LCD-TV

  LCD-TV

  Sopii kaikkiin huoneisiin

  Philips – erinomaista suorituskykyä juuri oikeaan hintaan nyt ja aina. Tässä 3000-sarjan 22PFL3606 -LCD-TV:ssä on upea kuva, selkeä muotoilu ja helppokäyttöiset digitaalitelevisioliitännät. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

3000 series LCD-TV

56 cm (22"), HD Ready, digitaalitelevisio 22PFL3606H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Sopii kaikkiin huoneisiin

- moderni muotoilu

 • Clear Sound ja kuulet joka sanan kirkkaasti

  Clear Sound ja kuulet joka sanan kirkkaasti

  Clear Sound on innovatiivinen äänentoistotekniikka, joka parantaa sekä puhutun että lauletun ihmisäänen ymmärrettävyyttä. Se varmistaa, että kuulet jokaisen sanan, joten voit nauttia näkemästäsi.

 • Saumattomat liitännät: 1 HDMI-tulo ja Easylink

  Saumattomat liitännät: 1 HDMI-tulo ja Easylink

  HDMI-kaapeli siirtää sekä kuva- että äänisignaalit laitteista televisioon, mikä vähentää johtoviidakkoa. Signaalit siirtyvät siinä pakkaamattomina, joten laatu pysyy samana lähteestä ruutuun. Sen ja Philips Easylinkin ansiosta yksi kaukosäädin riittää useimpien television, DVD- ja BluRay-soittimen sekä digisovittimen ja kotiteatterin toimintojen käyttämiseen.

 • Asennusohje helpottaa asennusta

  Asennusohje helpottaa asennusta

  TV on helppo asentaa vaiheittaisen asennusohjeen avulla. Tarvittavat asetukset valitaan muutamassa yksinkertaisessa näytössä. Televisio toimii omien valintojesi mukaisesti nopeasti ja helposti.

 • HD Ready ja Digital Crystal Clear takaavat tarkkuuden ja terävyyden

  Digital Crystal Clear on joukko kuvanparannustekniikoita, jotka säätävät ja optimoivat kuvaa digitaalisesti parhaan mahdollisen kontrastin, väritason ja terävyyden saavuttamiseksi. Kaikkien lähteiden kuva näkyy selkeänä.

 • Uskomaton dynaaminen kcontrasti ja mustat yksityiskohdat

  Philipsin ainutlaatuinen taustavalon himmennys- ja korostustekniikka tuottaa erinomaisen mustan tason sekä tarkan tummien sävyjen ja värien toiston. Kuva on kirkas, terävä ja elävä.

 • PC-tulon ansiosta voit käyttää TV:tä PC-näyttönä

  PC-tulon ansiosta voit käyttää TV:tä tietokonenäyttönä joko HDMI-DVI-kaapelin/-muuntimen (digitaalisignaalit) tai VGA-kaapelin (analoginen signaali) kautta.

 • Sisäisellä MPEG-4-virittimellä HD-vastaanottoa ilman digisovitinta

  Integroidulla digitaalivirittimellä voit vastaanottaa digitaalista kaapelisignaalia ja maanpäällistä TV-signaalia ilman erillistä digisovitinta. Nauti laadukkaasta TV-ohjelmasta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tyypillinen virrankulutus virran ollessa kytkettynä, toimintatilan mittaamiseen käytetty testausmenetelmä IEC62087 Ed 2.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita