TV

  Tehosta katseluelämystäsi

  Tässä televisiossa yhdistyvät Real Flat -kuvaputki ja 100 hertsin kuvankäsittelytekniikka. Niinpä elokuvat ja urheilusuoritukset tuntuvat todellisilta, eivätkä silmät rasitu. Virtual Dolby Surround -tekniikka parantaa katseluelämystä entisestään. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

TV

29 tuumaa, Real Flat, 100 Hz, Digital Scan 29PT8521/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehosta katseluelämystäsi

Crystal Clear -kuvanparannustekniikalla

 • Real Flat – todentuntuista kuvanlaatua

  Litteässä kuvaputkessa on laaja katselukulma ja pieni heijastuspinta.

 • Crystal Clear parantaa kuvasyvyyttä

  Crystal Clear parantaa kuvan syvyyttä yhdistämällä kuvanparannustoimintoja, esimerkiksi Contrast Plus -kontrastinparannuksen värinparannukseen.

 • 100 Hz:n Digital Scan takaa vakaan kuva, jossa silmä lepää

  Perinteisen television kuva uusiutuu 50 kertaa sekunnissa (50 Hz). Ihmissilmä voi havaita tämän piirtonopeuden kuvan välkkymisenä. 100 Hz:n televisioissa kuva uusiutuu 100 kertaa sekunnissa, jolloin välkkymistä ei havaita. Kun kuvan välkkymisnopeus vielä kaksinkertaistetaan Philipsin Digital Scan -tekniikan avulla, kuva on erittäin vakaa – tässä kuvassa silmä todella lepää.

 • Virtual Dolby Surround tuottaa elokuvatasoisia kuuntelukokemuksia

  Virtual Dolby Surround -tekniikka tuottaa huippuluokan Surround-äänitehosteita. Tekniikka luo Dolby ProLogic -vaikutelman ilman lisätakakaiuttimia, ja katsoja voi uppoutua täysin television maailmaan.

 • 100 sivun teksti-tv-muisti nopeuttaa teksti-tv:n käyttöä

  Teksti-tv on yleinen tiedonvälitysjärjestelmä, jota useimmat kanavat lähettävät. 100 sivun Smart-teksti-tv-muistin ansiosta sivujen vaihtaminen ja tietojen hakeminen on nyt todella vaivatonta ja helppoa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita