LED-taustavalaistu 3D-LCD-näyttö

  LED-taustavalaistu 3D-LCD-näyttö

  Koe 3D-pelaaminen isossa näytössä

  Uppoudu 3D-peleihin Philipsin 273G-LED-näytön avulla. Iso näyttö, Active 3D -suljinlasit ja useat HDMI-tulot tekevät pelaamisesta paljon jännittävämpää! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LED-taustavalaistu 3D-LCD-näyttö

G Line, 27" (68, 6 cm), 3D, suljinlasit 273G3DHSB/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Koe 3D-pelaaminen isossa näytössä

 • 3D Max 120 Hz

  3D Max 120 Hz

  Uppoudu 3D-pelien, elokuvien ja valokuvien maailmaan 120 Hz:n Philips 3D Max -näytön avulla. Vapaudu langattomien aktiivisten suljinlasien ansiosta ja nauti todentuntuisesta syvyydestä Full HD -tarkkuudella. Mukana tulevan ohjelmiston avulla voit pelata 3D-pelejä ja lisäksi muuntaa 2D-sisällön 3D:ksi. Uusimpien nopeavaihtonäyttöjen avulla voit nauttia todentuntuisesta syvyydestä täydellä 1920 x 1080 -tarkkuudella. Uusimmat 3D PC- ja Blu-ray-pelit näyttävät todella sulavilta ja teräviltä. 3D-kuvan todentuntuinen syvyys auttaa sinua uppoutumaan elokuvien toimintaan.

 • SmartContrast 20000000:1 tuottaa uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast 20000000:1 tuottaa uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  Haluatko LCD-taulutelevision suurimmalla kontrastilla ja uskomattomalla kuvalaadulla? Philipsin tehokas videoprosessointi yhdessä ainutlaatuisen himmennys- ja taustavalotekniikan kanssa tuottaa eloisat värit. SmartContrast lisää kontrastia, jolloin tuloksena on erinomainen mustan taso sekä tummien varjojen ja sävyjen tarkka toisto. Kuva on kirkas, terävä ja elävä.

 • SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, kuvia, viihdettä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötila säästää virtaa merkittävästi. Kaikki reaaliajassa yhdestä painikkeesta.

 • SmartResponse, 2 ms:n virkistystaajuus 2D-peleihin

  SmartResponse, 2 ms:n virkistystaajuus 2D-peleihin

  SmartResponse on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka, joka käyttöön otettuna säätää vasteajat automaattisesti tietyn sovelluksen, kuten pelin tai elokuvan, vaatimusten mukaisiksi

 • Auto 3D toimii uusimmissa Blue-ray-peli- ja elokuvalaitteissa, joissa on HDMI

  Philipsin 3D-näyttö vaihtaa automaattisesti 3D-tilaan ja tuottaa heti upeita kuvia Blu-ray-peleissä ja elokuvalaitteissa, joissa on HDMI 1.4a -yhteensopiva liitin. Ei enää säätämistä!

 • Langattomat Active 3D -suljinlasit helppoon katseluun

  Nauti vapaudesta langattomilla ja ladattavilla aktiivisilla suljinlaseilla. Enää ei tarvitse huolehtia rajoitetuista katselukulmista, kun pelaat lempipelejäsi tai katsot videoita.

 • Muunna 2D-sisällöt 3D:ksi PC-ohjelmistolla

  Luo 2D-lempivalikoimasi pelit, elokuvat ja videot uudelleen mukana toimitetulla PC-ohjelmistolla. Katso, kun ne muuntuvat 3D:ksi hiirtä napsauttamalla.

 • LED-tekniikka kirkastaa kuvat

  Valkoiset LED-valot ovat puolijohdelaitteita, jotka syttyvät aina heti täyteen kirkkauteensa. LED-valot eivät sisällä elohopeaa, joten niiden kierrätys ja hävittäminen on ympäristöystävällistä. LED-valojen ansiosta LCD-taustavaloa voi hallita tarkasti, mikä takaa erinomaisen kontrastisuhteen. Lisäksi koko näytön tasainen kirkkaus parantaa värien toistotarkkuutta.

 • Näyttöasetukset helposti Philipsin SmartControl-ohjelmistolla

  PC-ohjelmisto näytön suorituskyvyn ja asetusten hienosäätöön. Philipsin näyttöjä voi säätää kahdella tavalla: näytön painikkeilla voi siirtyä monitasoiseen OSD-valikkoon tai vaihtoehtoisesti näyttöasetuksia voi säätää totutulla tavalla Philipsin SmartControl-ohjelmalla.

 • Ympäristöystävällinen näyttö ei sisällä elohopeaa

  Philipsin näytöt, joissa on LED-taustavalo, eivät sisällä elohopeaa, joka kuuluu luonnon myrkyllisimpiin aineisiin ja vaikuttaa ihmisiin ja eläimiin. Siksi näyttö on ympäristöystävällisempi koko elinkaarensa ajan aina valmistuksesta hävittämiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Jos tunnet huonovointisuutta, kuten huimausta, päänsärkyä tai sekavuutta, älä katso 3D-kuvaa pitkään yhtäjaksoisesti.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille.
 • Lue tarkasti käyttöohje, jossa on lisätietoja 3D-katselusta ja terveydestä.
 • Huomautus: 3D-pelien PC-ohjelmisto (TriDef 3D) vaatii AMD/ATI-näytönohjaimen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita