LCD-näyttö ja SmartImage

  LCD-näyttö ja SmartImage

  Tyylikäs ja suorituskykyinen näyttö

  Tehosta pelikokemusta tyylikkäällä Philips Gioco 3D -näytöllä. Huippuohut muotoilu, upeat värit ja häiriötön 3D-suorituskyky takaavat aidontuntuisen pelielämyksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö ja SmartImage

Gioco, 23" (58, 4 cm), 3D, FPR-lasit 238G4DHSD/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Tyylikäs ja suorituskykyinen näyttö

Täydelliseen 3D-pelaamiseen

 • AH-IPS-näyttö takaa kirkkaat ja eloisat värit

  AH-IPS-näyttö takaa kirkkaat ja eloisat värit

  Tämä Philipsin näyttö hyödyntää AH-IPS-paneeleja, jotka parantavat värien toistotarkkuutta, lyhentävät vasteaikaa ja vähentävät virrankulutusta. Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen AH-IPS-paneelien värit näkyvät tasaisina jopa laajoissa 178 asteen katselukulmissa ja 90 asteen kulmassa. Erinomaisen suorituskykynsä ansiosta tekniikka soveltuu tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativiin sovelluksiin, kuten kuvankäsittelyohjelmiin ja grafiikkasovelluksiin, sekä internetin selaamiseen.

 • Pelaamiseen optimoitu SmartImage-tila

  Pelaamiseen optimoitu SmartImage-tila

  Philipsin uusi pelinäyttö tarjoaa useita optimoituja tiloja pelaamiseen. FPS-tilassa (First person shooting) näet tummat ja piilotetut kohteet paremmin. Racing-tilassa (Kilpa-ajo) näytön vasteaika ja kuvasäädöt ovat nopeampia. RTS-tilassa (Real time strategy) on erityinen SmartFrame, joka mahdollistaa koko- ja kuvasäädöt tietyllä näytön alueella. Gamer 1- ja Gamer 2 -toimintojen avulla voit tallentaa käyttäjäkohtaisia näyttöasetuksia eri peleille.

 • HDMI-valmis Full HD -viihteeseen

  HDMI-valmis Full HD -viihteeseen

  HDMI-liitännällä varustettu laite vastaanottaa HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -signaalia eli huippulaatuista digitaalista videokuvaa ja ääntä yhdellä kaapelilla tietokoneesta tai yhdestä tai useammasta AV-lähteestä, kuten digisovittimesta, DVD-soittimesta ja AV-vastaanottimesta sekä videokamerasta.

 • Minimalistinen ulkoasu huippuohuella muodolla

  Kehittyneen paneelitekniikan ansiosta Philipsin uusien näyttöjen reuna on vain noin 2,5 mm ja paneelimatriisien leveys on vain noin 9 mm. Niinpä näytön mitat on saatu minimalistisen pieniksi. Näytöt soveltuvat erityisen hyvin usean näytön käyttöön, pelaamiseen, graafiseen suunnitteluun ja ammattisovelluksien käyttöön. Huippuohuen reunan ansiosta käytössäsi on yksi suuri näyttö.

 • Häiriötön 3D-elämys

  Häiriötön 3D takaa miellyttävän katseluelämyksen tuntikausiksi. Kevyet 3D-lasit toistavat kuvan ilman häiriöitä eikä niissä tarvita paristoja tai kaapeleita. Luvassa on vaivaton 3D- elämys koko perheelle!

 • Auto 3D toimii uusimmissa Blue-ray-peli- ja elokuvalaitteissa, joissa on HDMI

  Philipsin 3D-näyttö vaihtaa automaattisesti 3D-tilaan ja tuottaa heti upeita kuvia Blu-ray-peleissä ja elokuvalaitteissa, joissa on HDMI 1.4a -yhteensopiva liitin. Ei enää säätämistä!

 • Muunna 2D:t 3D:hen yhdellä painikkeella

  Muunna 2D-sisällöt 3D:ksi painikkeen painalluksella! Pikanäppäin on helposti käytettävissä ruudun reunassa. Tämä toiminto uudistaa 2D-kokoelmasi pelit, elokuvat ja videot muuntamalla ne 3D:ksi.

 • SmartControl: helppo näytön säätö

  PC-ohjelmisto näytön suorituskyvyn ja asetusten hienosäätöön. Philipsin näyttöjä voi säätää kahdella tavalla: näytön painikkeilla voi siirtyä monitasoiseen OSD-valikkoon tai vaihtoehtoisesti näyttöasetuksia voi säätää totutulla tavalla Philipsin SmartControl-ohjelmalla.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Jos tunnet huonovointisuutta, kuten huimausta, päänsärkyä tai sekavuutta, älä katso 3D-kuvaa pitkään yhtäjaksoisesti.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille.
 • Lue tarkasti käyttöohje, jossa on lisätietoja 3D-katselusta ja terveydestä.
 • Saat lisätietoa VGA-kortista ja muista 3D-toimintoon liittyvistä vaatimuksista osoitteessa www.philips.com/support.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita