LCD-laajakuvanäyttö

  LCD-laajakuvanäyttö

  Tehosta tuottavuutta työssä

  Ammattilaistasoinen LCD-näyttö yrityskäyttöön: Suuri Philips 230WP7 -laajakuvanäyttö on muita näyttöjä tehokkaampi kolmen tuloliitännän ja erikoisleveän katselukulmansa ansiosta. Ergonominen jalusta ja USB-yhteys helpottavat ja nopeuttavat käyttöä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-laajakuvanäyttö

58 cm (23"), WUXGA 230WP7NS/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehosta tuottavuutta työssä

 • Suuri laajakuva sopii ihanteellisesti kahden A4-sivun katsomiseen rinnakkain

  Suuri laajakuva parantaa tuottavuutta, sillä kahta A4-sivua voi katsella rinnakkain.

 • 90 astetta kääntyvä näyttö ja älykäs johtojen hallinta

  Super Ergo -näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeus, kiertonivel, kallistuma ja kääntökulman säädöt takaavat, että näyttö on sopivassa asennossa, mikä vähentää pitkän työpäivän aiheuttamaa fyysistä rasitusta. Älykäs johtojen hallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Korkeuden ja sivukulman säätö juuri oikeaksi

  Ergonominen rakenne tekee Philipsin näytöistä ihmisystävällisiä: kallistus, kierto ja korkeuden säätö mahdollistavat näytön asennon muuttamisen niin, että työskentely on mukavaa ja tehokasta.

 • Uusia käyttömahdollisuuksia Windows Vista -käyttöjärjestelmässä

  Philipsin Windows Vista -käyttöjärjestelmää tukevat monitorit pääsevät oikeuksiinsa tässä uudessa värikkäässä, mielenkiintoisessa ja visuaalisesti hienostuneessa käyttöjärjestelmässä. Vista on suunniteltu tarjoamaan uskomattomia viihde-elämyksiä, parantamaan käyttäjän työn tuottavuutta ja helpottamaan tietokoneen kotikäyttöä. Tietojen selaaminen, etsiminen ja hallinta on nopeaa, tehokasta ja helppoa niin työssä kuin viihdekäytössä.

 • SmartManage tarjoaa resurssienhallintaominaisuuksia lähiverkossa

  SmartManage on näyttöjen tilan valvonta-, hallinta- ja tarkistusjärjestelmä, jolla voidaan myös antaa etätukea käyttäjille ongelmatilanteissa. Tämä kaikki hoituu lähiverkossa.

 • Keskimääräistä pienempi virrankulutus

  Laitteen käyttöön tarvittavan virran määrä on vähäinen.

 • WUXGA, laajakuvamuoto, 1920 x 1200-tarkkuudella terävämpi näyttö.

  Ultra Extended Graphics Array -laajakuvamuodon tarkkuus voi olla 1920 x 1200 tai noin 2,3 miljoonaa pikseliä.

 • Laaja 178 asteen katselukulma

  Jopa 178 asteen laaja katselukulma tarjoaa selkeän näytön joka kulmasta.

 • Signaalitulot lisäävät näytön joustavuutta

  Kolmella tulolla näytetään VGA-, DVI-D- ja DVI-I-signaaleja. Kolmituloisessa näytössä on yksi D-Sub (VGA)- ja yksi DVI-I-liitin. Lisävarusteena saatavan sovittimen avulla DVI-I-liittimeen voidaan liittää joko digitaalinen DVI-D- tai digitaalinen/analoginen DVI-I-lähtökaapeli. Tämä tuo näytölle lisää käyttömahdollisuuksia ja lisää käyttövuosia.

 • Nopea ja helppo kiinteä USB 2.0 -liitäntäratkaisu

  USB (Universal Serial Bus) on standardoitu väyläprotokolla, jonka avulla tietokoneet ja oheislaitteet kytketään toisiinsa. USB mahdollistaa nopean yhteyden edulliseen hintaan, ja siitä onkin tullut yleisin liitäntätapa tietokoneiden ja oheislaitteiden välille. Näyttöön sisältyvä USB 2.0 -ratkaisu tarjoaa helpon ja nopean tavan lukea, tallentaa ja ladata ohjelmia ja muita tiedostoja usean tietokoneen ja yhden tai useamman USB-laitteen välillä.

 • Näyttöasetukset helposti Philipsin SmartControl-ohjelmistolla

  PC-ohjelmisto näytön suorituskyvyn ja asetusten hienosäätöön. Philipsin näyttöjä voi säätää kahdella tavalla: näytön painikkeilla voi siirtyä monitasoiseen OSD-valikkoon tai vaihtoehtoisesti näyttöasetuksia voi säätää totutulla tavalla Philipsin SmartControl-ohjelmalla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita