Spottivalaisin

  Spottivalaisin

  Sisusta kotisi valolla

  Tässä mustassa Philipsin seinään kiinnitettävässä valokuutiossa on upea kaksisuuntainen valo. Se antaa pehmeän valkoisen valon ja sisältää virtakytkimen. Anna erinomaisten materiaalien määrittää sisustusta. Ruoki mielikuvitustasi uudella muotoilulla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Sisusta kotisi valolla

 • Useita malleja ja viimeistelyjä makusi mukaan

  Useita malleja ja viimeistelyjä makusi mukaan

  Jos pidät muotoilusta ja kokeilet mielelläsi uusimpia tyylejä ja teemoja kotonasi, kokeile Philips inStyle -valaisimia. Kyseessä on sarja koristeellisia riippu-, seinä-, katto-, lattia- ja pöytävalaisimia, jotka ovat valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja joita on saatavana erivärisinä.

 • Käytännöllinen sisustusvalo ja opastava valaistus

  Käytännöllinen sisustusvalo ja opastava valaistus

  Valaisimella voit tarpeen mukaan tuottaa joko tehokasta epäsuoraa valoa yleisvalaistukseen tai kohdevaloa. Tämä onnistuu kiinteän kytkimen ansiosta.

 • Energiaa säästävä

  Energiaa säästävä

  Tämä Philips-valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Tuotteessa virtakytkin

  Tuotteessa virtakytkin

  Tuotteen kiinteää, mutta huomaamatonta virtapainiketta on helppo käyttää.

 • Ilmeikkäät ja elegantit muodot, ensiluokkaiset materiaalit

  Philipsin inStyle-valaisimet on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkein upeimpiinkin sisustuksiin. Lukuisien eri tyylivaihtoehtojen ansiosta valaisimesta saadaan helposti osa kenen tahansa kotia. Koska saatavana on useita malleja ja viimeistelyjä, voit helposti yhdistellä niitä valitsemiesi verhojen, huonekalujen, maalin tai koriste-esineiden kanssa. Huolellisesti suunniteltujen yksityiskohtien ja muotoilun ansiosta voit ilmaista tyyliäsi ja luoda juuri sellaisen sisustuksen kuin haluat. Näin luot kutsuvan ympäristön, josta kaikki nauttivat.

 • Loistava valo

  Philipsin energiansäästövalaisin tuottaa loistavaa valoa, jolla tehostat yksityiskohtia tai luot mukavan tunnelman huoneeseen samalla kun säästät energiaa tavallisiin halogeenilamppuihin verrattuna.

 • Erittäin pitkä käyttöikä

  Philips-lampulla on erittäin pitkä käyttöikä, jopa 1 000 tuntia.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita