LED-taustavalaistu 3D-LCD-näyttö

  LED-taustavalaistu 3D-LCD-näyttö

  Koe 3D-pelaaminen isossa näytössä

  Uppoudu 3D-peleihin Philipsin 236G-LED-näytön avulla. Iso näyttö, välkkymättömät 3D-lasit ja useat HDMI-tulot tekevät pelaamisesta paljon jännittävämpää! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LED-taustavalaistu 3D-LCD-näyttö

G Line, 23" (58, 4 cm), 3D, FPR-lasit 236G3DHSB/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Koe 3D-pelaaminen isossa näytössä

 • Easy 3D - häiriötön pelikokemus

  Easy 3D takaa miellyttävän 3D-katseluelämyksen tuntikausiksi. Sen toiminta on häiriötön ja vailla haamu- tai varjokuvia. Yhteensopivat 3D-lasit ovat kevyet, eikä niihin tarvita paristoja. Nauti 3D:stä helposti kotonasi!

 • SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, kuvia, viihdettä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötila säästää virtaa merkittävästi. Kaikki reaaliajassa yhdestä painikkeesta.

 • SmartContrast 20000000:1 tuottaa uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast 20000000:1 tuottaa uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  Haluatko LCD-taulutelevision suurimmalla kontrastilla ja uskomattomalla kuvalaadulla? Philipsin tehokas videoprosessointi yhdessä ainutlaatuisen himmennys- ja taustavalotekniikan kanssa tuottaa eloisat värit. SmartContrast lisää kontrastia, jolloin tuloksena on erinomainen mustan taso sekä tummien varjojen ja sävyjen tarkka toisto. Kuva on kirkas, terävä ja elävä.

 • 2 ms:n SmartResponse - nopeaa 2D-pelaamista

  2 ms:n SmartResponse - nopeaa 2D-pelaamista

  SmartResponse on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka, joka käyttöön otettuna säätää vasteajat automaattisesti tietyn sovelluksen, kuten pelin tai elokuvan, vaatimusten mukaisiksi

 • Välkkymättömät 3D-lasit helpottavat katselua

  Nauti kevyistä ja helppokäyttöisistä polarisoiduista 3D-laseista. Nämä 3D-lasit on helppo huoltaa ja vaihtaa uusiin. Sen lisäksi ne ovat kohtuuhintaiset, joten kaikkien perheenjäsenten on mahdollista saada omat lasit. Lasien käyttöön ei tarvita paristoja eikä johtoja, joten nyt voit vihdoinkin nauttia niiden käytöstä niin kauan kuin haluat.

 • Muunna 2D:t 3D:hen yhdellä painikkeella

  Muunna 2D-sisällöt 3D:ksi painikkeen painalluksella! Pikanäppäin on helposti käytettävissä ruudun reunassa. Tämä toiminto uudistaa 2D-kokoelmasi pelit, elokuvat ja videot muuntamalla ne 3D:ksi.

 • Auto 3D toimii uusimmissa Blue-ray-peli- ja elokuvalaitteissa, joissa on HDMI

  Philipsin 3D-näyttö vaihtaa automaattisesti 3D-tilaan ja tuottaa heti upeita kuvia Blu-ray-peleissä ja elokuvalaitteissa, joissa on HDMI 1.4a -yhteensopiva liitin. Ei enää säätämistä!

 • SmartControl: helppo näytön säätö

  PC-ohjelmisto näytön suorituskyvyn ja asetusten hienosäätöön. Philipsin näyttöjä voi säätää kahdella tavalla: näytön painikkeilla voi siirtyä monitasoiseen OSD-valikkoon tai vaihtoehtoisesti näyttöasetuksia voi säätää totutulla tavalla Philipsin SmartControl-ohjelmalla.

 • Ympäristöystävällinen näyttö ei sisällä elohopeaa

  Philipsin näytöt, joissa on LED-taustavalo, eivät sisällä elohopeaa, joka kuuluu luonnon myrkyllisimpiin aineisiin ja vaikuttaa ihmisiin ja eläimiin. Siksi näyttö on ympäristöystävällisempi koko elinkaarensa ajan aina valmistuksesta hävittämiseen.

 • Energy Star on merkkinä energiansäästöstä ja alhaisesta virrankulutuksesta

  Energy Star on Yhdysvaltain EPAn tukema energiansäästöohjelma, joka on otettu käyttöön useissa muissakin maissa. Energy Star -sertifikaatti varmistaa, että tuote, jota olet ostamassa, vastaa viimeisimpiä tehokkuusstandardeja ja toimii mahdollisimman tehokkaasti kaikilla käyttötasoilla. Uudet Philips-näytöt on sertifioitu Energy Star 5.0 -määritelmien mukaan ja vähintään vastaavat standardia. Energy Star 5.0 esimerkiksi vaatii, että laitteen virrankulutus lepotilassa on alle 1 wattia. Philipsin näytöt kuluttavat alle 0,5 wattia. Lisätietoja on osoitteessa www.energystar.gov

 • Full HD LED -tekniikalla uskomattomia 2D-kuvia

  Valkoiset LED-valot ovat puolijohdelaitteita, jotka syttyvät aina heti täyteen kirkkauteensa. LED-valot eivät sisällä elohopeaa, joten niiden kierrätys ja hävittäminen on ympäristöystävällistä. LED-valojen ansiosta LCD-taustavaloa voi hallita tarkasti, mikä takaa erinomaisen kontrastisuhteen. Lisäksi koko näytön tasainen kirkkaus parantaa värien toistotarkkuutta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Jos tunnet huonovointisuutta, kuten huimausta, päänsärkyä tai sekavuutta, älä katso 3D-kuvaa pitkään yhtäjaksoisesti.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille.
 • Lue tarkasti käyttöohje, jossa on lisätietoja 3D-katselusta ja terveydestä.
 • Saat lisätietoa VGA-kortista ja muista 3D-toimintoon liittyvistä vaatimuksista osoitteessa www.philips.com/support.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita