LCD-TV

  LCD-TV

  Viritä aistisi

  Uppoudu kiehtovaan Ambilight-maailmaan! Tässä televisiossa on MPEG4 HDTV, Perfect Pixel HD Engine, Perfect Motion, 2250 biljoonaa väriä ja Perfect Contrast sekä Ambilight Spectra 3, jotka elävöittävät katselukokemustasi Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Viritä aistisi

 • Perfect Natural Motion takaa luonnolliseen Full HD -kuvan

  Nauti toiminnasta ilman kuvan nykimistä. Perfect Natural Motion mittaa kuvan liikkeen ja poistaa nykimisen sekä tv-lähetyksistä että elokuvamateriaalista (mukaan lukien Blu-ray- ja DVD-levyjen 1080 pikselin elokuvat ja 24 pikselin True Cinema -elokuvat). Tuloksena on tasaisempi ja hiljaisempi sekä erittäin terävä. Kuvien liike näyttää jopa paremmalta kuin elokuvateatterissa!

 • Ambilight Spectra 2 tehostaa katseluelämystäsi

  Ambilight Spectra 2 tehostaa katseluelämystäsi

  Ambilight Spectra 2 lisää katselukokemukseen uuden ulottuvuuden. Tämä Philipsin patentoitu tekniikka laajentaa kuvaruutua entisestään heijastamalla kevyen valon television takana olevalle seinälle. Ambilight säätää televisiota ympäröivän valon värin ja kirkkauden automaattisesti kuvan mukaan ja luo mukaansatempaavan katseluelämyksen. Ambilight Spectra 2:n ansiosta elokuvan todella heräävät eloon!

 • Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä, mikä tuottaa luonnollisemman kuvan. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto - multimediasta televisiokuvaan.

 • 100 Hz:n Clear LCD, 2 ms:n suorituskyky takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  100 Hz:n Clear LCD, 2 ms:n suorituskyky takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  100 Hz:n Clear LCD -näytön ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana, vaikka liike näytöllä olisi nopeaa. Double Frame Rate Insertion -toiminto toimii suurella 100 Hz:n virkistystaajuudella. Tämä jopa kaksinkertaistaa liikkeen toiston terävyyden perinteiseen LCD-näyttöön verrattuna ja vasteaika onkin vain 2 millisekuntia (BEW-vastaavuus, Perceived Blur-Edge-Width). Tämä ainutlaatuinen Philips-tekniikka nostaa LCD-näyttöjen liikkeen toistontarkkuuden ennennäkemättömälle tasolle.

 • HD Ready ja 1080p takaavat parhaan mahdollisen Full HD -kuvan

  Nauti aidon Full HD -teräväpiirtotelevisiosignaalin poikkeuksellisen hyvästä kuvanlaadusta ja ole täysin valmistautunut HD-lähteiden, kuten HDTV-lähetysten, Blue-ray DVD:n tai HDVD:n vastaanottamiseen. Suojattu HD Ready 1080p -tunnus osoittaa, että kuvanlaatu on parempi kuin Progressive Scan -toiminnossa. Se on Euroopan informaatio- ja kuluttajaelektroniikkayhdistyksen EICTA:n asettamien standardien mukainen Full HD -teräväpiirtonäyttö, jossa yhdistyvät HDTV-signaalin korkeatasoinen kuva ja tarkka 1920 x 1080 pikselin resoluutio. Siinä on yleissovitin sekä analogiselle YPbPr-liitännälle että HDCP:tä tukevalle pakkaamattomalle DVI- tai HDMI-digitaaliliitännälle. Näyttötarkkuus 1080i signaalia 24, 50 ja 60 Hz:n taajuudella.

 • 2250 biljoonan värin käsittely

  Edistynyt värinkäsittely luo eloisan ja luonnollisen kuvan. Kolme värikanavaa (RGB) on optimoitu 17-bittisellä tarkkuudella, joka tukee 2250 biljoonan värin käsittelyä. Värit ovat eloisia, mutta kuva on samalla hyvin tarkka. Edistyneet algoritmit tunnistavat hienovaraiset sävyerot ja ihonvärit ja toistavat ne äärimmäisen aitoina.

 • Uskomattoman tarkat mustat yksityiskohdat dynaamisella kontrastisuhteella 55000:1

  Haluatko LDC-taulutelevision suurimmalla kontrastilla ja uskomattomalla kuvalaadulla? Philipsin tehokas videoprosessointi yhdessä ainutlaatuisen himmennys- ja taustavalotekniikan kanssa tuottaa eloisat värit. Dynaaminen kontrasti lisää kontrastia, jolloin tuloksena on erinomainen mustan taso sekä tummien varjojen ja sävyjen tarkka toisto. Kuva on kirkas, terävä ja elävä.

 • HDTV, jossa on MPEG4, toistaa HD-kuvan todentuntuisesti

  HDTV:llä voit vastaanottaa maanpäällisessä antenniverkossa lähetettyjä teräväpiirtolähetyksiä kiinteän DVB-T-virittimen ansiosta sekä MPEG-2- että MPEG-4-muodossa. Kuvan ja äänen laatu on erinomainen ilman erillistä digisovitintakin.

 • Integroitu DVB-C/T-viritin digitaaliseen kaapelivastaanottoon

  Integroidulla DVB-C/T-digitaalivirittimellä voit vastaanottaa digitaalista kaapelisignaalia ja maanpäällistä TV-signaalia ilman erillistä digisovitinta. Nauti laadukkaasta TV-ohjelmasta.

 • DLNA PC -ohjain tietokoneen ja kotiverkon selaamiseen

  PC-linkin avulla pääsee helposti valokuva- ja musiikkisisältöön joka on tietokoneella tai kotiverkossa. Se käyttää DLNA-protokollaa käyttävää Ethernet (LAN) -yhteyttä, joka varmistaa, että DLNA-sertfioidut tuotteet ovat yhteensopivia. Yhdistämällä televisiosi kotiverkkoon, pääset käyttämään kaikkia DLNA-sertifioituja laitteita. Selaa digikuvia tietokoneelta tai musiikkitiedostoja langattomasta kotiverkosta. Television helppokäyttöinen käyttöliittymä tuo tämän ominaisuuden käyttöösi yhdellä painikkeen painalluksella.

 • 4 HDMI-tuloa ja Easylink Full HD -teräväpiirtoliitäntään

  EasyLink käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen TV:n ja liitettyjen laitteiden välillä. EasyLinkin ansiosta TV:n ja liitettyjen laitteiden päätoimintojen ohjaamiseen tarvitaan vain yksi kaukosäädin. HDMI-tekniikalla muodostetaan pakkaamaton digitaalinen RGB-yhteys kuvalähteen ja kuvaruudun välille. HDMI:ssä käytetään HDCP-kopiointisuojausta. Koska taustapuolella on kolme HDMI-tuloa ja sivulla yksi, voit liittää television useisiin kiintolevylähteisiin, esimerkiksi digisovittimeen, Blu-ray-soittimeen, pelikonsoliin tai digivideokameraan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita