa helpon ja nopean tavan lukea, tallentaa ja ladata ohjelmia ja muita tiedostoja usean tietokoneen ja yhden tai useamman USB-laitteen välillä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita