LCD-laajakuvanäyttö

  LCD-laajakuvanäyttö

  HDMI teräväpiirtovideota varten

  Koe teräväpiirtovideo parhaimmillaan! Suuren 220XW8-laajakuvanäytön HDMI- ja SPDIF-liitännät tarjoavat huippulaatuista digitaalista ääntä ja kuvaa. Näytön suorituskyky on erinomainen ja ominaisuudet todella käteviä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

HDMI teräväpiirtovideota varten

 • SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage tehostaa näytön suorituskykyä dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta – kaikki reaaliajassa yhdestä painikkeesta.

 • SmartContrast: uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast: uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast on Philipsin tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa, säätää värejä ja taustavalon voimakkuutta automaattisesti. Se kohentaa näyttävien digikuvien kontrastia ja säätää pelien tai elokuvien tummia sävyjä sykähdyttävimmiksi. Kun valitset säästötilan, kontrasti ja taustavalo muuttuvat toimisto-olosuhteisiin sopivaksi ja virrankäyttö alenee.

 • Optimoi vasteaika katselutilanteen mukaan

  Optimoi vasteaika katselutilanteen mukaan

  SmartResponse on ainutlaatuinen Philips-tekniikka, joka säätää vasteajan katselutilanteen mukaan. Peleille ja videoille voi valita nopean vasteajan ja valokuville ja muuttumattomille kuville puolestaan paremman värikylläisyyden.

 • SmartAccessory-näytöllä otat työtilasi todella haltuusi

  SmartAccessory-näytöllä otat työtilasi todella haltuusi

  SmartAccessory on innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu, kun haluat liittää vaikkapa oheislaitteita, esimerkiksi WWW-kameran, näytön kehykseen ja pitää työpisteesi siistinä. Sen ylös, alas ja sivuille liikkuvassa monitoimikehyksessä on useita kiinnittimiä, joihin voit kiinnittää paperiarkkeja ja WWW-kameran kaltaisia oheislaitteita kätevästi näkyville ja käsiesi ulottuville.

 • USB-portti mahdollista oheislaitteiden kätevän liittämisen

  USB-portti mahdollista oheislaitteiden kätevän liittämisen

  USB-portti mahdollistaa USB-muistilaitteiden, kameroiden, kannettavien kiintolevyjen, WWW-kameroiden, PDA-laitteiden, tulostimien ja monien muiden USB-liitännällä varustettujen plug and play -multimedialaitteiden liittämisen. USB 2.0 -signaali kulkee tietokoneeseen näytössä olevan USB 2.0 -portin kautta. Huomaa, että useisiin laitteisiin, esimerkiksi kameroihin ja kiintolevyihin on kytkettävä erikseen virta, koska ne vaativat enemmän virtaa kuin näytön USB-portin kautta kulkee.

 • HDMI-liitäntä takaa huippulaadukkaan videokuvan ja äänen yhdellä kaapelilla

  HDMI-liitännällä varustettu laite vastaanottaa HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -signaalia eli huippulaatuista digitaalista videokuvaa ja ääntä, jota siirretään yhdellä kaapelilla tietokoneesta tai yhdestä tai useammasta AV-lähteestä, kuten digisovittimesta, DVD-soittimesta ja AV-vastaanottimesta.

 • Luotettavuutta SPDIF-koaksiaaliliitännällä

  SPDIF-koaksiaalikaapelin avulla digitaaliset ääniliitännät voi tehdä luotettavasti.

 • Suuri laajakuva: kirjoita pikaviestejä, lähetä sähköpostia ja katsele videoita

  Laajakuvanäytössä on tavallista leveämpi näyttö, joten sen avulla kuvaruudulla voi näyttää entistä enemmän tietoja.

 • ActiveBright luo huippukirkkaat ja veitsenterävät värit

  ActiveBright luo parhaan mahdollisen HDTV-tasoisen multimediatoiston tarjoamalla huippukirkkaat ja terävät värit sekä laajakuvanäkymän.

 • Vaivaton näytön säätäminen SmartControl II -ohjelmistolla

  SmartControl II on näyttöohjelmisto, jonka helppokäyttöisessä käyttöliittymässä määrität nopeasti tarkkuuden hienosäädön, värien kalibroinnin ja muut näyttöasetukset, kuten kirkkaus, kontrasti, vaihe ja kello, sijainti, RGB ja valkoinen piste sekä ääniasetukset - niissä malleissa, joissa on kiinteät kaiuttimet.

 • Multimediaelämyksiä kiinteistä kaiuttimista

  Kiinteät kaiuttimet näytössä

 • Toista musiikkia ulkoisista äänilaitteista, vaikka tietokone ei olisi päällä

  Äänilähtö edistyneen sisäisen laiteohjelmiston avulla myös ilman videotuloa ulkoisista laitteista, kuten kaseteista tai CD- tai MP3-soittimista.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita