TV

  Tehosta katseluelämystäsi

  Tämä Philips Cineos -laajakuva-TV murtaa kuvatekniikan raja-aitoja. Pixel Plus tuottaa ylivertaisen terävän kuvan, parannetun syvyysvaikutelman, luonnolliset yksityiskohdat sekä luonnolliset värit aina ja kaikista lähteistä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Cineos TV

29 tuumaa, Real Flat, 100 Hz, Digital Scan 29PT9521/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehosta katseluelämystäsi

Pixel Plus HD -tekniikka

 • Real Flat – todentuntuista kuvanlaatua

  Litteässä kuvaputkessa on laaja katselukulma ja pieni heijastuspinta.

 • Teräväpiirtotelevisio, jossa valmius 480p-,576p-,720p- ja 1080i-formaateille

  HD-valmiuksinen televisio tuottaa tarkemman ja terävämmän kuvan kuin tavalliset televisiot. Kuva on niin kirkas, realistinen ja elävä, että voit kuvitella katsovasi tapahtumia luonnossa. Tämä televisio vastaanottaa teräväpiirtosignaalia ja HD-valmiuden ansiosta se pystyy vastaanottamaan HDTV-lähetystä. Tässä televisiossa on myös kaikki HD-liitännät, kuten HDMI (HDCP), YPbPr ja DVI Audio.

 • Pixel Plus -tekniikalla selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus on digitaalinen kuvankäsittelytekniikka, joka lisää juovien ja kuvapisteiden määrää. Tuloksena on veitsenterävä kuva, jossa on tarkkoja yksityiskohtia ja syvyyttä lähteestä riippumatta.

 • 100 Hz:n Digital Scan takaa vakaan kuva, jossa silmä lepää

  Perinteisen television kuva uusiutuu 50 kertaa sekunnissa (50 Hz). Ihmissilmä voi havaita tämän piirtonopeuden kuvan välkkymisenä. 100 Hz:n televisioissa kuva uusiutuu 100 kertaa sekunnissa, jolloin välkkymistä ei havaita. Kun kuvan välkkymisnopeus vielä kaksinkertaistetaan Philipsin Digital Scan -tekniikan avulla, kuva on erittäin vakaa – tässä kuvassa silmä todella lepää.

 • Active Control ja valosensori optimoivat kuvanlaadun

  Ainutlaatuinen ja älykäs Active Control -ohjausjärjestelmä tuottaa huippulaatuista kuvaa mittaamalla ja analysoimalla tulevan signaalin ja säätämällä kuva-asetukset automaattisesti. Active Controlin säätää kuvan kirkkautta huoneen muun valaistuksen mukaan valosensorin avulla.

 • Virtual Dolby Surround tuottaa elokuvatasoisia kuuntelukokemuksia

  Virtual Dolby Surround -tekniikka tuottaa huippuluokan Surround-äänitehosteita. Tekniikka luo Dolby ProLogic -vaikutelman ilman lisätakakaiuttimia, ja katsoja voi uppoutua täysin television maailmaan.

 • Text Dualscreen – Tekstitelevision ja television yhtäaikainen katselu.

  Kahden kuvan ansiosta voit katsella ruudussa rinnakkain videoita ja tekstitelevision sivuja samalta kanavalta.

 • 1200 sivun Smart-teksti-tv

  Teksti-tv on yleinen tiedonvälitysjärjestelmä, jota useimmat kanavat lähettävät. 1 200 sivun Smart-teksti-tv-muistin ansiosta sivujen vaihtaminen ja tietojen hakeminen on nyt vaivatonta ja helppoa.

 • HDMI: täysin digitaalinen HD-liitäntä

  HDMI muodostaa pakkaamattoman digitaalisen RGB-yhteyden kuvalähteen ja kuvaruudun välille. Koska signaalia ei enää tarvitse muuntaa analogiseksi, signaalin laatu säilyy erinomaisena. Korkealaatuisen signaalin ansiosta kuvassa ei näy häiriöitä, ja se näyttää entistä selkeämmältä. HDMI ottaa käyttöön suurimman mahdollisen lähtötarkkuuden vaihtamalla tarvittavia tietoja lähdelaitteen kanssa. HDMI-tulo on täysin yhteensopiva DVI-lähteiden kanssa ja sisältää myös digitaalisen äänen tuen. HDMI käyttää HDCP-kopiointisuojausta.

 • Komponenttivideotuloliitäntä tuottaa parhaan toistolaadun

  Komponenttivideo on korkealaatuisin analogisen kuvan liitäntästandardi. Se tuottaa terävämmän kuvan kuin S-Video ja komposiittivideo.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita