Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Hienostunutta elämää, puhdasta tehoa

  Ohut 8000-sarjan LED TV:n palkittu Perfect Pixel HD Engine, Ambilight ja 3D Max takaavat huiman elokuvaelämyksen. Voit jakaa tämän elämyksen ja täydentää sitä, koska Smart TV:n ansiosta pääset toimimaan myös verkossa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  b2c.p15-pdp-navigation.out-of-sale

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

8000 series Smart LED-TV

102 cm (40"), Full HD 3D Max, DVB-T2/C 40PFL8606T/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Hienostunutta elämää, puhdasta tehoa

Ambilightin ja Smart TV:n ansiosta

 • Ambilight Spectra 2 sivulla tehostaa katselukokemusta

  Ambilight Spectra 2 lisää katselukokemukseen uuden ulottuvuuden. Tämä patentoitu Philipsin tekniikka laajentaa kuvaruutua heijastamalla kevyen valon kahdelta sivulta television takana olevalle seinälle. Ambilight säätää televisiota ympäröivän valon värin ja kirkkauden TV-kuvan mukaan. Seinän väriin mukautuva toiminto takaa, että valon väri on täydellinen seinän väristä riippumatta.

 • Full HD -TV ja Perfect Pixel HD Engine - verratonta selkeyttä

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto. Full HD -näytön 1920 x 1080 pikselin ansiosta kuva on välkkymätön ja kirkas.

 • 3D Max täydelliseen Full HD 3D -kokemukseen

  3D Max täydelliseen Full HD 3D -kokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista olohuoneessasi 3D Maxin avulla. Nopean näytön ja aktiivisten suljinlasien yhdistelmä tuottaa aidontuntuista syvyyttä Full HD -tarkkuudella. 2D-sisältö on nyt katsottavissa 3D:nä ja voit lisäksi hallita 3D-kuvan syvyyttä mieltymyksesi mukaan. Koe 3D Max -elämys 3D Max -lasien avulla.

 • Upea LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Upea LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Tässä Full HD LED-TV:ssä yhdistyvät markkinoiden kehittynein LED-valaisutekniikka, näyttävä minimalistinen muotoilu, uskomaton kuvanlaatu ja luokkansa alhaisin virrankulutus. LED-valaisutekniikassa ei käytetä lainkaan ympäristölle haitallisia materiaaleja. LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta kuvasta, uskomattomasta kontrastista ja terävyydestä sekä elävistä väreistä.

 • 800 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  800 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  800 Hz:n Perfect Motion Raten (PMR) ansiosta kuva pysyy entistä terävämpänä ja kirkkaampana toimintaelokuvissa. Philipsin uusi PMR-standardi näyttää nopeimman ruudun virkistystaajuuden, Perfect Natural Motionin ja yksilöllisen käsittelyn tehosteyhdistelmän, joka takaa erinomaisen liiketarkkuuden.

 • 28 W SoundStage takaa dynaamisen ja tehokkaan äänen huippuohuessa TV:ssä

  28 W SoundStage takaa dynaamisen ja tehokkaan äänen huippuohuessa TV:ssä

  Philips SoundStage 28 W:n RMS-lähtöteholla ääni on dynaamisempi ja tehokkaampi kuin nykyisten LCD-TV:iden ääni. Huippuohut muotoilu yhdistyy tehokkaaseen TV-ääneen. TV-jalustassa on kehittynyt kaiutinjärjestelmä, jossa on syvä ja lämmin basso sekä erittäin selkeä ääni. Voit nauttia loistavasta äänimaailmasta myös asettamalla TV:n seinälle.

 • Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Vuokraa elokuvia suoraan televisioon verkon videokaupoista, katso Catch-up TV:tä lempitelevisiokanaviltasi ja nauti runsaista verkkosovelluksista Net TV:n avulla. Voit myös selata internetiä.

 • DLNA:n avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  DLNA:n avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  Jaa älypuhelimestasi, tablet- tai tavallisesta tietokoneestasi kuvia, musiikkia ja elokuvia DLNA:n kautta TV-ruutuun.

 • Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

  Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

  Ohjaa televisiota helpoimmalla ja kätevimmällä tavalla. Liitä Smart TV:hen langaton näppäimistö tai hallitse sitä älypuhelimella tai tablet-laitteella.

 • TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

  TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

  Tallenna parhaillaan näytettävää digitaalista televisiokuvaa Philipsin televisioon liitettyyn USB-laitteeseen tai keskeytä toisto hetkeksi ja jatka ohjelman katselua myöhemmin. Sähköisen ohjelmaoppaan avulla löydät suosikkiohjelmasi ja ajastat ohjelmien tallennukset. Nyt voit katsoa TV-ohjelmat, kun se sinulle parhaiten sopii.

 • Integroidulla Wi-Fi-valmiudella voi käyttää Net-TV-sovelluksia ja langatonta SimplyShare-järjestelmää

  Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta langattomasti. Liitä televisio langattomaan kotiverkkoosi ohjauksen avulla. Selaa sovelluksia ja valitse runsaasta valikoimasta haluamasi kaukosäätimellä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 3D TV edellyttää PTA516-lisävarustetta (aktiiviset suljinlasit), 3D-yhteensopivaa lähdelaitetta ja 3D-lähdemateriaalia.
 • 3D Max -kaksinpeliä tukevat vain seuraavat 3D Max -televisiot: 58pfl9956, 46pfl9706, 37pfl9606, 52pfl9606, 46pfl8686, 40pfl8606, 46pfl8606, _pfl5507 (Eu), _pfl7007 (Eu), _pfl8007 (Eu), _pfl9x07
 • Net TV: Tarkista palvelut maassasi osoitteesta www.philips.com/smarttv
 • Wi-Fi Media Connect: Tietokoneen nopeus ja Wi-Fi-kaistanleveys voivat vaikuttaa videon toistoon. Katso vähimmäisvaatimukset ja suositukset osoitteesta www.philips.com/wifimediaconnect. Sisältö näkyy muutaman sekunnin viiveellä. Kuvassa ja äänessä voi ilmetä pieniä eroja.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa
 • USB-tauko ja -tallennus vaatii vähintään 32 Gt:n tyhjän USB-kiintolevyn, suosituskoko on 250 Gt (lisävaruste). Toiminto käytettävissä vain DVB-T C- ja S-kanavilla, ei analogisissa lähetyksissä tai ulkoisista lähteistä.
 • USB-tallennus vain digitaalikanaville, jotka ovat TV:n IP-pohjaisessa sähköisessä ohjelmaoppaassa (maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia voi olla), lähetyskopiointisuojaus (CI+) voi rajoittaa tallennusta. Internet-yhteys vaaditaan.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.
 • ISF ja IMAGING SCIENCE FOUNDATION ovat Isf Research Labs Llc Limited Liability Companyn tavaramerkkejä
 • Vain 2D-peleihin.
 • Varmista, että pelikonsoli on liitetty TV:n HDMI-liitäntään.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita