Riippuvalaisin

  Riippuvalaisin

  Sisusta kotisi valolla

  Tässä riippuvalaisimessa on hauska juju. Kehykset ovat pehmeän harmaanväristä alumiinia. Tyylin vaihtaminen on helppoa: värilliset lasipaneelit on helppo liu'uttaa valaisimeen, eikä työkaluja tarvita. Valaisimen mukauttaminen omaan olohuoneeseen sopivaksi käy silmänräpäyksessä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Sisusta kotisi valolla

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

InStyle Riippuvalaisin

Styletwist, alumiini, LED 407334816 Etsi samanlaisia tuotteita

Sisusta kotisi valolla

 • Tehokas LED

  Tehokas LED

  Tämän valaisimen LED-moduuli on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu, jossa on kolme LEDiä synteettisessä alumiinikotelossa. Tämä tekniikka mahdollistaa optimaalisen valotehon ja taatusti yhtenäisen värisen valon.

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valaise kotisi lämpimän valkoisella valolla viimeisimmän LED-innovaation ansiosta. Philips esittelee tehokkaiden LEDien uusimman sukupolven, jonka valo on lämpimän valkoista ja värilämpötila jopa 2 700 K. Tämä innovaatio nostaa Philips-valaisimet uudelle tasolle. Voit yhdistellä tyylikkyyttä ja tunnelman luontia valoon ja energiatehokkuuteen.

 • Laadukas valo ja suuri valoteho

  Laadukas valo ja suuri valoteho

  Säästä energiaa 7,5 watin LED-moduulilla, joka tuottaa 40 watin hehkulamppua vastaavan valotehon (350 lumenia).

 • Löydä tunnelmaan ja sisustukseen sopiva tyyli seitsemästä erilaisesta lasista

  Löydä tunnelmaan ja sisustukseen sopiva tyyli seitsemästä erilaisesta lasista

  StyleTwistin innovatiivinen muotoilu sopii kaikkiin kodin sisustuksiin. Valitse seitsemästä erilaisesta lasivaihtoehdosta: punaisesta valkoiseen tai mustasta kivikuvioon. Anna mielikuvituksesi ja tunnelman viedä mukanasi. Lasipaneelit ovat saatavana erikseen.

 • Valon voimakkuus säädettävissä himmentimellä.

  Valon voimakkuus säädettävissä himmentimellä.

  Säädä Philipsin LED-valaisimen valon voimakkuutta himmentimellä (ei sisälly pakkaukseen). Tämä on ihanteellinen tapa luoda kaikenlaisiin tilanteisiin sopiva tunnelma, oli kyse kodikkaasta kahden hengen illallisesta tai rentoutumisesta perheen ja ystävien kanssa olohuoneessa. Philips testasi useita seinähimmentimiä, jotka ovat osoittautuneet yhteensopiviksi LED-valojemme kanssa. Luettelo yhteensopivista himmentimistä on saatavilla lataukset- ja tuotetukiosiosta.

 • Energiaa säästävä

  Energiaa säästävä

  Tämä Philips-valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Erittäin pitkä käyttöikä

  Erittäin pitkä käyttöikä

  Todella luotettava valonlähde. Philipsin LED-valaisimien käyttöikä on erittäin pitkä, jopa 20 000 tuntia (vastaa 20 vuotta, jos valaisinta käytetään kolme tuntia päivässä ja se sytytetään sekä sammutetaan noin 13 000 kertaa). Philips LED-valaisimien ansiosta voit nauttia kotisi tunnelmallisesta valaistuksesta ilman lampunvaihtoja.

 • Anna valaisimelle uusi ilme

  Sisustuksen muuttamiseen löytyy aina sopiva hetki. StyleTwistissä on mukana monta eri lasivaihtoehtoa, joista valitsemalla voit muuttaa valaisimesi ulkonäköä hetkessä.

 • Muuta riippuvalaisimen ulkonäköä hetkessä

  Tyylin vaihtaminen on helppoa: lasipaneelit on helppo liu'uttaa valaisimeen, eikä työkaluja tarvita. Valaisimen mukauttaminen omaan makuun sopivaksi käy silmänräpäyksessä.

 • Riippuvalaisimen korkeutta on helppo säätää

  Tässä Philipsin riippuvalaisimessa on pitkät kaapelit, joten asentaminen on erityisen joustavaa. Voit valita tarpeittesi mukaisen korkeuden asentaessasi tai jälkeenpäin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita