Kattovalaisin

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/301844316/301844316_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Kattovalaisin

  Sisusta kotisi valolla

  Tyylikkyys ja toimivuus yhdistyvät tässä Philipsin perinteikkäässä Bakersfield-kattovalaisimessa. Valaisimessa on lasinen kupu, ja sitä ympäröi upea tumma reunus. Valaisin antaa yhtenäisen, kirkkaan valon, ja ruskea harjattu metalli antaa viimeisen silauksen valaisimen upealle ulkoasulle. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

myLiving Kattovalaisin

Bakersfield, ruskea 301844316 Etsi samanlaisia tuotteita

Sisusta kotisi valolla

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän Philips-lampun lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

 • Mukana aina Philips-polttimo

  Mukana aina Philips-polttimo

  Saat parhaan valaistustuloksen käyttämällä valaisimen mukana toimitettuja energiatehokkaita Philips EcoLamp -polttimoita.

 • Energiaa säästävä

  Energiaa säästävä

  Tämä Philips-energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita