LCD-laajakuvanäyttö

  LCD-laajakuvanäyttö

  Hintansa arvoinen laajakuvanäyttö

  Vistaa tukeva 220VW9 on luotettava, laadukas ja konstailematon laajakuvanäyttö ilman hintavia kikkailuja. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-laajakuvanäyttö

22" laajakuva, WSXGA+ 220VW9FB/62 Etsi samanlaisia tuotteita

Hintansa arvoinen laajakuvanäyttö

 • Energy Star on merkkinä energiansäästöstä ja alhaisesta virrankulutuksesta

  Energy Star on merkkinä energiansäästöstä ja alhaisesta virrankulutuksesta

  Energy Star -merkityt kodin sähkölaitteet on suunniteltu vähemmän energiaa kuluttaviksi, joten ne säästävät rahaa ja kuormittavat ympäristöä vähemmän. Itse asiassa Energy Star -ohjelman mukaiset tuotteet kuluttavat alle 1 wattia sähköä valmiustilassa. Energy Star -kumppanina Philips valmistaa tuotteita, jotka vastaavat Energy Star -energiansäästösuosituksia. Alhainen virrankulutus valmiustilassa saadaan aikaan sekä innovatiivisesti suunnitelluilla valmiustilapiireillä että valitsemalla vain tehokkaista materiaaleista valmistettuja tuotteita.

 • sRGB varmistaa näytön ja tulosteiden värien yhtenäisyyden

  sRGB varmistaa näytön ja tulosteiden värien yhtenäisyyden

  sRGB-standardi varmistaa, että näytön ja tulosteiden värit ovat mahdollisimman yhtenäiset.

 • LCD-laajakuvanäytössä on enemmän sisältöä ilman selausta

  Tässä laajakuvanäytössä on tavallista leveämpi näyttö, joten sen avulla kuvaruudulla voi näyttää entistä enemmän tietoja.

 • Nopea 5 ms:n vasteaika

  Virrankytkennän vasteaika on aika, joka nestekidesolulta kuluu aktiivisesta (musta) passiiviseksi (valkoinen) ja takaisin aktiiviseksi (musta) siirtymiseen. Aika mitataan millisekunteina. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi siirto, mikä taas tuottaa parempilaatuisen kuvan. Virrankytkennän vasteaika on näytön tärkein ominaisuus käsiteltäessä yritystoimintaan liittyviä asiakirjoja, grafiikkaa ja valokuvia.

 • Tarkka WSXGA+-laajakuva, tarkkuus 1680 x 1050

  WSXGA-laajakuvamuodon tarkkuus voi olla 1680 x 1050 eli noin 1,7 miljoonaa pikseliä.

 • Uusia käyttömahdollisuuksia Windows Vista -käyttöjärjestelmässä

  Philipsin Windows Vista -käyttöjärjestelmää tukevat monitorit pääsevät oikeuksiinsa tässä uudessa värikkäässä, mielenkiintoisessa ja visuaalisesti hienostuneessa käyttöjärjestelmässä. Vista on suunniteltu tarjoamaan uskomattomia viihde-elämyksiä, parantamaan käyttäjän työn tuottavuutta ja helpottamaan tietokoneen kotikäyttöä. Tietojen selaaminen, etsiminen ja hallinta on nopeaa, tehokasta ja helppoa niin työssä kuin viihdekäytössä.

 • RoHS-standardien mukainen ja ympäristöystävällinen

  Philipsin suunnittelemissa ja valmistamissa näyttölaitteissa noudatetaan tiukkoja RoHS-standardeja (Restriction of Hazardous Substances), jotka rajoittavat luonnolle haitallisten aineiden, kuten lyijyjen ja muiden myrkkyjen käyttöä.

 • Näyttö kallistuu juuri sinulle sopivaan katselukulmaan

  Säädettävä kallistuma tarkoittaa, että katselukulman voi säätää itselleen sopivaksi liikuttamalla näyttöä eteen- ja taaksepäin. Tämä lisää paljon tietokonetta käyttävien työmukavuutta.

 • Sisäinen virtalähde poistaa ulkoisten verkkolaitteiden tarpeen

  Sisäinen virtalähde on näyttölaitteen runkoon sisällytetty verkkolaite, joka korvaa hankalat ulkoiset virtalähteet.

 • Kensington-lukko-valmiudet – taattua turvaa

  Näytön kotelossa olevien pienten aukkojen avulla sen voi lukita kiinni kiinteään esineeseen ja näin suojata näytön varkaudelta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita