TV

  Tehosta katseluelämystäsi

  Tässä 21-tuumaisessa televisiossa on Real Flat -kuvaputki, joka tuottaa upean kontrastin ja vääristymättömän, todentuntuisen kuvan. Stereoääni kuuluu esteettä kiinteistä kaiuttimista. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tehosta katseluelämystäsi

Crystal Clear -kuvanparannustekniikalla

 • Real Flat – todentuntuista kuvanlaatua

  Litteässä kuvaputkessa on laaja katselukulma ja pieni heijastuspinta.

 • Crystal Clear parantaa kuvasyvyyttä

  Crystal Clear parantaa kuvan syvyyttä yhdistämällä kuvanparannustoimintoja, esimerkiksi Contrast Plus -kontrastinparannuksen värinparannukseen.

 • Terävä ja puhdas digitaalinen NICAM-stereoääni

  Esimerkiksi Suomessa televisiolähetyksissä voidaan käyttää digitaalista NICAM-stereoääntä. Digitaalinen NICAM-stereo on CD-tasoinen lähes häiriötön ääni, jossa signaalin heikkenemistä ei juuri tapahdu. Sitä voidaan käyttää mono-, stereo- ja Dolby Pro Logic -lähetyksissä. Tämän tuotteen integroidussa virittimessä on NICAM-signaalin dekoodausvalmius.

 • Plug & Play – helppo asentaa

  Plug & Play tarkoittaa, että lisättävä komponentti on heti käyttövalmis. Käyttäjän ei tarvitse tehdä teknisiä analyyseja tai asennustoimintoja.

 • Smart-kuvan ja -äänen ansiosta voit mukauttaa laitteet mieltymystesi mukaan

  Philipsin valmiiksi määrittämien Smart-kuva- ja ääniasetusten avulla voit valita ääni- ja kuvamaailman asetukset yhdellä kaukosäätimen painikkeella. Valittavana on useita erilaisiin tilanteisiin optimoituja ääni- ja kuva-asetuksia.

 • Teksti-tv on monipuolinen tietolähde

  Teksti-tv on useimpien eurooppalaisten kanavien lähettämä tiedonvälitysjärjestelmä, josta löytyy monipuolista tietoa. Sitä voi katsoa vain, jos televisiossa on tekstitelevisioviritin.

 • AV- ja kuulokeliitännät sivussa

  Sivussa olevat AV-tulot helpottavat huomattavasti äänilaitteiden, pelien ja videokameroiden kaltaisten ulkoisten laitteiden kytkemistä. Voit nyt helposti ottaa käyttöön toisen äänijärjestelmän tai käyttää pelilaitteita.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita