LCD-TV ammattikäyttöön

  LCD-TV ammattikäyttöön

  Täydellinen elokuvaelämys

  Tämä tyylikäs Ultimate HD -Hospitality-TV on kattava interaktiivinen digitaalinen HD-ratkaisu, jonka kanssa ei tarvita digisovitinta. Voit tarjota vieraillesi todellisen HD-elokuvaratkaisun, joka täydentää huoneen käyttökokemusta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-TV ammattikäyttöön

32" Ultimate HD, LCD, DVB-T/C MPEG4* 32HFL5870D/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Täydellinen elokuvaelämys

Philips Ultimate HD -Hospitality-LCD-TV

 • Theme TV - asiakkaat löytävät kanavansa nopeasti

  Theme TV - asiakkaat löytävät kanavansa nopeasti

  Theme TV:n käyttöliittymän avulla asiakkaat löytävät vierasvalikosta helposti oman maansa kanavat, uutiset ja hotellin tiedot ilman vuorovaikutteista viihdejärjestelmää.

 • Pixel Plus HD antaa selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus HD antaa selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus HD on kuvankäsittelytekniikka, jonka ansiosta kuvasisältö näyttää eloisalta, luonnolliselta ja todenmukaiselta. Tuloksena on todentuntuinen, uskomattoman yksityiskohtainen ja syvä kuva mistä tahansa HD-lähteestä.

 • HD LCD -näyttö, tarkkuus 1 366 x 768

  Tässä WXGA HD-laajakuvanäytössä on huippuluokan LCD-näyttötekniikka, joka tarjoaa asiakkaillesi 1366 x 768 pikselin resoluution. Progressive Scan -toiminto tuottaa terävän ja häiriöttömän kuvan, jossa on optimaalinen kirkkaus ja loistavat värit. Elävä ja tarkka kuva takaa asiakkaillesi täydellisen katselunautinnon.

 • Turvallinen SmartCard-korttipaikka

  Kiinteän SmartCard-korttipaikan ansiosta kolmannet osapuolet voivat lisätä sovelluskorteilla uusia toimintoja televisioon, eikä erillistä kortinlukijaa ja ulkoisia liitäntöjä tarvita. TV voidaan liittää myös suurimpien vuorovaikutteisten järjestelmien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja multimediasovittimiin SerialXpress -hallintaliittymän (tukee UART- ja RS232-protokollia) ja SmartPlug -hallintaliittymän kautta.

 • Ohjelmiston etäpäivitys

  Sertifioidut järjestelmien valmistajat voivat päivittää TV:n hotellikäyttöominaisuuksia ohjaavan ohjelmiston etäsijainnista.

 • Integroidussa kellossa herätystoiminto ja viestihälytys

  Sisäinen kello, jossa on myös herätystoiminto, poistaa tarpeen hankkia huoneeseen lisäkello kaapeleineen ja yhteyksineen.

 • Philipsin yhteyspaneelin avulla asiakkaat voivat käyttää omia laitteitaan

  Tämä TV toimii saumattomasti Philipsin yhteyspaneelien kanssa. Asiakkaat voivat helposti liittää niihin tietokoneita, MP3-soittimia, DVD-laitteita, videokameroita ja muita laitteita. Automaattitunnistuksen avulla yhteyspaneeli ja TV näyttävät liitetyn laitteen sisällön automaattisesti.

 • Optimoidut kokonaiskulut

  Philips Ultimate HD -Hospitality-TV:stä asiakkaat voivat katsella laadukasta teräväpiirtosisältöä ilman huoneessa olevaa erillistä digisovitinta. Tämän TV:n kokonaiskulut on optimoitu, koska TV täyttää kaikki tarvittavat HD-vaatimukset, kuten MPEG 4 -vastaanoton DVB-T- ja/tai DVB-C-virittimellä sekä sisällönsuojauksen.

 • VSecure ja VTrack suojaavat HD-sisällön hotelleissa

  Laadukkaan HD-sisällön näyttäminen asiakkaille edellyttää tiukkoja sisällöntuotannon turvatoimenpiteitä. Philips on kehittänyt HD-sisällön suojausratkaisun hotelleihin. Sen VSecure suojaa HD-sisällön ja VTrack merkitsee HD-sisältöä tutkimuksia varten.

 • SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lisätietoja maista, joissa on otettu käyttöön DVB-T-järjestelmä, saat Philipsin yhteyshenkilöltä.
 • Tyypillinen virrankulutus virran ollessa kytkettynä, toimintatilan mittaamiseen käytetty testausmenetelmä IEC62087 Ed 2.
 • Vuosittainen virrankulutus on laskettu käyttämällä tyypillistä virrankulutusta, joka on 4 tuntia päivässä 365 päivänä vuodessa.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita