Kattovalaisin

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/322001716/322001716_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Kattovalaisin

  Sisusta kotisi valolla

  Tuo viihtyvyyttä kylpyhuoneeseen. Tämä mattakrominen kattovalaisin on ihanteellinen kylpyhuoneen yleisvalaistukseen. Valaisimen kirkkaan energiaa säästävän valon ansiosta päivittäisten kylpyhuonetoimien hoitaminen on helppoa ja mukavaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

InStyle Kattovalaisin

Oculus, mattakromi 322001716 Etsi samanlaisia tuotteita

Sisusta kotisi valolla

 • IP44 sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen

  IP44 sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen

  Tämä Philipsin kylpyhuonevalaisin on suunniteltu käytettäväksi kosteissa tiloissa ja sen kosteudenkestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. IP-luokitus ilmaistaan kahdella luvulla, joista ensimmäinen osoittaa suojauksen pölyltä ja toinen vedeltä. Tämän kylpyhuonevalaisimen luokitus on IP44: se on roiskevesisuojattu ja soveltuu erinomaisesti kylpyhuoneeseen.

 • Lamppujen käyttöikä on erittäin pitkä

  Lamppujen käyttöikä on erittäin pitkä

  Valikoimaan kuuluu lukuisia kompakteja ja energiaa säästäviä loisteputkia kylpyhuoneen yleisvalaistukseen. Kun InStyle-kylpyhuonevalaisin on asennettu, voit lakata huolehtimasta lampun vaihtamisesta ja valaisimen korjauksista ja lisäksi säästät energiaa ja rahaa.

 • Energiaa säästävä

  Energiaa säästävä

  Tämä Philips-valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • On tärkeää nähdä kunnolla kylpyhuoneessa

  Hyvä peilivalo on tärkeää, jotta tulos olisi tarkka. Jokaisessa valaisimessa on laadukas valonlähde, koska on erittäin tärkeää nähdä hyvin laittautuessa peilin ääressä parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Kylpyhuoneen valaisimissa käytetään uusinta energiansäästötekniikkaa, jonka luoma valo on kirkasta, mutta ei kovaa.

 • Lukuisia käyttökohteita

  Valikoimassa on runsaasti seinä- ja kattovalaisimia. Sen suuret kattovalaisimet valaisevat koko kylpyhuoneen miellyttävästi. Seinävalaisimet taas luovat selkeää, kirkasta valoa ilman varjoja, joka sopii erinomaisesti peilin ääressä tehtäviin tarkkoihin toimiin, kuten parranajoon, meikkaamiseen ja piilolinssien asettamiseen silmiin.

 • Sisusta kylpyhuoneesi valoilla

  InStyle-kylpyhuonevalaisimien tyylikäs ja vahva muotoilu täydentää kylpyhuoneen sisustusta. Ne on valmistettu kestävistä, laadukkaista materiaaleista, kuten harjatusta teräksestä, alumiinista ja lasista, ja niissä on huomioitu pienimmätkin yksityiskohdat, kuten pyöristetyt kulmat ja konetyöstetyt sileät pinnat. Saatavilla on runsaasti nykyaikaisia malleja ja tyylikkään koristeellisia yksityiskohtia, jotka ovat tyyliltään selkeitä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita