LCD-TV ammattikäyttöön

  LCD-TV ammattikäyttöön

  Täydellisin vuorovaikutteinen Hospitality-TV

  Tyylikäs ja energiaa säästävä Hospitality-TV, jossa on kiinteä SmartCard-korttipaikka, on paras vuorovaikutteinen ratkaisumme, jossa on varkaudenesto. Vieraat voivat nauttia täydellisestä katseluelämyksestä sekä musiikista kylpyhuoneessa. Tervetuliaisviesti on muokattavissa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-TV ammattikäyttöön

32", LCD, HD Ready 32HF7875/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Täydellisin vuorovaikutteinen Hospitality-TV

Philipsin LCD-TV ja SmartCard-korttipaikka

 • Pixel Plus HD antaa selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus HD antaa selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus HD on kuvankäsittelytekniikka, jonka ansiosta kuvasisältö näyttää eloisalta, luonnolliselta ja todenmukaiselta. Tuloksena on todentuntuinen, uskomattoman yksityiskohtainen ja syvä kuva mistä tahansa HD-lähteestä.

 • Ohjelmiston etäpäivitys

  Sertifioidut järjestelmien valmistajat voivat päivittää TV:n hotellikäyttöominaisuuksia ohjaavan ohjelmiston etäsijainnista.

 • Turvallinen SmartCard-korttipaikka

  Kiinteän SmartCard-korttipaikan ansiosta kolmannet osapuolet voivat lisätä sovelluskorteilla uusia toimintoja televisioon, eikä erillistä kortinlukijaa ja ulkoisia liitäntöjä tarvita. TV voidaan liittää myös suurimpien vuorovaikutteisten järjestelmien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja multimediasovittimiin SerialXpress -hallintaliittymän (tukee UART- ja RS232-protokollia) ja SmartPlug -hallintaliittymän kautta.

 • Wireless SmartLoader nopeaan kloonaukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti ja langattomasti kaikki television ohjelmointiasetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Ulkoinen kaiutinliitäntä ja ylimääräinen virtalähde

  Televisiossa on vahvistettu ääniliitäntä, jonka avulla ulkoiset kaiuttimet on helppo asentaa esimerkiksi kylpyhuoneisiin. Ulkoista laitteistoa ei tarvitse hankkia. Ylimääräisen integroidun virtalähteen ansiosta vuorovaikutteiselle järjestelmälle ei tarvita erillistä virtalähdettä. Itsenäisen käytön aikana ylimääräisen virtalähteen virta voidaan katkaista, mikä säästää energiaa.

 • Asennusvalikon lukitus

  Estää asennus- ja kokoonpanoasetusten luvattoman käytön, mikä takaa parhaan käyttömukavuuden ja ehkäisee tarpeettomat uudelleenohjelmointikustannukset.

 • Integroidussa kellossa herätystoiminto ja viestihälytys

  Herätystoiminnolla varustetun sisäänrakennetun kellon ansiosta huoneeseen ei tarvitse hankkia ja sijoittaa ylimääräistä kelloa johtoineen ja liitäntöineen. Automaattinen ajan synkronointi tekstitelevision avulla ja herätysasetusten säilytys lyhyiden sähkökatkosten ajan ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta asiakkaat viihtyvät.

 • Tervetuliaisviesti näytössä

  Näytössä näkyy tervetuliaisviesti aina, kun televisio kytketään toimintaan

 • Kiertonivelteline, jossa on varkaudenesto

  Tämän LCD-TV:n mukana toimitetaan kiertonivelteline, jonka avulla asiakkaat voivat katsoa televisiota kaikkialla huoneessa. Teline voidaan kiinnittää pöytään tai muuhun huonekaluun, mikä ehkäisee varkauksia.

 • SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita