Seinävalaisin

  Seinävalaisin

  Sisusta kotisi valolla

  Jokainen valaisin on upea design-esine kekseliään ja trendikkään muotoilun ansiosta. Voit valita useasta eri mallista, joista saat paljon uusia ideoita kotisi sisustamiseen ja valaistukseen.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Sisusta kotisi valolla

 • Useita malleja ja viimeistelyjä makusi mukaan

  Useita malleja ja viimeistelyjä makusi mukaan

  Jos pidät muotoilusta ja kokeilet mielelläsi uusimpia tyylejä ja teemoja kotonasi, kokeile Philips inStyle -valaisimia. Kyseessä on sarja koristeellisia riippu-, seinä-, katto-, lattia- ja pöytävalaisimia, jotka on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja joita on saatavana eri värisinä.

 • Käyttöikä jopa 4 000 tuntia

  Käyttöikä jopa 4 000 tuntia

  Eco-halogeenilamput kestävät jopa 4 000 tuntia.

 • Säästää energiaa jopa 40 %

  Säästää energiaa jopa 40 %

  Tämä valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Tuotteessa virtakytkin

  Tuotteessa virtakytkin

  Tuotteen kiinteää, mutta huomaamatonta virtapainiketta on helppo käyttää.

 • Ilmeikkäät ja elegantit muodot, ensiluokkaiset materiaalit

  Philipsin inStyle-valaisin on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkein upeimpiinkin sisustuksiin. Lukuisien eri tyylivaihtoehtojen ansiosta valaisimesta saadaan helposti osa kenen tahansa kotia. Koska saatavana on useita malleja ja viimeistelyjä, voit helposti yhdistellä niitä valitsemiesi verhojen, huonekalujen, maalin tai koriste-esineiden kanssa. Huolellisesti suunniteltujen yksityiskohtien ja muotoilun ansiosta voit ilmaista tyyliäsi ja luoda juuri sellaisen sisustuksen kuin haluat. Näin luot kutsuvan ympäristön, josta kaikki nauttivat.

 • Mukana Philipsin lamput

  Valaisimen mukana toimitetaan Philipsin lamput, joilla saat parhaan, valaisimeesi sopivan valonlaadun.

 • Loistava valo

  Valaisin tuottaa loistavaa valoa, jolla tehostat yksityiskohtia tai luot mukavan tunnelman huoneeseen samalla kun säästät energiaa tavallisiin halogeenilamppuihin verrattuna.

 • Voi käyttää seinähimmentimen kanssa

  Saat täydellisen valonsävyn valon ja värin kylläisyyttä säätämällä (himmennin ei sisälly pakkaukseen). Ominaisuuden ansiosta valaisin on täydellinen halutun tunnelman luomiseen mihin tahansa tilaan ja tilanteeseen, olipa kyseessä koti-illallinen kahdelle tai hauskanpito perheen ja ystävien kanssa olohuoneessa tai käytännöllinen käytävävalaistus.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita