LED-taustavalaistu LCD-näyttö

  LED-taustavalaistu LCD-näyttö

  USB-näytön helppoutta

  Tunne uuden Philips USB -näytön vapaus. Näyttö saa digitaalisen videon ja virtaa tietokoneen USB 2.0 -porttien kautta yhdellä kaapelilla! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LED-taustavalaistu LCD-näyttö

S Line, 21, 5" (54, 6 cm), USB-näyttö 221S3UCB/01 Etsi samanlaisia tuotteita

USB-näytön helppoutta

Yhdellä USB-kaapelilla virtaa ja videota

 • Nopeasti päälle LED-tekniikan ansiosta

  Valkoiset LED-valot ovat puolijohdelaitteita, jotka syttyvät aina heti täyteen kirkkauteensa. LED-valot eivät sisällä elohopeaa, joten niiden kierrätys ja hävittäminen on ympäristöystävällistä. LED-valojen ansiosta LCD-taustavaloa voi hallita tarkasti, mikä takaa erinomaisen kontrastisuhteen. Lisäksi koko näytön tasainen kirkkaus parantaa värien toistotarkkuutta.

 • Virta ja videokuva yhdestä kannettavan tietokoneen USB 2.0 -liitännästä

  Philips USB -näyttö voi näyttää kuvia ja ottaa virtaa suoraan kannettavan tietokoneesi USB-porteista yhdellä USB-kaapelilla. Muita virta- tai videokaapeleita ei tarvita, kun kannettavasi ja näyttösi on yhdistetty yksinkertaisella yhden kaapelin liitännällä, joka kuluttaa erittäin vähän virtaa.

 • Erittäin pieni virrankulutus

  USB-näytössä on erityinen virtaa säästävä LED-taustavalo, joten se voi ottaa virran suoraan kannettavan tietokoneesi USB-porteista. Se kuluttaa noin 9 wattia, mikä on noin 50 % vähemmän kuin vastaavassa tavallisessa näytössä.

 • 70 mm:n korkeudensäädön ansiosta istuma-asento on mukava

  Philips Compact Ergo -näyttöteline sopii kaikille, koska se kallistuu, kääntyy ja säätyy korkeudeltaan jokaiselle sopivaksi, joten näytön katseleminen on miellyttävää ja työskentely tehokasta.

 • Ympäristöystävällinen näyttö ei sisällä elohopeaa

  Philipsin näytöt, joissa on LED-taustavalo, eivät sisällä elohopeaa, joka kuuluu luonnon myrkyllisimpiin aineisiin ja vaikuttaa ihmisiin ja eläimiin. Siksi näyttö on ympäristöystävällisempi koko elinkaarensa ajan aina valmistuksesta hävittämiseen.

 • Kallistuksen ja kiertonivelen avulla löydät sopivan katselukulman

  Näytön telineessä olevan kallistus- ja kiertonivelmekanismin avulla näyttöä voi kiertää tai kallistaa eteen- tai taaksepäin.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Joissakin harvoissa tapauksissa, jos kannettavasi 2xUSB-porteissa ei ole tarpeeksi lähtötehoa näytölle, saatat joutua ostamaan valinnaisen verkkolaitteen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita