LCD-laajakuvanäyttö

  LCD-laajakuvanäyttö

  Suorituskykyinen ammattinäyttö

  Philips 240PW9 parantaa yrityksesi tuottavuutta jopa 102 prosentin värialueen, erinomaisen tarkkuuden, helppolukuisen tekstin ja tavallista suuremman katselualueen ansiosta. Lisäksi sen voi päivittää Windows Vistaan vaikka heti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-laajakuvanäyttö

61 cm (24") laajakuva, WUXGA 240PW9ES/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Suorituskykyinen ammattinäyttö

 • SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, kuvia, viihdettä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötila säästää virtaa merkittävästi. Kaikki reaaliajassa yhdestä painikkeesta.

 • Näyttö värien luonnolliseen ja tarkkaan toistoon

  Näyttö värien luonnolliseen ja tarkkaan toistoon

  WideColor on LCD-näyttö, jonka kylmäkatodi-loisteputkilamppujen taustavalaistus tehokas ja laaja värikirjo ja ylivertainen värienkäsittely laajentavat värialuetta NTSC-järjestelmän tavallisilla LCD-paneelien 72 prosentin värikirjosta vähintään 102 prosenttiin parantaen dramaattisesti värien puhtautta ja kylläisyyttä ja näyttävät värit luonnollisina ja kirkkaina.

 • SmartContrast: uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast: uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast on Philipsin tekniikka, joka analysoi tarkastelemasi sisällön, säätää värit automaattisesti ja ohjaa taustavalon voimakkuutta digitaalisen kuvan ja videon kontrastin tehostamiseksi dynaamisesti, kun peleissä on tummia värisävyjä. Kun säästötila on valittuna, kontrasti ja taustavalo muuttuvat täydellisiksi toimistosovelluksia varten ja virrankulutuksen vähentämiseksi.

 • Tuloja on kaksi, ja analogiset VGA- ja digitaaliset DVI-signaalit hyväksytään

  Tuloja on kaksi, ja analogiset VGA- ja digitaaliset DVI-signaalit hyväksytään

  Tuloja on kaksi eli laitteessa on liittimet analogisten VGA- ja digitaalisten DVI-signaalien tuloille.

 • Helppo kuvaformaatin valinta laajakuvan ja 4:3-formaatin välillä

  Helppo kuvaformaatin valinta laajakuvan ja 4:3-formaatin välillä

  Philipsin ruutunäytön helppo kuvaformaatin valinta vaihtaa 4:3-kuvan laajakuvaksi ja takaisin sisällön kuvasuhteen mukaan. Leveitä asiakirjoja ei tarvitse vierittää. Laajakuva näkyy laajana ja 4:3-kuvasuhteen sisältö ilman häiriöitä.

 • 1920 x 1200 -tarkkuus: ihanteellinen kahden A4-sivun katsomiseen rinnakkain

  Ultra Extended Graphics Array -laajakuvamuodon tarkkuus voi olla 1920 x 1200 tai noin 2,3 miljoonaa pikseliä.

 • DVI-D-tulo ja HDCP-tuki

  HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) on DVI-liittimeen sisältyvä kopiosuojausjärjestelmä. Se estää kopiosuojatun sisällön luvattoman kopioinnin. HDCP:n avulla voit toistaa kopiosuojattuja elokuvia ja konserttitallenteita. Se tunnistaa piraattituotteet tarkistamalla signaalin, jolloin vain laillisia kopioita voi käyttää.

 • Vaivaton näytön säätäminen SmartControl II -ohjelmistolla

  SmartControl II on näyttöohjelmisto, jonka helppokäyttöisessä käyttöliittymässä määrität nopeasti tarkkuuden hienosäädön, värien kalibroinnin ja muut näyttöasetukset, kuten kirkkaus, kontrasti, vaihe ja kello, sijainti, RGB ja valkoinen piste sekä ääniasetukset - niissä malleissa, joissa on kiinteät kaiuttimet.

 • Vihreä muotoilu säästää resursseja ja alentaa käyttökustannuksia

  Ympäristöystävälliseksi suunnitellussa näytössä virrankulutusta on alennettu, pakkausmateriaaleja on vähennetty eikä siinä käytetä vaarallisia materiaaleja. Kestävän kehityksen eturintamassa pyrimme vähentämään tuotteidemme ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren aikana. Tarjoamme kuluttajille valittavaksi helposti tuotteita, joissa on ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus otettu huomioon.

 • 90 astetta kääntyvä näyttö ja älykäs johtojen hallinta

  Super Ergo -näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeus, kiertonivel, kallistuma ja kääntökulman säädöt takaavat, että näyttö on sopivassa asennossa, mikä vähentää pitkän työpäivän aiheuttamaa fyysistä rasitusta. Älykäs johtojen hallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Erittäin laajakulmainen näyttö: 178 asteen kulma takaa tarkan kuvan

  Jopa 178 asteen laaja katselukulma tarjoaa selkeän näytön joka kulmasta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita