LCD-TV ammattikäyttöön

  LCD-TV ammattikäyttöön

  Tyylikästä muotoilua edulliseen hintaan

  Tämä moderni ja energiaa säästävä Hospitality-TV tuo käyttöösi digitaalitelevision edut ja on valmis tulevaan. Vieraasi tuntevat itsensä tervetulleeksi ja kokevat erinomaisen katseluelämyksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-TV ammattikäyttöön

20", LCD, integroitu digitaalinen 20HF5335D/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Tyylikästä muotoilua edulliseen hintaan

Philipsin digitaalinen Hospitality-LCD-TV

 • Tervetuliaisviesti näytössä

  Näytössä näkyy tervetuliaisviesti aina, kun televisio kytketään toimintaan

 • Digitaalitelevision ja -radion integroitu DVB-T-viritin

  Integroidulla DVB-T-virittimellä voit vastaanottaa maanpäällisiä digitelevisiokanavia nykyisten analogisten kanavien lisäksi. Sen avulla voit myös kuunnella digitaalisia radiokanavia ilman tarvetta hankkia uutta radiovastaanotinta.

 • HDCP-suojaus

  HDCP-suojatun SD- ja HD-sisällön toistamista tuetaan. HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) on kopiosuojausjärjestelmä, joka estää kopiosuojatun sisällön (esimerkiksi elokuvien ja konserttien) luvattoman kopioinnin.

 • SmartLoader nopeaan kloonaukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida television asetukset ja analogiset ohjelmointiasetukset toisiin televisioihin alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Asennusvalikon lukitus

  Estää asennus- ja kokoonpanoasetusten luvattoman käytön, mikä takaa parhaan käyttömukavuuden ja ehkäisee tarpeettomat uudelleenohjelmointikustannukset.

 • VESA-kiinnitysvalmius

  Video Electronics Standards Associationin (VESA) yhdenmukainen seinäkiinnitysstandardi. Tarjoaa useita seinäkiinnitysmahdollisuuksia ja useita erilaisia seinäkiinnikkeitä

 • Digital Crystal Clear tuottaa terävämmän kuvan

  Digital Crystal Clear on kuvankäsittelytekniikka, joka digitaalisesti säätää ja parantaa kuvanlaatua optimoimalla kuvan kontrastin, värin ja terävyyden, tuloksena elävämpi kuva.

 • Incredible Surround™ parantaa äänen laatua

  Incredible Surround™ on äänenkäsittelytekniikka, joka laajentaa kaiuttimien välistä virtuaalista etäisyyttä ja luo mukaansa tempaavan äänielämyksen. Incredible Surround™ -tekniikan ansioista asiakkaat voivat nauttia täydellisen syvästä ja leveästä surround-äänestä ilman lisäkaiuttimia.

 • Alhainen virrankulutus

  Philipsin televisiot on suunniteltu vähentämään virrankulutusta. Se vähentää haittavaikutusta ympäristölle ja alentaa käyttökustannuksia.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita