LCD-laajakuvanäyttö

  LCD-laajakuvanäyttö

  Monipuolinen LCD-näytön ja TV:n yhdistelmä

  Yhdistä työ ja viihde tämän monipuolisen laajakuvanäytön avulla! Suurikokoinen TV-, video- ja HDMI-liitännällä sekä sisäisillä kaiuttimilla varustettu Philips 190TW8 lisää tuottavuutta ja antaa loistavat viihteen mahdollisuudet. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-laajakuvanäyttö

19, 1" laajakuva, WXGA+ 190TW8FB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Monipuolinen LCD-näytön ja TV:n yhdistelmä

 • HD Ready korkealaatuisimman HD-signaalin näyttämiseen

  HD Ready korkealaatuisimman HD-signaalin näyttämiseen

  Nauti aidon teräväpiirtotelevisiokuvan poikkeuksellisen hyvästä kuvanlaadusta ja ole täysin valmistautunut HD-lähteiden, kuten HDTV-digisovittimien tai Blu-ray-levyjen katsomiseen. HD Ready -tunnus osoittaa, että kuvanlaatu on parempi kuin Progressive Scan -toiminnossa. Se on Euroopan informaatio- ja kuluttajaelektroniikkayhdistyksen EICTA:n asettamien standardien mukainen teräväpiirtonäyttö, jossa yhdistyvät teräväpiirtosignaalin korkeatasoinen kuva ja tarkka resoluutio. Siinä on yleissovitin sekä analogiselle YPbPr-liitännälle että HDCP:tä tukevalle pakkaamattomalle DVI- tai HDMI-digitaaliliitännälle. Näyttötarkkuus on 720 pikseliä ja 1080i signaalia 50 ja 60 Hz:n taajuudella.

 • Kiinteä TV-moduuli on tarkoitettu TV-ohjelmien katsomiseen PC-näytöltä

  Näyttöön sisällytetty televisioviritin näyttää televisiosignaalit tietokonedatan lisäksi.

 • HDMI-liitäntä takaa huippulaadukkaan videokuvan ja äänen yhdellä kaapelilla

  HDMI-liitännällä varustettu laite vastaanottaa HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -signaalia eli huippulaatuista digitaalista videokuvaa ja ääntä, jota siirretään yhdellä kaapelilla tietokoneesta tai yhdestä tai useammasta AV-lähteestä, kuten digisovittimesta, DVD-soittimesta ja AV-vastaanottimesta.

 • Useita audio/videotuloja (480i/p, 720p, 1080i)

  Useat AV-tulot tukevat eri muotoja video- ja äänilaitteita liitettäessä (480i/p, 720p, 1080i).

 • Multimediaelämyksiä kiinteistä kaiuttimista

  Kiinteät kaiuttimet näytössä

 • Nopea 5 ms:n vasteaika

  Virrankytkennän vasteaika on aika, joka nestekidesolulta kuluu aktiivisesta (musta) passiiviseksi (valkoinen) ja takaisin aktiiviseksi (musta) siirtymiseen. Aika mitataan millisekunteina. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi siirto, mikä taas tuottaa parempilaatuisen kuvan. Virrankytkennän vasteaika on näytön tärkein ominaisuus käsiteltäessä yritystoimintaan liittyviä asiakirjoja, grafiikkaa ja valokuvia.

 • WXGA+-laajakuva, terävä kuva 1440 x 900 -resoluutiolla.

  WXGA+-laajakuvamuoto on standardi, joka ilmoittaa grafiikkanäytön resoluution olevan jopa 1440 x 900 pikseliä ja se tukee yli miljoonan värin näyttämistä samanaikaisesti. WXGA-näyttö on lisäksi lomittamaton, mikä varmistaa näytön tavallista paremman suorituskyvyn ja tarkat värit.

 • Kompakti ja ohut – huoneeseen kuin huoneeseen

  Tämä muotoilu korostaa ohutta ja kompaktia, tilaa säästävää muotoilua, joka sopii kaikkialle.

 • 3D-kampasuodatin parantaa kuvanlaatua huomattavasti

  3D-kampasuodatin erottelee kirkkaus- ja värisignaalit tavallista paremmin 3D-ympäristössä ja poistaa katselua häiritsevät päällekkäisvärit, ristikkäisvalotukset ja reunavärinän aiheuttamat pistevääristymät. Digitaalinen 3D-kampasuodatin vertaa televisiokuvaa alueittain ja erottelee värit pikkutarkasti mustavalkoisista alueista. Lisäksi suodatin poistaa sekä vaaka- että pystysuunnassa vääristyneet kuvapisteet ja myös reunavärinän. Tuloksena on äärimmäisen terävä kuva.

 • Luotettavuutta SPDIF-koaksiaaliliitännällä

  SPDIF-koaksiaalikaapelin avulla digitaaliset ääniliitännät voi tehdä luotettavasti.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita