LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  Tehokas näyttö lääkintäympäristöön

  Tarkka, nopeavasteinen EN/IEC 60601-1 -sertifioitu Philips 200P7MG -näyttö on suunniteltu täyttämään terveydenhuollon ammattilaisten vaatimukset. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tehokas näyttö lääkintäympäristöön

 • Uusia käyttömahdollisuuksia Windows Vista -käyttöjärjestelmässä

  Philipsin Windows Vista -käyttöjärjestelmää tukevat monitorit pääsevät oikeuksiinsa tässä uudessa värikkäässä, mielenkiintoisessa ja visuaalisesti hienostuneessa käyttöjärjestelmässä. Vista on suunniteltu tarjoamaan uskomattomia viihde-elämyksiä, parantamaan käyttäjän työn tuottavuutta ja helpottamaan tietokoneen kotikäyttöä. Tietojen selaaminen, etsiminen ja hallinta on nopeaa, tehokasta ja helppoa niin työssä kuin viihdekäytössä.

 • EN/IEC 60601-1 -sertifiointi lääkintäympäristöissä käyttöä varten

  EN/IEC 60601 on IEC:n (International Electrotechnical Commission, kansainvälinen sähkötekninen komissio) teknisen komitean julkaisema kansainvälinen lääkintälaitteita käsittelevä standardi. IEC on maailman johtava standardointijärjestö, joka julkaisee kaikkia sähkölaitteita, elektronisia laitteita ja näihin laitteisiin liittyviä tekniikoita käsitteleviä kansainvälisiä standardeja. Standardin osissa käsitellään käyttöturvallisuutta ja elektronisten laitteiden säteilyä. Lääkintäkäytössä olevien laitteiden on oltava lääkintälaitteiden turvallisuusstandardien (IEC 60601-1 / EN 60601-1) ja lääkintäkäytössä olevien sähkölaitteiden sähkömagneettista yhteensoveltuvuutta (IEC 60601-1-2, EN 60601-1-2) käsittelevien tiukkojen standardien mukaisia.

 • SmartManage tarjoaa resurssienhallintaominaisuuksia lähiverkossa

  SmartManage on näyttöjen tilan valvonta-, hallinta- ja tarkistusjärjestelmä, jolla voidaan myös antaa etätukea käyttäjille ongelmatilanteissa. Tämä kaikki hoituu lähiverkossa.

 • Terävä kuva UXGA (1600 x 1200) -resoluutiolla

  Näytön resoluutio ilmaisee kuvapisteiden (pikselien) määrän koko näytöllä. Esimerkiksi 1600 x 1200 pikselin näytössä voi näyttää 1600 erillistä pistettä kullakin 1200 rivillä (noin 2 miljoonaa kuvapistettä). Lisäksi XGA-näyttöä ei tarvitse lomittaa, mikä parantaa näytön suorituskykyä ja väritehosteita.

 • Laaja 178 asteen katselukulma

  Jopa 178 asteen laaja katselukulma tarjoaa selkeän näytön joka kulmasta.

 • Signaalitulot lisäävät näytön joustavuutta

  Kolmella tulolla näytetään VGA-, DVI-D- ja DVI-I-signaaleja. Kolmituloisessa näytössä on yksi D-Sub (VGA)- ja yksi DVI-I-liitin. Lisävarusteena saatavan sovittimen avulla DVI-I-liittimeen voidaan liittää joko digitaalinen DVI-D- tai digitaalinen/analoginen DVI-I-lähtökaapeli. Tämä tuo näytölle lisää käyttömahdollisuuksia ja lisää käyttövuosia.

 • 16 ms:n virrankytkennän vasteaika: parempi teksti- ja grafiikkanäyttö

  Virrankytkennän vasteaika on aika, joka nestekidesolulta kuluu aktiivisesta (musta) passiiviseksi (valkoinen) ja takaisin aktiiviseksi (musta) siirtymiseen. Aika mitataan millisekunteina. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi siirto, mikä taas johtaa parempaan kuvanlaatuun. Virrankytkennän vasteaika on näytön tärkein ominaisuus käsiteltäessä yritystoimintaan liittyviä asiakirjoja, grafiikkaa ja valokuvia.

 • 90 astetta kääntyvä näyttö ja älykäs johtojen hallinta

  Super Ergo -näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeus, kiertonivel, kallistuma ja kääntökulman säädöt takaavat, että näyttö on sopivassa asennossa, mikä vähentää pitkän työpäivän aiheuttamaa fyysistä rasitusta. Älykäs johtojen hallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Näyttöasetukset helposti Philipsin SmartControl-ohjelmistolla

  PC-ohjelmisto näytön suorituskyvyn ja asetusten hienosäätöön. Philipsin näyttöjä voi säätää kahdella tavalla: näytön painikkeilla voi siirtyä monitasoiseen OSD-valikkoon tai vaihtoehtoisesti näyttöasetuksia voi säätää totutulla tavalla Philipsin SmartControl-ohjelmalla.

 • Nopea ja helppo kiinteä USB 2.0 -liitäntäratkaisu

  USB (Universal Serial Bus) on standardoitu väyläprotokolla, jonka avulla tietokoneet ja oheislaitteet kytketään toisiinsa. USB mahdollistaa nopean yhteyden edulliseen hintaan, ja siitä onkin tullut yleisin liitäntätapa tietokoneiden ja oheislaitteiden välille. Näyttöön sisältyvä USB 2.0 -ratkaisu tarjoaa helpon ja nopean tavan lukea, tallentaa ja ladata ohjelmia ja muita tiedostoja usean tietokoneen ja yhden tai useamman USB-laitteen välillä.

 • Helppo DVI-liitäntä varmistaa aidon digitaalisen kuvaelämyksen

  Tuotteen mukana tulee DVI-kaapeli, joka tuottaa laadukkaan digitaalisen kuvan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita