Yhdistämättömät

Professional LED TV

  Professional LED TV

  Hyvä hankinta, moderni muotoilu

  Tämä energiatehokas Hospitality LED TV voidaan asentaa helposti USB-yhteydellä. Monia erityisominaisuuksia, kuten valikoiden ja säätimien lukitus. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Professional LED TV

19" Studio, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 19HFL2807D/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Hyvä hankinta, moderni muotoilu

energiatehokas LED-tekniikka

 • Kirkas LED-kuva ja pieni virrankulutus

  Kirkas LED-kuva ja pieni virrankulutus

  Tässä televisiossa yhdistyvät markkinoiden kehittynein LED-valaisutekniikka, näyttävä minimalistinen muotoilu, uskomaton kuvanlaatu ja luokkansa alhaisin virrankulutus. LED-valaisutekniikassa ei käytetä lainkaan ympäristölle haitallisia materiaaleja. LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta kuvasta, uskomattomasta kontrastista ja terävyydestä sekä elävistä väreistä.

 • Kaikkien asetusten USB-kloonaus pika-asennukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti kaikki television ohjelmointi- ja kanava-asetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Äänenvoimakkuuden rajoitus

  Tämä toiminto säätää etukäteen äänenvoimakkuuden, jota televisio käyttää ja estää voimakkuuden säätämisen naapureita häiritsevälle tasolle.

 • Asennusvalikon lukitus

  Estää asennus- ja kokoonpanoasetusten luvattoman käytön, mikä takaa parhaan käyttömukavuuden ja ehkäisee tarpeettomat uudelleenohjelmointikustannukset.

 • Etu-/takapaneelin painikkeiden lukitus

  Taka- ja sivupaneelin painikkeet voi lukita tai ottaa käyttöön asetusvalikossa ja siten estää TV-valikon luvattoman käytön, mikä säästää hotellin omistajan aikaa ja kustannuksia.

 • Alhainen virrankulutus

  Philipsin televisiot on suunniteltu vähentämään virrankulutusta. Se vähentää haittavaikutusta ympäristölle ja alentaa käyttökustannuksia.

 • Sopii erityisesti vankiloihin

  Viestinnän hallitsemiseksi tässä Hospitality-TV:ssä on vankilatila-asetus. Tämä edistynyt turvatila poistaa käytöstä toiminnot, joita vankilassa ei tarvita, kuten tekstitelevisio, sähköinen ohjelmaopas, tekstitys ja USB-portit.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita